FriaTider > Nyheter

Saturday, 26 September, 08:05

FriaTider - 14 aug 20 kl. 09:23

Facebook-förbud mot att skriva att judar äger medier




Läs mer på FriaTider

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebook-förbudmot att , skrivaatt , judar, äger, medier
YLE - 19 jun 12 kl. 14:53

Facebook-förbud hävs snart i Karleby

Karleby stad ska ta bort blockeringen av det sociala mediet Facebook. Anställda vid staden har inte kunnat gå in på Facebook sedan 2009. Blockeringen infördes på grund av rädsla för datavirus.

Expressen - 03 sep 18 kl. 14:35

Lokala SD-toppen skämtade på Facebook – om att gasa judar

Skämt om "feta negrer" och förnedrande kommentarer om Förintelsens offer.Expressen kan nu avslöja SD-politikern Fredrik Anderssons aktivitet på nätet.– Det här är bara häxjakt, säger han när Expressen ställer frågor till honom..

Affärsvärlden - 07 mar 14 kl. 13:13

Turkiets premiärminister överväger Facebook-förbud

Den hårt pressade turkiske premiärministern Recep Tayyip Erdogan varnar för att hans regering kan komma att förbjuda sociala medier som Youtube och Facebook..

Cornucopia - 12 jan 18 kl. 13:12

Facebook påminner att de äger tjänsten och kanalerna

Facebook påminde i natt om att de äger tjänsten och alla kanaler, grupper och sidor. Kommersiellt och externt innehåll kommer prioriteras ner i visningar i tjänsten. Om man nu inte som kommersiell innehållsleverantör betalar för sig.

DN - 11 mar 15 kl. 22:21

Franskt domstolsbeslut kan förändra Facebook-förbud


Facebook förlorar en domstolsfejd i Frankrike efter att sajten tagit bort en bild på en världsberömd oljemålning av en vulva. Beslutet kan förändra framtiden för jättarna inom sociala medier..

DI - 30 jun 20 kl. 19:24

SJ ansluter till Facebook-bojkott – H&M säger nej

Över 160 internationella storbolag bojkottar Facebook i en gemensam protest mot hatiskt och rasistiskt innehåll som förekommer på….

YLE - 12 jan 17 kl. 14:49

Efter den massiva kritiken: Facebook tar aktivare roll gällande journalistik och fejknyheter

Facebook har inlett samarbete med stora nyhetsorganisationer och erbjuder dem tjänster som förenklar publicering på Facebook. Samtidigt börjar Facebook granska fakta för att få styr på falska nyheter och desinformation som sprids på nätet. Hittills har Facebook hävdat att det som medium inte kan ses som ett traditionellt nyhetsbolag och att man därför inte tar samma ansvar för det som publiceras.

News55 - 12 nov 15 kl. 12:11

Så höjer du din Facebook-säkerhet för att slippa bli lurad

– Var och varannan vecka har kvällstidningarna artiklar om svenskar som har blivit lurade på nätet, säger Jimmy Jakobsson från Facebookbyrån Ingager, till News55. –  Jag tycker ju Facebook är fantastiskt och blir alltid lika förbannad när någon har gått på en mina. Senast förra veckan hjälpte jag en gammal kompis som fått sitt instagramkonto kapat av någon dåre.

Nyheter 24 - 22 nov 13 kl. 15:08

Så skulle Facebook kunna ta reklamen till SnapchatHar bara tjugotalet anställda

De tackade nej till ett bud på 20 miljarder kronor från Facebook och världen häpnade. Både över summan i sig och över att Snapchats ledning inte accepterade budet. Även Google ska ha varit och nosat på företaget.

DalaDemokraten - 11 jul 15 kl. 12:02

Misshandel efter hot på Facebook

Den 17-åriga mannen ska ha hotat mannen på Facebook genom att skriva att han skulle spräcka skallen på honom. Senare samma dag ska den hotade mannen ha utsatts för misshandel. 17-åringen ska flera gånger ha dunkat mannens huvud i väggen och slagit honom i ansiktet tills han bröt näsan.

Dagensanalys.se - 24 aug 17 kl. 11:01

Vem har sagt att Facebook är SCB?

Igår och idag har det varit en hel del skriver efter att affärssajten Breakit ”avslöjade” att Facebooks uppskattade annonsräckvidd  inte stämmer med befolkningsstatistiken från SCB. Om de visste bättre skulle gräv-artikeln vara vinklad på ett helt annat sätt. Facebook anger att de har en potentiell annonsräckvidd på 1,5 miljoner ungdomar i åldern 15-24 år.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.



?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.