SVT > Utrikes

Saturday, 26 September, 06:34

SVT - 14 aug 20 kl. 07:45

Protesterna i Belarus fortsätter: ”En segerkänsla – människor väller ut på gatorna”Sedan natten till fredagen har flera av de tusentals gripna demonstranterna i Belarus nu släppts, men det är ännu oklart om alla gripna har fått gå fria. – Det pågår någon sorts lättnader, säger Elin Jönsson, före detta Rysslandskorrespondent och utrikesreporter på SVT..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Belarus, Elin Jönsson, Rysslandskorrespondent, SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Protesternai , Belarusfortsätter En , segerkänslamänniskor , vällerut , på gatorna
YLE - 15 aug 14 kl. 07:43

Fransmän besvikna på regelverket

Mahiedine Mekhissi-Benabbad kom i först i mål på 3000 meter hinder på EM i friidrott på torsdagskvällen. Men eftersom han drog av sig tröjan diskvalificerades fransmannen och hans landsman Yoann Kowal utsågs till segrare. Det är absolut inget Kowal gläds åt överhuvudtaget.

YLE - 15 aug 14 kl. 07:43

Kowal gläds inte åt guldet

Mahiedine Mekhissi-Benabbad kom först i mål på 3000 meter hinder på EM i friidrott på torsdagskvällen. Men eftersom han drog av sig tröjan diskvalificerades fransmannen och hans landsman Yoann Kowal utsågs till segrare. Det är absolut inget Kowal gläds åt överhuvudtaget.

Nyheter 24 - 05 nov 13 kl. 17:32

"Snubbar har berättat att de börjat gråta av att lyssna på skivan"Om RikardOm att uppträda soloOm nya projektet med Stockholmssyndromet

SÖDERTÄLJE. Rikard "Skizz" Bizzi slår sig ner på en stol i rummet som fungerar som studio i lägenheten i Södertälje. Han är lite trött, har jobbat natt som personlig assistent och dagen efter att videon till "Kärlek, funk & solidaritet" från plattan med samma namn släpptes så har han fortfarande inte riktigt kollat in hur responsen blivit.

Kristianstadsbladet - 11 jun 13 kl. 10:12

Sanningen skrivs långt från Husby

Foto: Johan Nilsson
Under ett års tid bodde Felicia Stenroth i Husby. Redan då mötte hon protester, fredliga sådan, över att vårdcentralen skulle flyttas. Men media skrev inte.

BT - 04 okt 14 kl. 19:13

Tiotusentals samlas i nya protester

Demokratidemonstrationerna växer i styrka i centrala Hongkong, trots att ligister attackerat de som protesterar. Sent på lördagen hade tiotusentals samlats för en manifestation.Invånare vällde in mot de centrala delarna av staden under kvällen för att visa sitt stöd för demonstrationerna som pågått en vecka.

Kristianstadsbladet - 09 mar 13 kl. 09:00

Storförskola planeras vid Dalagatan

2011 lyftes förslaget att bygga en storförskola i Bromölla. Problemet har varit att hitta en lämplig placering för den. Nu är planen att den ska anläggas i grönområdet vid Dalagatan mellan Ringvägen och Vikingagatan.

SVT Debatt - 22 maj 13 kl. 16:00

Måste Hornstull brinna innan vi förstår?

HUSBY Stenkastning är ett uttryck för social oro och hopplöshet, som är resultatet av allt för många låsta dörrar. Problemet ligger i vår fortsatta misstro för folk från andra länder och kulturer. Vi tror att vi kan skjuta ut ?

BT - 20 feb 14 kl. 21:27

Ex-boråsare vittne till när man träffades i huvudet av prickskytt

Många tiotals dödsoffer har krävts i de allt blodigare striderna kring Självständighetstorget i Kiev. I dag blev förre BT-medarbetaren och fotografen Jerker Ivarsson vittne till hur en man sköts i huvudet, av allt att döma av en prickskytt. – Han var bara tre meter ifrån oss.

Helsingborgs Dagblad - 17 jan 16 kl. 04:00

Rännilarna från Tahrir

Timmarna innan Mubarak tvingas lämna makten trollbinder en liten kille Tahrirtorget. Pojken, säkert inte mer än sju år, har klättrat upp på en ung mans axlar och från sin upphöjda position leder han åskådare i alla åldrar i en slagkraftig rap. Rösten är hes av att ha upprepat samma sång i flera dagar och någon sträcker upp en flaska vatten till honom.

YLE - 25 jan 16 kl. 18:31

Demonstrationer för och emot invandring i Åbo

Invandringskritiska demonstranter samlades utanför stadshuset i Åbo under stadsfullmäktigemötet på måndag kväll. Samtidigt ordnades en manifestation för öppenhet och mot intolerans. Cirka 20 personer deltog i den invandringskritiska demonstrationen medan motdemonstrationen samlade cirka 70 deltagare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.