DI > Ekonomi

Monday, 28 September, 08:20

DI - 13 aug 20 kl. 06:45

Blandat på Asienbörserna – H&M-konkurrent lyfter i TokyoDe ledande börserna i Asien bjöd en blandad utveckling under torsdagsmorgonen i spåren av onsdagens uppgång på Wall Street. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Asienbörserna, Tokyo, Asien, Wall Street

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blandat, Asienbörserna, H&M-konkurrent, lyfteri , Tokyo
DI - 26 jun 19 kl. 06:28

Morgonkoll: Nedåt på Asienbörserna – H&M-konkurrent backar

Asienbörserna tog rygg på USA och bjöd överlag på fallande kurser under onsdagsmorgonen. .

Dagens PS - 12 sep 19 kl. 07:13

Trumps tullbesked lyfter Asienbörserna

Den amerikanska presidenten har meddelat att han skjuter upp införandet av nya Kina-tullar. Det var i går, onsdag, som Donald Trump tillkännagav detta och det sätter positivt avtryck på de asiatiska börserna som enligt Omni Ekonomis börsrapport från klockan 05.30-tiden nu på torsdagsmorgonen, svensk tid, stiger på bred front – med undantag för Hang Seng i Kina, som vid tidpunkten för rapporten hade backat 0,3 procent.

DI - 04 apr 19 kl. 06:26

Morgonkoll: Blandat på Asienbörserna – Apple-leverantör lyfter

De asiatiska aktiemarknaderna bjöd på en blandad utveckling under torsdagen samtidigt som handelssamtalen mellan USA och Kina rullade på. .

Dagens PS - 02 dec 19 kl. 06:50

Positiv makro lyfter Asienbörserna

Starka siffror inom tillverkningsindustrin eldar på börsindexen. Enligt Omni Ekonomi var det överlag uppgångar i Asien vid 05.30-tiden svensk tid.

Affärsvärlden - 10 jan 20 kl. 07:57

H&M-konkurrent mot strömmen på Asienbörserna

Asienbörserna rörde sig övervägande uppåt på fredagen..

DN - 15 maj 15 kl. 08:53

Asienbörserna gick åt olika håll

De ledande Asienbörserna går åt olika håll. Börserna i Tokyo och Hongkong lyfter, medan det är nedåt som gäller i såväl Shanghai som i Taiwan och Sydkorea..

Affärsvärlden - 20 maj 15 kl. 09:44

Japansk BNP lyfter Asienbörserna

Asienbörserna stiger överlag på onsdagen. Börserna i Kina och Tokyo tar täten..

DI - 23 okt 15 kl. 06:43

Hopp om stimulans lyfter Asienbörserna

Förhoppningarna om ytterligare penningpolitiska stimulanser från Europeiska centralbanken (ECB) får nu även de ledande Asienbörserna att stiga, efter gårdagens kurslyft på börserna i Europa och USA..

Dagens PS - 08 aug 19 kl. 07:47

Positivt trendbrott på Asienbörserna

Exportsiffror lyfter Kinas börser, men även övriga index i regionen står på plus. Under torsdagsmorgonen svensk tid är det alltså muntert på de asiatiska börserna efter de senaste dagarnas turbulens till följd av den eskalerande handelskonflikten mellan USA och Kina. I Kina har börsindexen varit negativa i flera veckor men nu är det idel uppgångar efter starkare exportsiffror än väntat.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Eurouppgörelse lyfter Asienbörserna

De ledande Asienbörserna steg på bred front under fredagen efter beskedet att euroländerna är överens om nya krisåtgärder. Tokyobörsens Nikkei 225-index och bredare Topixindex steg både med 1,5 procent. Nikkei-indexet har upp med 6,5 procent hittills i år.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.