DI > Ekonomi

Sunday, 27 September, 20:54

DI - 10 aug 20 kl. 22:42

IMF: Fed kan göra mer för ekonomin och förankra inflationDet finns utrymme för Federal Reserve (Fed) att göra mer för att stötta ekonomin och hålla inflationen förankrad vid målet i spåren av. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
IMF, Federal Reserve

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: IMF, Fedkan , göra, merför , ekonominoch , förankra, inflation
DI - 23 okt 18 kl. 16:07

USA:s Richmond FED index minskade mer än väntat i oktober

USA:s Richmond FED index minskade mer än väntat i oktober..

DI - 01 jan 19 kl. 19:57

Dallas FED index minskade mer än väntat i december

USAs Dallas FED index minskade mer än väntat i december..

DI - 03 sep 15 kl. 17:17

IMF: Fed kan vänta med räntehöjning

Den senaste tidens globala utveckling har varit "ojämn" och har inte ändrat IMF:s syn att Federal Reserve kan hålla sina styrräntor låga till dess att det finns mer påtagliga tecken på förbättring..

SR - 30 jun 15 kl. 11:50

Folksams vd: IMF kommer ge Grekland mer tid

I natt ska Grekland betala tillbaka miljardlån till Internationella Valtutafonden, IMF, pengar som det krisdrabbade landet troligtvis inte har. Uteblir betalning kan landet försättas i konkurs. Men Jens Henriksson, vd på Folksam och tidigare IMF-ledamot, tror att IMF ger Grekland mer tid att betala..

E24 - 14 apr 16 kl. 15:49

IMF: Kommer göra mer för den globala tillväxten 2016

IMF kommer att göra mer i år för att hjälpa medlemsländerna att nå sina tillväxtmål. Det sade IMF-chefen Christine Lagarde i ett policydokument inför IMF:s och Världsbankens vårmöte i Washington, skriver Reuters..

HBL - 11 apr 14 kl. 19:55

IMF: Grekland behöver mer stöd av euroländerna

Internationella valutafonden IMF uppskattar att Grekland kommer att behöva hjälp av de övriga euroländerna i två år framöver. – Finansieringsbehoven är mycket stora under de två kommande åren, sade Reza Moghadam som leder IMF:s Europaavdelning efter IMF:s och Världsbankens vårmöte i Washington på fredagen. Det svårt skuldsatta landet inledde på torsdagen sitt återinträde på lånemarknaden efter att i fyra år varit helt beroende av stödfinansiering.

DI - 28 jun 15 kl. 10:37

IMF: Stopp för mer stöd till Grekland

Internationella valutafonden, IMF, kommer inte att erbjuda ytterligare stöd om Grekland missar IMF-betalningen, på cirka 1,5 miljarder euro, den 30 juni..

DI - 29 jun 15 kl. 07:31

IMF kan inte ge mer lån om betalning uteblir

Den internationella valutafonden kommer att förhindras av sina egna IMF-regler att ge ytterligare finansiell hjälp till Grekland om landets regering inte genomför sitt betalningsåtagande den 30 juni. Det uppgav IMF-chefen Christine Lagarde i en intervju med BBC..

DI - 21 feb 18 kl. 21:06

Fed-ledamöter mer positiva till ekonomin

Fed-ledamöterna var mer positiva till de ekonomiska utsikterna och ökat optimistiska kring att nå centralbankens tvåprocentsmål. Fortsatta räntehöjningar ansågs som lämpliga.  .

SvD - 02 maj 14 kl. 06:04

Ukraina: fÅr nÖdlÅn pÅ 17 mdr usd frÅn imf, kan behÖva mer

IMF:s styrelse godkände på onsdagskvällen ett nödlån på 17 miljarder dollar till Ukraina, varav 3,2 miljarder dollar kommer att betalas ut omgående..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.