Aftonbladet > Nyheter

Monday, 28 September, 02:39

Aftonbladet - 10 aug 20 kl. 22:43

Stor polisinsats i Borås – söker efterlyst person▸ Det pågår en omfattande polisinsats i Borås, det skriver Borås tidning..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Borås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stor, polisinsatsi , Borås, söker, efterlystperson
Expressen - 31 jul 17 kl. 17:49

Stor polisinsats på Lidingö - söker efter person som kan vara beväpnad

En stor polisinsats pågår på Lidingö i Stockholm efter att inringare larmat polisen om att de sett en person med ett möjligt vapen. – Jag kan inte bedöma om den här personen är farlig, säger Sven-Erik Olsson vid Stockholmspolisen. .

HBL - 19 jul 14 kl. 06:53

Rörligheten är stor bland unga som ansöker om utkomststöd

Endast få, 3 procent, angav att de tvingats söka socialbidrag under det senaste året i enkäten Räcker pengarna.Bland de arbetslösa var andelen högst, över 30 procent. Också bland de unga som bor hemma med föräldrar var andelen relativt hög, 8 procent.

Västerbottens Folkblad - 06 aug 15 kl. 17:23

Stor polisinsats söker efter knivman

En stor polisinsats söker efter en knivman som attackerat en person på Ålidhem. Strax efter 16-tiden inkom flera larm om en knivbeväpnad man som attackerat åtminstone en person i bostadsområdet Ålidhem. Enligt polisen ska den knivskurne ha skadats i attacken, dock inte livshotande.

Nerikes Allehanda - 01 okt 16 kl. 16:31

Stor polisinsats försöker skingra aggressiva "firmor"

En stor polisinsats arbetar under lördagen med att försöka förhindra en sammandrabbning mellan firmorna Wisemen och Firman boys. - De söker just nu konfrontation i Värmlandsskogarna, säger Fredrik Bäcker, vakthavande befäl på Örebropolisen..

Nerikes Allehanda - 01 okt 16 kl. 16:52

Stor polisinsats försöker skingra aggressiva "firmor"

En stor polisinsats arbetar under lördagen med att försöka förhindra en sammandrabbning mellan firmorna Wisemen och Firman boys.
- De söker konfrontation i Värmlandsskogarna, säger Fredrik Bäcker, vakthavande befäl på Örebropolisen..

UNT - 04 aug 13 kl. 15:37

Stor polisinsats söker 10-åring

En stor polisinsats letar efter en 10-årig flicka som försvunnit från sitt hem utanför Olofström. Flickan har varit borta sedan tidigt i morse. Enligt polisen tyder allt på att hon lämnat bostaden frivilligt.

Nerikes Allehanda - 14 jan 14 kl. 12:12

Just nu: Stor polisinsats i Gyttorp

En stor polisinsats pågår just nu i centrum i Gyttorp utanför Nora. Flera polispatruller finns på plats och poliser söker med hundar i området..

Expressen - 13 nov 14 kl. 02:51

Stor polisinsats vid Vasastan i Stockholm

Stor polisinsats vid Vasastan i Stockholm i natt. Gator spärrades av i jakten på en okänd skytt. – Det är 13 polispatruller som försöker få ordning på ärendet, säger Josef Gustavsson, operatör på ledningscentralen..

GT - 05 maj 16 kl. 19:10

Stor polisinsats vid Bandidos klubblokal

En stor polisinsats pågår på torsdagskvällen vid Bandidos klubblokal i Göteborg.– Vi är där för att kontrollera vilka som åker in och ut. Vi har en insats som rullar konstant.

Nerikes Allehanda - 01 okt 16 kl. 16:31

Stor polisinsats försökte skingra aggressiva "firmor"

En stor polisinsats arbetade under lördagen med att försöka förhindra en sammandrabbning mellan firmorna Wisemen och Firman boys. - De söker konfrontation i Värmlandsskogarna, säger Fredrik Bäcker, vakthavande befäl på Örebropolisen..

GöteborgsPosten - 18 dec 16 kl. 07:59

Taxichaufför knivskuren - stor polisinsats

En taxichaufför blev i natt knivskuren i centrala Malmö. Stor polisinsats söker misstänkt gärningsman..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.