DI > Ekonomi

Saturday, 26 September, 01:12

DI - 12 aug 20 kl. 22:25

Resultatmiss från Cisco – aktien backar i efterhandelnCisco Systems, som tillverkar nätverksutrustning, redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:80 dollar för det fjärde kvartalet i det. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Cisco, Systems

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Resultatmissfrån , Cisco, aktien, backari , efterhandeln
DI - 08 okt 18 kl. 20:04

Google uppges ha mörkat säkerhetslucka – aktien backar 1,4 procent

Tjänsten Google Plus ska stängas ned helt för vanliga användare under de kommande tio månaderna efter att en säkerhetslucka avslöjats, meddelar Googles moderbolag Alphabet. Aktien backar 1,4 procent på måndagen.  .

DI - 03 dec 18 kl. 13:57

Brand hos leverantör kan störa Sensys Gatsos leveranser – aktien backar

Trafiksäkerhetsbolaget Sensys Gatso flaggade på måndagen för att en brand hos en underleverantör kan komma att störa bolagets leveranser under december 2018. Aktien backar med drygt 4 procent efter beskedet. .

DI - 17 jan 19 kl. 22:06

Lägre intäkter och abonnentstillväxt för Netflix än väntat – aktien backar

Streamingbolaget Netflix rapporterar lägre intäkter än väntat i det fjärde kvartalet. Nettoökningen av antalet betalande abonnenter var också sämre än väntat, medan vinsten per aktie kom in över prognoserna. Aktien backar i efterhandeln..

DI - 30 jan 19 kl. 09:57

Attendos finska verksamhet får kritik – aktien backar

Attendo anklagas i Finland för att ha omfattande problem på flera av vårdhem i landet. Aktien backar på Stockholmsbörsen..

DI - 13 mar 19 kl. 15:05

Uppgifter: Fiat Chrysler ska återkalla 860.000 bilar – aktien backar

Biljätten Fiat Chrysler är på väg att återkalla 862.520 bensinbilar i USA som inte uppfyller landets utsläppsregler. Det erfar Reuters.

DI - 15 mar 19 kl. 15:52

Teslas nya mini-suv imponerade inte på Wall Street – aktien backar

Natten till fredagen var det dags för elbilstillverkaren Tesla att presentera sin nya Model Y. Aktien backar med omkring 4 procent under fredagseftermiddagen. .

DI - 18 mar 19 kl. 11:01

Livsmedelsbolagets vd avgår – aktien backar

På måndagsmorgonen meddelade det norska livsmedelsbolaget Orklas vd Peter Ruzicka att han beslutat sig för att lämna över vd-rodret efter fem år på posten. Aktien backar med omkring 3 procent under måndagsförmiddagen. .

DI - 18 apr 19 kl. 07:30

Skärmproblem för jättens vikbara telefon – aktien backar

Teknikjätten Samsung har fått ett antal rapporter om skärmproblem i bolagets nya vikbara telefon Galaxy Fold. Aktien backar med 2,8 procent på Sydkoreabörsen. .

DI - 18 apr 19 kl. 11:01

Sandviks resultat lägre än väntat – aktien backar

Verkstadsbolaget Sandvik rapporterar ett lägre resultat än väntat för det första kvartalet. Bolagets orderingång, en viktig konjunktursignal för sektorn, överträffar samtidigt förväntningarna. Aktien backar på börsen..

DI - 26 apr 19 kl. 12:06

Hexpols rapport når inte ända fram – aktien backar

Polymerkoncernen Hexpols försäljning och rörelseresultat ökar i det första kvartalet. Men siffrorna var under analytikernas förväntningar och aktien backar på Stockholmsbörsen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.