DI > Ekonomi

Saturday, 26 September, 08:53

DI - 13 aug 20 kl. 19:06

Daimler i uppgörelse med USA efter dieselskandal – ska betala mångmiljardbeloppDen tyska fordonskoncernen Daimler har nått en överenskommelse med amerikanska myndigheter avseende den dieselskandal som bolaget varit. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Daimler

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Daimleri , uppgörelsemed , USAefter , dieselskandalska , betala, mångmiljardbelopp
DI - 17 dec 19 kl. 05:41

Uppgörelse: USA ser ut att ducka ”shutdown”

Republikanerna och Demokraterna i kongressen är nära en uppgörelse som kan finansiera statens verksamhet och undvika en….

BT - 16 okt 13 kl. 18:00

Uppgörelse presenteras snart

Ett i senaten färdigförhandlat förslag till budgetuppgörelse väntas presenteras när senaten nu återsamlas i Washington En stor mängd källor med insyn i förhandlingarna uppger också att representanthuset är redo att rösta om förslaget, före behandling i senaten. Det skulle röja en rad komplicerade procedurer ur vägen.Antas förslaget i representanthuset behövs därefter enbart en procedur i senaten, där minst 60 ledamöter säger ja, innan senaten slutligt kan anta uppgörelsen, enligt sajten Politico.

BT - 16 okt 13 kl. 17:35

Uppgörelse närmar sig

Öppningar för en snabb amerikansk uppgörelse om höjt skuldtak läckte ut från de pressade förhandlingarna på onsdagen. Efter en tisdag med två separata förhandlingsspår i de båda kamrarna i USA:s kongress inleddes onsdagen med öppningar för en snabbare process. Representanthusets ledning uppgavs vara redo att tillåta en omröstning om en senatsförhandlad lösning, enligt insatta källor i flera medier.

BT - 08 nov 13 kl. 13:59

Israel: "Väldigt dålig uppgörelse"

Israel avvisar fullständigt alla uppgörelser kring Irans kärnprogram. - En väldigt dålig uppgörelse, säger premiärminister Bejamin Netanyahu inför ett internationellt toppmöte i Genève.USA:s utrikesminister John Kerry är i Genève i dag för att hjälpa till med att få till stånd ett avtal mellan Iran och de sex stora världsmakterna om det iranska kärnprogrammet.

BT - 08 nov 13 kl. 16:08

Iran-uppgörelse dröjer

USA:s utrikesminister John Kerry är i Genève för att hjälpa till med att få till stånd ett avtal mellan Iran och de sex stora världsmakterna om det iranska kärnprogrammet. Men ingen uppgörelse har ännu nåtts, poängterar Kerry.Kerry grusade förhoppningarna något om en snar lösning på frågan om Irans kärnenergiprogram, när han anlände till Genève för överläggningar med sin iranske kollega Javad Zarif.

Trelleborgs Allehanda - 30 dec 12 kl. 19:38

Ännu ingen uppgörelse i USA

Ledarna i senaten har ännu ingen uppgörelse för att undvika budgetstupet, trots att tiden håller på att rinna ut. Det är osäkert om de kommer att nå en kompromiss, säger en person med insyn i förhandlingarna.
Representanthusets republikanske talman John Boehner varnar Obama för att kasta skulden på Republikanerna för ett eventuellt misslyckande.

Trelleborgs Allehanda - 23 jun 14 kl. 11:59

Ingen portugisisk oro för uppgörelse

Portugal tror inte på en tysk-amerikansk uppgörelse när grupp G ska avgöras. - Det är inte läge att ha vänskapliga samtal nu, försäkrar USA:s tyske förbundskapten Jürgen Klinsmann.
I söndagens sena match spelade USA och Portugal 2-2 vilket innebär att USA är överraskande tvåa i grupp G på fyra poäng, precis som Tyskland medan Portugal och Ghana har en poäng var.

Kristianstadsbladet - 23 jun 14 kl. 11:59

Ingen portugisisk oro för uppgörelse

Portugal tror inte på en tysk-amerikansk uppgörelse när grupp G ska avgöras. - Det är inte läge att ha vänskapliga samtal nu, försäkrar USA:s tyske förbundskapten Jürgen Klinsmann.
I söndagens sena match spelade USA och Portugal 2-2 vilket innebär att USA är överraskande tvåa i grupp G på fyra poäng, precis som Tyskland medan Portugal och Ghana har en poäng var.

Affärsvärlden - 28 jun 16 kl. 09:25

Volkswagen har nått uppgörelse i USA efter skandalen

Volkswagen har nått en ny uppgörelse i USA efter utsläppsskandalen. Prislappen på den senaste uppgörelsen gör att bolagets totala nota i USA överstiger 15 miljarder dollar..

BT - 14 nov 14 kl. 10:34

Siktar på TTIP-uppgörelse om ett år

En uppgörelse om handelsavtalet TTIP, mellan EU och USA, kan vara på plats om ett år, enligt Oscar Stenström (S), statssekreterare på näringsdepartementet. Knäckfrågorna är investeringsskydd och hur man ska få tillstånd att gälla i både EU och USA. - Jag hoppas på att vi får en julklapp till julafton 2015, i form av konturerna av ett paket, säger Stenström till TT i samband med ett besök i Washington där han ihop med svenskt fack och näringsliv har träffat amerikanska motparter.

Helsingborgs Dagblad - 21 sep 17 kl. 15:58

USA-uppgörelse kostar Telia åtta miljarder

Telia har nått en uppgörelse med myndigheter i USA och Nederländerna, som utrett korruptionsbrott i Uzbekistan. Den kostar teleoperatören cirka åtta miljarder kronor, erfar TT. Drygt hälften utgörs av böter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.