DI > Ekonomi

Saturday, 26 September, 07:53

DI - 13 aug 20 kl. 12:38

Fallande intäkter och resultat för TroaxTroax, som säljer områdesskydd för inomhusanvändning, redovisar ett resultat efter skatt på 4,7 miljoner euro för det andra kvartalet 2020. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Troax

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fallande, intäkteroch , resultatför , Troax
DI - 13 aug 20 kl. 07:02

Fingerprint vänder till förlust med fallande intäkter

Biometribolaget Fingerprint rapporterar fallande intäkter och vänder till förlust i det andra kvartalet. .

E24 - 26 aug 16 kl. 10:00

Fallande intäkter för Zenergy

Zenergys andra kvartal var, enligt bolaget självt, fyllt av möjligheter och förhoppningar som delvis inte ännu efterlämnat önskade resultat..

DI - 06 maj 19 kl. 08:20

Vikande intäkter och vinst för spelbolaget

Spelbolaget Gaming Innovations Group, som ägaren Optimizer Invest  parallellnoterade på Stockholmsbörsen i mars, rapporterar fallande intäkter och vinst i det första kvartalet..

Cornucopia - 19 apr 17 kl. 15:43

Swedavias intäkter från parkering större än resultatet

Det är kanske inte så konstigt att Swedavia inte vill ha kollektivtrafik till svenska flygplatser som Landvetter, annat än via dyra och omständliga flygbussar. Bolagets intäkter från parkering under 2016 var större än bolagets resultat (=vinst efter skatt).Sveriges storflygplats Arlanda är lika pulserande och het som Södermalm och Nytorget en torsdagkväll.

Dagensanalys.se - 10 feb 16 kl. 14:12

Internetjättarnas kamp i realtid – se titanernas intäkter för varje sekund

Superjättarna på internethimlen drar in storkovan – och nu kan man se exakt hur mycket stålar som rinner till i deras kassor. Det rör sig inte om några små summor – de ledande techjättarna lär redan ha dragit om oljebolagen i intäkter. Det är Penny Stocks Lab som skapat en graf som i realtid visar på några ledande internetföretags vinster och intäkter.

Dagens PS - 23 jul 19 kl. 08:16

Resurs levererar ökande intäkter

Nischbanken Resurs Holding redovisar ökande intäkter under andra kvartalet jämfört med samma period året innan. Rörelseresultatet ökade jämfört med samma period året innan. De totala intäkterna uppgick till 913 miljoner kronor (868).

PrivataAffärer - 20 jun 18 kl. 08:07

Lägre resultat men högre intäkter

Skistar hade intäkter på 868 miljoner kronor för det tredje kvartalet, mars-maj, en ökning med 1 procent jämfört med föregående år. Valutakursförändringen NOK och EUR/SEK har påverkat intäkterna positivt med 7 miljoner kronor under kvartalet. Koncernens rörelseresultat för tredje kvartalet uppgick till 318 miljoner kronor (323), en minskning med 2 procent.

Affärsvärlden - 30 apr 13 kl. 10:08

Minskade intäkter för Skandiabanken

Skandiabankens intäkter och räntenetto minskade i årets första kvartal. Banken menar att det lägre räntenettot beror på fallande marknadsräntor och hård konkurrens..

DI - 14 nov 14 kl. 11:19

Zinzino ökar intäkter och resultat

Zinzino rapporterar kraftigt ökade intäkter och förbättrat resultat i tredje kvartalet 2014..

DI - 03 sep 15 kl. 15:19

Lägre intäkter och resultat för Klick Data

Klick Data rapporterar lägre intäkter och resultat i första kvartalet i det brutna räkenskapsåret 2015/2016, maj-juli 2015..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.