DI > Ekonomi

Thursday, 24 September, 16:54

DI - 12 aug 20 kl. 21:21

Airbnbs intäkter sjönk med ”åtminstone” 67 procentUthyrningstjänsten Airbnbs omsättning rasade med ”åtminstone” 67 procent till 335 miljoner dollar under det andra kvartalet i jämförelse. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Airbnbs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Airbnbs, intäkter, sjönkmed , åtminstone67 procent
PrivataAffärer - 03 jun 19 kl. 21:38

Edgeware flaggar för lägre intäkter

Bolaget hade en nettoomsättning på 50 miljoner kronor motsvarande period föregående år. Anledningen till den lägre intäktsnivån under andra kvartalet är att Edgeware för närvarande upplever en försämring av bolagets CDN-affär (Content Delivery Network) med telekomoperatörer i Västeuropa. Edgeware bedömer att den minskade efterfrågan fortsätter att påverka bolaget på kort sikt, åtminstone under andra och tredje kvartalet 2019.

Cornucopia - 19 maj 17 kl. 09:52

Spotifys intäkter ökar med 50% - förlusterna med 33%

Spotifys affärsmodell fortsätter att vara helt ohållbar och utan skalningsfördelar. Trots ökade intäkter med 50% ökade förlusterna med 33% rapporterar The Information.
The Information skriver bland annat:"Spotify’s operating loss rose significantly to between 300 million and 400 million euros last year, the music streaming company has told its investors, from 184 million euros in 2015.

DI - 16 okt 18 kl. 09:44

Legolands intäkter står still

Legoland tycks ha slutat växa - åtminstone vad gäller intäkterna.  Bolaget Merlin Entertainments, som driver de åtta olika Legoland som finns runtom i världen och som är noterat i London, uppger enligt Financial Times att tillväxten för Legonöjesparkerna har stannat av..

SmålandsPosten - 21 apr 17 kl. 06:00

Minskade intäkter som märks

Rickard Karlsson och jag är åtminstone överens om det som står i rubriken till hans text ”Höjd skatt är inte svaret på allt”. Det har jag heller inte påstått..

Ekonomistas - 05 aug 20 kl. 09:44

Övergången till fossilfritt kräver lägre skatter på användningen av gator och vägar

Detta är ett gästinlägg av professor emeritus Jan-Eric Nilsson. Det  baseras på Vägtrafikinstitutets rapport 2020:1051, Framtidens beskattning av vägtransporter. Intressegrupper har till syfte att tillvarata medlemmarnas speciella intressen och förekommer i många former i samhällets olika delar.

Cornucopia - 16 apr 20 kl. 12:34

Schibsteds Omni blir Swish-journalistik - och Google Adsense hos SvD

Coronakrisens kollaps för annonseringen gör sig tydligt påmind via norska Schibsteds sajter Svenska Dagbladet och Omni. SvD kör numera Google Adsense-reklam istället för insåld kampanjreklam, och nyhetsomrskrivartjänsten Omni ansluter sig nu till Swishmedia och ber  sina läsare donera pengar och bli Omni Vän. Dags för en spaning med tre punkter om reklamkrisen.

Cornucopia - 23 jun 15 kl. 08:41

Rekordhöga bankvinster 2014

Bankernas vinster låg på rekordnivåer under 2014. Detta gäller både nominellt och som andel av BNP, även om bankernas vinstmarginaler var högre 2004 och 2006.

Bankernas inteäkter och resultat (MSEK)Vinstmarginalerna för alla de finansiella företagen var otroliga 38.

Cornucopia - 06 maj 17 kl. 12:29

Är betalväggarna dödryckningar för traditionella media?

I takt med att mediakrisen fortlöper inför mer och mer traditionell media sk betalväggar. Frågan är om det är medias sista dödsryckningar i att hålla fast vid en exkluderande gammalmodig affärsmodell, som helt missar hur viktigt delningar i sociala medier har blivit för läsandet?

Idag har i princip alla seriösa rikstäckande privata media sk betalväggar.

Cornucopia - 22 jul 20 kl. 15:35

Även plastkorten kommer försvinna en dag

Man ska inte underskatta hur fort ett teknikskifte inom IT kan ske, och lösningar, företag och affärsidéer som bygger på gårdagens teknik kan snabbt försvinna. En dag kommer vi inte längre ha plastkort att betala med heller, eller så kommer det åtminstone bli lika ovanligt som kontanter är idag. För moderna alternativ är bättre och billigare.

PrivataAffärer - 06 nov 18 kl. 12:21

Alfredsson: Spelbolagen lockar igen

De senaste månaderna har inneburit en tvärvändning för en dyster kursutveckling för många av spelbolagen som sysslar med betting och casinoverksamhet. Historien fram till dess har varit trist med flera fall av halverade kurser sedan tidigare toppnivåer. Anledningen till de stora kursfallen har varit svagare tillväxt, mer konkurrens och inte minst de framtida regleringarna på alltfler marknader där Sverige inför ett licenssystem från den 1 januari.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.