DI > Ekonomi

Wednesday, 23 September, 23:57

DI - 11 aug 20 kl. 11:47

KD vill förlänga stödåtgärder till företagFlera av regeringens omfattande stödåtgärder till företag till följd av coronakrisen har löpt ut..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KD vill förlänga, stödåtgärdertill , företag
PrivataAffärer - 08 apr 20 kl. 09:40

Fördelar och begränsningar med stimulansåtgärder

Om du vill läsa mer om hur aktuella förhållanden påverkar aktiemarknaden och dina investeringar, ladda ner Fisher Investments Nordens senaste aktiemarknadsutsikt och få regelbundna uppdateringar. Vill du läsa fler texter av Fisher Investments Norden eller veta mer om bolaget, klicka här. Metoderna kan variera, men ekonomiska stimulansåtgärder är ett sätt för länder att injicera eller bibehålla pengar i ekonomin.

SmålandsPosten - 22 jan 14 kl. 00:15

Företag, inte politiker, skapar jobb

En proposition är ett förslag från regeringen till riksdagen om att en lag ska ändras. Arbetsmarknadsministrar lägger sällan propositioner eftersom många av de åtgärder som rör arbetsmarknaden ändras genom ändrade föreskrifter hos till exempel arbetsförmedlingen. Det är sällan arbetsmarknadsdepartementet behöver få nya lagar på plats.

YLE - 28 jun 16 kl. 05:24

Matföretag straffas nästan aldrig för hygienfusk

För en dryg vecka sedan (16.6) fick vi höra om ett fiskföretag i Hangö som fuskat med datummärkningen på sina varor, och samma företag hade tidigare prickats för att inte ha finskspråkiga förpackningsmärkningar. Företaget fick ändå fortsätta sin verksamhet som förut genast som det ändrade sin praxis med att fiffla med datumen.

Skånskan - 18 maj 16 kl. 11:05

Ge privata jobbförmedlingsföretag ett större ansvar att förmedla jobb åt invandrare och flyktingar

Debatt Hur ska framtidens arbetsförmedlande se ut för att få fler invandrare och flyktingar in på den svenska arbetsmarknaden?
Är det verkligen rätt att enbart Arbetsförmedlingen ska ansvara för förmedlingen av arbete till invandrare och flyktingars?
Vilka andra möjligheter finns det att i framtiden snabbt och effektivt hjälpa invandrare och flyktingar in på arbetsmarknaden?

YLE - 08 dec 16 kl. 11:55

Fortsatta brister hos fiskföretag i Hangö - myndigheten tror att det ordnar sig

Hygienproblemen med fiskföretaget Viking Sea Food i Hangö har fortsatt. Men nu tror den övervakande myndigheten att företaget vill uppfylla alla krav som ställs på fisken Viking Sea Food förädlar och säljer. Miljöinspektionen konstaterade vid en ny inspektion i augusti många brister vid företagets fiskförädlingshall vid Tegelbruksvägen.

Supermiljöbloggen - 07 nov 16 kl. 14:21

Företag vill se tuffare klimatpolitik

I en ny rapport listar 15 företag vad de anser är största utmaningarna för ett fossilfritt näringsliv. Nu vill företagen i Hagainitiativet se en upptrappning inom klimatpolitken för att svenska företag inte ska förlora sin konkurrenskraft. Många företag bedriver redan ett aktivt klimatarbete och enligt Hagainitiativet handlar det inte längre om att få med näringslivet på banan.

Skånskan - 21 mar 20 kl. 20:00

Anstånd med avgift för företag

MALMÖ Frysta hyror, kortare betalningstid och möjligheter till avbetalningsplan.
Anstånd för avgifter för uteserveringar liksom för vatten, avlopp och sophantering.Det är några av de åtgärder som politikerna i kommunstyrelsens arbetsutskott nu har enats om för att hjälpa näringslivet i Malmö under coronakrisen.

Skånskan - 19 jul 19 kl. 05:30

Rusta Skånes småföretag

Skånes småföretag behöver stärkas och rustas inför lågkonjunkturen. Fyra av fem jobb skapas i små och medelstora företag. När tillväxten nu mattas av är det viktigare än någonsin att stärka och stötta Skånes småföretag.

Skånskan - 20 mar 20 kl. 16:42

Är redo för fler åtgärder

lund
Kommunens lägesrapport gällande coronasmittan gick i stort ut på att man följer de rekommendationer som kommer från nationella myndigheter och riksdag och regering.
– Och vi har ju en beredskap att vidta fler åtgärder om så kommer att krävas, säger Philip Sandberg (L), kommunstyrelsen ordförande. Vid presskonferensen ville Philip Sandberg påminna om det finns väldigt mycket desinformation och självutnämnda experter just nu.

YLE - 23 mar 17 kl. 05:03

På Kimitoön finns det gott om små företag – men hur locka också lite större?

Kimitoön hör till de företagstätaste kommunerna i Finland. De allra flesta företagen är ändå små enmansföretag medan stora och mellanstora företag är en bristvara. Robin Huldén och Tony Wuorio går igenom vad som ska göras ombord på en av de stora mörkblå motorbåtarna inne i Wuorios båthall i Kärra.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.