DI > Ekonomi

Sunday, 27 September, 15:03

DI - 11 aug 20 kl. 12:07

Kinas bilförsäljning ökar för fjärde månaden i radKinas bilförsäljning ökade för fjärde månaden i rad i juli. Det visar statistik från China Association Automobile Manufacturers, CAAM.
Läs mer på DI
Läs mer om:
China Association Automobile Manufacturers, CAAM

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kinas, bilförsäljning, ökarför , fjärde, månadeni , rad
DI - 17 feb 16 kl. 14:21

Kinesisk bilförsäljning ökade mer än väntat

Bilförsäljningen till kinesiska konsumenter steg mer än tidigare bedömt i januari och utökade därmed det fjärde kvartalets starka tillväxt..

SvD - 17 feb 16 kl. 14:26

Kinesisk bilförsäljning gasar på

Bilförsäljningen till kinesiska konsumenter steg mer än tidigare bedömt i januari och utökade därmed det fjärde kvartalets starka tillväxt..

Helsingborgs Dagblad - 16 jan 20 kl. 13:34

Rekordartad bilförsäljning i december

Nyregistreringen av personbilar steg med 21 procent inom EU och Efta i december jämfört med samma månad 2018. Stora rabatter på bilar med höga utsläpp är den främsta orsaken till den kraftiga ökningen. EU införde strängare utsläppsregler vid årsskiftet.

TA - 01 maj 13 kl. 15:42

Stark försäljning för Chrysler


Chrysler, USA:s fjärde största fordonstillverkare, ökade under april sin bilförsäljning i USA med elva procent, visar statistik som koncernen presenterade på onsdagen.Chryslers försäljning på närmare 157 000 fordon var något fler än analytikerna hade räknat med, och kan tolkas som att bilindustrins återhämtning fortsätter.Ökningen berodde till stor del på en större efterfrågan på pickups, vilket i sin tur tros bero på en starkare husmarknad och sjunkande bensinpriser..

Supermiljöbloggen - 09 apr 18 kl. 14:13

Klimatbluffen – hur bra är egentligen Kinas miljöarbete? Utdrag ur Jojje Olssons nya bok

Sedan USA trädde ur Parisavtalet, så är det allt oftare till Kina som omvärlden sätter sitt hopp vad gäller klimatet. Men hur många har egentligen koll på var Parisavtalet innebär för Kinas del? Hur ser landets målsättningar ut på klimatområdet, och när är man beredd att alls börja minska utsläppen?

Kristianstadsbladet - 14 okt 12 kl. 16:43

Bilföraren utreds för kvinnas död

Paret i 75-årsåldern var ute på en kvällspromenad när de blev påkörda av en bil i centrala Sölvesborg. Kvinnan dog på platsen och bilföraren utreds nu för vållande till annans död.
Olyckan inträffade i en korsning vid Bokelundsskolan kockan tjugo i åtta på lördagskvällen.

Sydsvenskan - 10 okt 13 kl. 06:30

Brödraskapets vägstopp ökar hatet

Jag hade just hunnit bli glad över att Kairos ökända trafik för en gångs skull flöt någorlunda när en buss plötsligt stannade framför taxin jag satt i, mitt på påfarten till Oktoberbron, som är en av de mest trafikerade broarna över Nilen.Det innersta av påfartens två körfält var blockerat av en bil med öppen motorhuv. Det var nätt och jämnt att en personbil kunde krångla sig förbi i det andra körfältet.

DI - 24 jan 19 kl. 15:02

Analytiker: Nedgång i bilförsäljningen spås tynga fjärde kvartalet

I fokus i det fjärde kvartalets rapport står bolagets prognoser för försäljning och marginaler 2019. "Det tredje kvartalets svagare fordonsmarknad har fortsatt i det fjärde, med negativa siffror för produktionen av lätta fordon jämfört med samma period året innan", skriver DNB Markets i en typisk kommentar..

DI - 25 aug 15 kl. 05:45

Kinas centralbank tillför 150 MDR yuan i likviditet

Kinas centralbank PBOC tillförde likviditet om 150 miljarder yuan till banksystemet på tisdagen, vilket indikerar att centralbanken ökar ansträngningarna för att motverka intensifierade kapitalutflöden från en försvagad ekonomi och fallande börser. Det framgår av Dow Jones Newswires..

Affärsvärlden - 25 aug 15 kl. 07:21

Kinas centralbank tillför likviditet

Kinas centralbank PBOC tillförde likviditet om 150 miljarder yuan till banksystemet på tisdagen, vilket indikerar att centralbanken ökar ansträngningarna för att motverka intensifierade kapitalutflöden från en försvagad ekonomi och fallande börser..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.