DI > Ekonomi

Thursday, 24 September, 16:50

DI - 12 aug 20 kl. 21:36

Kraftiga uppgångar på Wall Street – Tesla rusarDe amerikanska börserna har stigit rejält under onsdagens handel efter att flera teknikaktier tar revansch efter veckans nedgångar..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wall Street

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kraftiga, uppgångar, Wall, Street, Tesla, rusar
Dagens PS - 29 okt 19 kl. 07:51

Kraftiga uppgångar på Wall Street

De amerikanska börserna noterade en bred uppgång på måndagen. Investerarna inväntar även här onsdagens penningpolitiska besked från Federal Reserve. På den breda marknaden steg S&P 500-index med 0,56 procent till 3 039,42.

DN - 27 dec 18 kl. 08:39

Kraftiga uppgångar på Tokyobörsen

Tokyobörsen tog ett rejält glädjeskutt under torsdagen efter kraftiga uppgångar på Wall Street. Rapporter om en stabil julhandel dämpade oron kring den amerikanska ekonomin..

Affärsvärlden - 27 dec 18 kl. 08:28

Kraftiga uppgångar på Tokyobörsen

Tokyobörsen tog ett rejält glädjeskutt under torsdagen efter kraftiga uppgångar på Wall Street. Rapporter om en stabil julhandel dämpade oron kring den amerikanska ekonomin..

DI - 29 apr 20 kl. 22:01

Kraftiga uppgångar på Wall Street – tekniksektorn vinnare

De amerikanska börserna bjöd på kraftiga uppgångar på onsdagen efter de positiva studieresultaten från Gileads coronastudie med läkemedlet….

DI - 03 dec 18 kl. 09:26

Kraftiga uppgångar efter G20 – H&M mot strömmen

Stockholmsbörsen har inlett måndagens handel med kraftiga uppgångar i spåren av helgens G20-möte i Buenos Aires. Verkstads- och råvarubolag leder uppgångarna medan Karo Pharma och H&M backar mot strömmen..

Cornucopia - 01 jun 20 kl. 07:20

Börsmånaden inleds med kraftiga uppgångar i Asien - kronan stärks

Börsveckan och börsmånaden inleds med kraftiga uppgångar i de asiatiska tidszonerna. I ledningen hittas Hong Kongs börsindex Hang Seng. Den svenska kronan stärks också kraftigt mot världsvalutorna.

DI - 07 apr 20 kl. 15:11

Nya kraftiga uppgångar att vänta på Wall Street

Terminerna för USA-börserna pekade på tisdagseftermiddagen mot ännu en dag med stigande kurser på Wall Street, i alla fall i handelns….

DI - 05 jun 20 kl. 21:51

Kraftiga uppgångar på Wall Street

New York-börserna gick mot en stark avslutning på börsveckan med breda uppgångar. .

Dagens PS - 08 nov 18 kl. 08:00

Kraftiga uppgångar på New Yorks börser

Wall Street steg skarpt i kölvattnet av mellanårsvalet i USA, där utfallet blev i linje med huvudscenariot med ett demokratiskt representanthus och en republikansk kongress. På den breda marknaden steg S&P 500 index med 2,12 procent till 2 813,89. Teknologitunga Nasdaq Composite ökade med 2,64 procent till 7 570,75.

Affärsvärlden - 02 mar 16 kl. 08:38

Kraftiga uppgångar på Asienbörserna

De ledande börserna i Asien klättrade rejält på onsdagen och utökade gårdagens uppgångar som kom i spåren av ytterligare Kina-stimulanser..

DI - 24 mar 20 kl. 09:53

Kraftiga uppgångar på Europabörserna – flera oljebolag rusar

Europabörserna bjuder på breda uppgångar på tisdagen. Allra starkast går oljebolagen – som toppar listorna i både London och Oslo..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.