Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Sunday, 27 September, 20:50

Vestmanlands Läns Tidning - 10 aug 20 kl. 22:57

Målskyttens hemliga hjälp – som gav Skiljebo tre poäng: ”Har sprungit i skogen”Skiljebo avfärdade Kungsängen relativt komfortabelt. Med sina två mål bidrog Stefan Stojanovic....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Skiljebo, Kungsängen, Stefan Stojanovic

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Målskyttens, hemliga, hjälpsom , gav, Skiljebo, tre, poängHar , sprungit i skogen
Sydsvenskan - 05 mar 11 kl. 00:25

Den hemliga spaningen slutade med storbrand

Arkivfoto: Christer Berg, Lars Ottosson
Rikskriminalens spanare fick ett ovanligt uppdrag: Åk till Skåne och kom Gryningspyromanen in på livet.
Men taktiken misslyckades. I stället gav spanaren honom skjuts tio mil söderut ?

YLE - 14 nov 13 kl. 09:18

Pedofiler får hjälp på hemliga adresser

I Tyskland har man erbjudit förebyggande vård för pedofiler sedan år 2005. Projektet försöker nå ut till pedofiler som inte har begått ett brott och som vill få hjälp att kontrollera sina tankar, fantasier och handlingar. Det är på Charité i Berlin, ett av de ledande forskningsinstituten i världen och det största universitetssjukhuset i Tyskland, som projektet Dunkelfeld föddes.

BT - 17 aug 14 kl. 18:19

Hemliga påtryckningar i Saudiaffären

Regeringen gav efter för påtryckningar från industrin när det gällde den omstridda saudiska vapenfabriken, hävdar reportrarna bakom avslöjandet. Ett hemligt brev ska ha varit avgörande. Men utrikesministern avfärdar uppgifterna.

Kristianstadsbladet - 17 aug 14 kl. 18:19

Hemliga påtryckningar i Saudiaffären

Regeringen gav efter för påtryckningar från industrin när det gällde den omstridda saudiska vapenfabriken, hävdar reportrarna bakom avslöjandet. Ett hemligt brev ska ha varit avgörande.Men utrikesministern avfärdar uppgifterna.

BT - 17 aug 14 kl. 18:23

Hemliga påtryckningar i Saudiaffären

Regeringen gav efter för påtryckningar från industrin när det gällde den omstridda saudiska vapenfabriken, hävdar reportrarna bakom avslöjandet. Ett hemligt brev ska ha varit avgörande. Men utrikesministern avfärdar uppgifterna.

DN - 26 aug 18 kl. 18:14

Senatorer begär ut Trumps hemliga dokument om Putinmötet

Toppmötet i Helsingfors gav Trump och Putin två timmar på tu man hand. Kritiker har varnat för att den amerikanska presidenten då utsattes för onödiga risker för påverkan – och att han gjorde hemliga utfästelser som gynnar Ryssland.  Nu har två senatorer lämnat in en begäran om att få ut Trumps dokument om mötet..

Magazin24 - 24 okt 11 kl. 20:11

Så grävde Birgitta i Säpos hemliga arkiv

Tack vare medierna uppkom det en opinionsstorm efter Birgitta Almgrens bok Inte bara Stasi... för att Säpos arkiv över svenska Stasibelastade misstänkta personer skulle öppnas. Det var flera som sade ?

Alliansfritt Sverige - 18 sep 13 kl. 07:27

22 saker som får oss tro att de gav Gunilla Carlsson sparken

Gunilla Carlsson fick igår sparken som biståndsminister. Vi har sammanfattat vad hon gjort under sin tid som biståndsminister: Okej, våren 2012... gjorde hon inte så mycket.

Expressen - 01 okt 15 kl. 08:17

Linda gav kärlekstips bakom tv-kulisserna

Linda Lindorff gav bönderna hemliga kärlekstips bakom kulisserna – efter dejtingmardrömmen i gårdagens "Bonde söker fru". Sedan rördes programledaren till tårar av kärleksmötet mellan Daniel och Alexandra. – Man får ju ont i magen, det är ju så fantastiskt, säger Linda Lindorff..

Nyheter 24 - 07 mar 11 kl. 12:39

Hemliga mejl: Svenska storbloggare utpressas


Nu kan Nyheter24 berätta vad som egentligen hände lördagen den 5 mars - dagen då en av Sveriges mest kända bloggar utsattes för en massiv hackerattack.? Det är läskigt, säger gaybloggaren Amir. Under lördagen kunde Nyheter24 berätta om hur flera svenska bloggare drabbats av omfattande dataintrång.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.