DI > Ekonomi

Saturday, 26 September, 08:51

DI - 13 aug 20 kl. 12:44

Lite ljusare för ekonomin – men fortfarande illaIlla, men inte lika illa som det verkade i juni. Så lyder Konjunkturinstitutets nya bedömning. ”Det värsta är bakom oss”, är budskapet från. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Konjunkturinstitutets

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lite, ljusareför , ekonominmen , fortfarande, illa
Sydsvenskan - 20 dec 15 kl. 20:39

Långt kvar till fred i Syrien. Men en lite ljusare värld.

Bara en liten flämtande låga i Syrienkonfliktens bråddjupa mörker. Men ändå en liten strimma där det nyss inte fanns något ljus.Det krävs optimism för att våga se hoppfullt på de trevande steg som i förra veckan togs mot en fredsprocess i Syrien.

Helsingborgs Dagblad - 20 dec 15 kl. 20:39

Långt kvar till fred i Syrien. Men en lite ljusare värld.

Bara en liten flämtande låga i Syrienkonfliktens bråddjupa mörker. Men ändå en liten strimma där det nyss inte fanns något ljus.Det krävs optimism för att våga se hoppfullt på de trevande steg som i förra veckan togs mot en fredsprocess i Syrien.

DI - 18 jan 19 kl. 16:28

Analyspodden: "Kan blicka fram emot lite ljusare tider”

Optimismen har återvänt till världens marknader, som plötsligt skakar av sig både brexitkaos och en nedstängd statsapparat i USA. ”Nu kanske vi kan blicka fram emot lite ljusare tider”, säger Di:s börsexpert Magnus Dagel i Analyspodden..

SmålandsPosten - 24 dec 19 kl. 13:54

Sunes jul lite ljusare med hembesök

Det finns mycket att prata om. Förstås. Ett långt liv och många minnen från Sösdala till Afrika.

DI - 25 jun 13 kl. 06:22

Äntligen lite ljusare för britterna

Efter flera års ökenvandring syns äntligen vissa ljuspunkter i den brittiska ekonomin. Men det är en darrig återhämtning. Och den politiska osäkerheten är stor.

Nya Wermlands Tidningen - 05 nov 12 kl. 10:45

Ljusare men fortfarande finns en stor osäkerhet

Trots extrapengar från flera håll är den ekonomiska situationen för gymnasienämnden fortfarande osäker. ? Det ser ljusare ut, men det är fortfarande för tidigt att säga vilka konsekvenserna blir med oförändrad ram, säger nämndens ordförande Helena Frisk (S)..

E24 - 13 jan 12 kl. 09:41

Lite ljusare på räntemarknaden

Det lite mer positiva sentimentet från torsdagen tycks hålla i sig under fredagens inledning. Räntorna i Europas kärnländer stiger något, med tyska räntor 2-4 punkter upp. Europabörserna pekar uppåt, samtidigt som euron stärks..

BT - 18 okt 13 kl. 00:55

Lite friskare men fortfarande sjukt

Den stora nyheten om att den enda supermakten inte tvingas ställa in sina betalningar handlar egentligen mer om ett sjukdomstillstånd än om ekonomiska realiteter. SE-Bankens chefekonom Robert Bergqvist ställde diagnos i BT i går: ?När jag ser en ledande färgad republikan säga att sjukförsäkringssystemet Obamacare är som att införa slaveriet igen, ja då undrar man ju.?

YLE - 30 jul 13 kl. 15:46

Stimulans är ingen lösning för ekonomin på längre sikt

Diskussionen kring ekonomisk stimulans har gått het under de senaste veckorna. Flera politiker har upprepat att staten nu måste gå inför att stimulera t.ex.

YLE - 30 jul 13 kl. 17:41

"Stimulans ingen lösning för ekonomin på längre sikt"

Diskussionen kring ekonomisk stimulans har gått het under de senaste veckorna. Flera politiker har upprepat att staten nu måste gå in för att stimulera till exempel byggbranschen för att få ekonomin på fötter. Det här hjälper ändå inte på längre sikt, menar Jan von Gerich, chefsanalytiker vid Nordea.

HBL - 28 jan 13 kl. 09:02

Konsumenterna ser ljusare på ekonomin

Konsumenterna ser aningen ljusare på ekonomin än tidigare.Konsumenternas förtroendeindikator var i januari 4,5, då den i december var 3,5 och i november 1,0, rapporterar Statistikcentralen. Över 1400 personer intervjuades för barometern den 2?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.