DI > Ekonomi

Monday, 21 September, 17:48

DI - 10 aug 20 kl. 21:48

Jordbruket lindrar krisen – ”Skånes bredd en klar styrka”Regionerna i södra och sydöstra Sverige har klarat sig bättre i krisen än Sverige i stort..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jordbruket, lindrar, krisen, Skånes, bredden , klar, styrka
YLE - 09 dec 15 kl. 05:56

Lönesänkning vid ÅA ett alternativ till uppsägningar

Ett alternativ till att säga upp 154 anställda vid Åbo Akademi skulle vara att sänka lönerna för alla anställda med tio procent. Det föreslår Roger Broo, som bland annat tidigare verkat som förvaltningsdirektör inom Åbo Akademi. - Eftersom det är fråga om en procentuell sänkning skulle det här vara rättvist.

HBL - 25 apr 13 kl. 04:43

Krisen har blivit vardag för Europa

De svarta rubrikerna har mattats av men Europa har fortfarande stora ekonomiska problem. Hbl har frågat olika debattörer om hur Europa kan ta sig ur krisen. Som lösning föreslår de antingen en upplösning av euron, sänkta löner eller en mer koordinerad skattepolitik.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 20:30

Åtgärdspaket ska stötta Skånes näringsliv

Skåne På bara några veckor har coronaviruset lett till en kris för det skånska näringslivet som vida överträffar finanskrisen 2008.
För att möta den kraftiga nedgången lanserar Regionala utvecklingsnämnden i Region Skåne ett åtgärdspaket med som ska stötta företagen.– Vi är i en allvarlig situation.

Kristianstadsbladet - 30 jan 13 kl. 09:00

Nej till borgen för Skånes djurpark


Arbetet med att rädda Skånes djurpark från konkurs och nedläggning stöter på problem. Region Skåne vägrar att teckna borgen för nya banklån på tre miljoner kronor.Den styrande femklövern - allianspartierna plus Miljöpartiet - säger nej till borgensåtagandet, med hänvisning till att skattebetalarnas pengar måste användas så effektivt som möjligt.

News55 - 26 sep 17 kl. 11:54

Tusentals lider av artros i onödan – så lindrar du värken

I Sverige lever totalt 800 000 svenskar, tio procent av befolkningen över 40 år, med ledsjukdomen artros vilket gör det till en av våra största folksjukdomar. Fler och fler drabbas av sjukdomen i takt med stigande ålder eller på grund av övervikt. Symptomen är ofta smygande smärta som ökar med tiden och det är inte heller ovanligt med samsjuklighet i form av exempelvis hjärt- kärlsjukdom eller diabetes.

Sydsvenskan - 19 okt 12 kl. 06:30

Skånes mylla tas inte till vara

Masanobu Fukuoka är min favoritförfattare just nu. En japansk filosof, vetenskapsman och jordbrukare som dog för något år sedan, 95 år gammal. Han forskade länge inom mikrobiologi och växtsjukdomar på ön Shikoku i södra Japan.

Helsingborgs Dagblad - 14 aug 13 kl. 06:37

Publiken sviker Skånes Djurpark

Krisen fortsätter för Skånes Djurpark. Antalet besökare har rasat i sommar. Minskningen, jämfört med förra året, var 22 procent i juni och 17 procent i juli, skriver Skånska Dagbladet.

Kristianstadsbladet - 14 aug 13 kl. 06:36

Publiken sviker Skånes Djurpark


Krisen fortsätter för Skånes Djurpark. Antalet besökare har rasat i sommar. Minskningen, jämfört med förra året, var 22 procent i juni och 17 procent i juli, skriver Skånska Dagbladet.

UNT - 14 aug 13 kl. 06:36

Publiken sviker Skånes Djurpark

Krisen fortsätter för Skånes Djurpark. Antalet besökare minskade med 22 procent i juni och 17 procent i juli, skriver Skånska Dagbladet. Parken var nära konkurs i vintras, och i nästa vecka hålls ett nytt krismöte.

NT - 14 aug 13 kl. 06:36

Publiken sviker Skånes Djurpark

Krisen fortsätter för Skånes Djurpark. Antalet besökare har rasat i sommar. Minskningen, jämfört med förra året, var 22 procent i juni och 17 procent i juli, skriver Skånska Dagbladet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.