Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 27 September, 15:51

Aftonbladet - 11 aug 20 kl. 12:13

Åtalas för strypgrepp på polisman▸ Misstänkts för flera brott i Malmö ✓ Slogs blodiga ✓ Misshandlade sin pappa.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Malmö

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åtalas för strypgrepp, polisman
Jönköpingsnytt - 03 mar 12 kl. 06:30

Polisman utreds för strypgrepp och dödshot

En polisman i Jönköping kommer att granskas av riksenheten för polismål. Detta sedan han enligt en anmälan till Justitieombudsmannen uttalat dödshot och tagit strypgrepp på en man som satt häktad i polishuset. - Vi kan inte kommentera sakinnehållet i det här läget, säger Stefan Carlsson, presstalesman hos polisen i Jönköping..

Corren - 21 dec 17 kl. 11:00

Man tog strypgrepp på polis

Den 25-årige mannen försökte frita sin bror och tog ett strypgrepp på en polisman..

Aftonbladet - 08 jun 11 kl. 05:54

Polisman plågade familjen i flera år

Åtalas för att ha dödshotat, misshandlat och våldtagit sin fruÅklagaren: Han tog strypgrepp på elvaårige sonen..

SVT - 03 dec 14 kl. 23:26

New York-polis åtalas inte för dödligt strypgrepp

Det blir inget åtal mot den vite polisman i New York som tog stryptag på svarte sexbarnfadern Eric Garner, som sedan dog. Det har en åtalsjury i New York beslutat, uppger familjens advokat..

SR - 19 aug 19 kl. 20:30

Polisen som tog strypgrepp på Eric Garner sparkas

Den polisman i New York som tog stryptag på den afroamerikanske mannen Eric Garner precis innan hans död 2014 har fått sparken..

Västerbottens Folkblad - 19 apr 11 kl. 12:02

Tog strypgrepp på sin syster

UMEÅ Den 22-årige mannen misshandlade sin syster, bland annat genom ett strypgrepp. UMEÅ Den 22-årige mannen misshandlade sin syster, bland annat genom ett strypgrepp. Nu döms han till skyddstillsyn och 100 timmars samhällstjänst.

Västerbottens Folkblad - 21 okt 11 kl. 07:08

Greps efter strypgrepp

BUREÅ Mannen kopplade ett strypgrepp på kvinnan. BUREÅ Mannen kopplade ett strypgrepp på kvinnan. Nu ligger han för tillnyktring hos polisen i Skellefteå.

Nyheter 24 - 12 dec 11 kl. 16:08

Securitasvakt sparkade och tog strypgrepp på missbrukare


Göteborgspolisen tycker att vaktens uppförande var oproffessionellt och visar bristande respekt. GÖTEBORG. Securitas informationschef Peter Köhler hävdar att sparken som en av ordningsvakterna delade ut vid ett ingripande mot missbrukare var onödig - "men inte så hård".

Kristianstadsbladet - 21 okt 13 kl. 12:35

Åtalas för strypgrepp på pojke


En skolbusschaufför från Mariestad åtalas för att ha tagit ett strypgrepp på en tolvårig pojke. Händelsen ska ha inträffat under en resa mellan två skolor i Mariestad i slutet av augusti, uppger P4 Skaraborg.Mannen, som är i 55-årsåldern, medger i polisförhör att han blivit irriterad på pojken och tagit ett grepp om hans haka.

BT - 21 okt 13 kl. 12:37

Åtalas för strypgrepp på pojke

En skolbusschaufför från Mariestad åtalas för att ha tagit ett strypgrepp på en tolvårig pojke. Händelsen ska ha inträffat under en resa mellan två skolor i Mariestad i slutet av augusti, uppger P4 Skaraborg. Mannen, som är i 55-årsåldern, medger i polisförhör att han blivit irriterad på pojken och tagit ett grepp om hans haka.

YA - 10 mar 14 kl. 15:21

Man dömd för strypgrepp

I augusti förra året tog en 46-årig Tomelillabo strypgrepp på sin hustru och hotade att hänga henne. Nu döms han till samhällstjänst.
Förra sommaren fick polisen ett nödsamtal från en kvinna som berättade att hennes man tagit strypgrepp så det svartnade för ögonen på henne och även hotat henne till livet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.