DI > Ekonomi

Monday, 21 September, 17:47

DI - 10 aug 20 kl. 21:49

Storbolag lyfte på Wall Street – tekniksektorn pressadesInvesterarna sökte sig till mer cykliska bolag under måndagshandeln och Dow Jones storbolagsindex steg 1,3 procent..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wall Street, Dow Jones

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storbolaglyfte på , Wall, Street, tekniksektorn, pressades
DI - 31 jul 18 kl. 05:43

Asienbörserna följer tekniksektorn på Wall Street nedåt

Asiatiska börser öppnade negativt på tisdagen, till följd av nedgångar i tekniksektorn på Wall Street samt Japans centralbanks policymöte måndag–tisdag..

DI - 12 nov 18 kl. 22:00

Röd dag när tekniksektorn tyngde Wall Street – S&P 500 föll 2 procent

Måndagen blev en röd dag på Wall Street där tekniksektorn, med Apple i täten, gick i bräschen för nedgången. Vid stängning hade S&P 500 fallit 2 procent. .

Helsingborgs Dagblad - 20 apr 11 kl. 22:15

Kraftigt upp på Wall Street

New York-börserna steg kraftigt på onsdagen. Flera starka bolagsrapporter och positiva prognoser bidrog till att höja stämningen bland investerarna på Wall Street. Uppgången var bred men framför allt tekniksektorn var den stora vinnaren.

BT - 22 jul 11 kl. 22:20

Blandat på Wall Street

Tekniksektorn ledde Nasdaq vidare uppåt på fredagen, medan besvikelse över maskintillverkaren Caterpillar, vars vinster inte motsvarade förväntningarna, dämpade optimismen på Wall Street något.
Chiptillverkaren Advanced Micro Devices gjorde starkt ifrån sig på börsen och steg med hela 19,2 procent.
Dow Jones industriindex sjönk 0,3 procent till 12 681,2 medan Nasdaqs kompositindex steg 0,9 procent till 2 858,8.

Affärsvärlden - 16 sep 14 kl. 07:02

Teknikbolag i botten på Wall Street

Handeln på Wall Street var blandad under måndagen med tekniksektorn på nedsidan och internetbolag bland de största enskilda förlorarna..

Dagens PS - 31 jul 17 kl. 08:33

Experter varnar: Det kan sänka hela Wall Street

Den här veckan vilar allas ögon på Apple. IT-jätten är sist ut bland de stora techstjärnorna, de så kallade FAANG-bolagen – Facebook, Amazon, Apple, Netflix och Google – att presentera sin kvartalsrapport och som världens högst värderade börsbolag blir vd Tim Cooks siffror avgörande för tekniksektorns och hela börsens utgång den närmaste tiden, menar flera analytiker som amerikanska Market Watch har pratat med. Colin Cieszynski, chefsstrateg på CMC Markets, tror att Apples delårsresultat kan bli knuffen som får börsen att tippa över.

Helsingborgs Dagblad - 25 sep 17 kl. 22:13

Nordkorea skapade oro på Wall Street

Ordkriget mellan USA och Nordkorea bidrog till röda siffror på Wall Street. Priserna på säkra tillgångar som olja och guld fick däremot en rejäl skjuts under måndagen – som en reaktion på Nordkoreas senaste varning till USA. Tekniksektorn var dagens för.

SmålandsPosten - 10 jan 18 kl. 09:03

Jubel på Wall Street inför rapportfloden

Marknaden är på topphumör inför årets första rapportflod från Wall Streets storbolag. Sänkningen av USA:s bolagsskatt till den lägsta nivån sedan 1939 är en viktig faktor. Wall Street har inlett året med en serie rekord i vad som beskrivs som den starkaste inledningen på börsåret på över tio år.

YA - 10 jan 18 kl. 09:03

Jubel på Wall Street inför rapportfloden

Marknaden är på topphumör inför årets första rapportflod från Wall Streets storbolag. Sänkningen av USA:s bolagsskatt till den lägsta nivån sedan 1939 är en viktig faktor. Wall Street har inlett året med en serie rekord i vad som beskrivs som den starkaste inledningen på börsåret på över tio år.

Sydsvenskan - 10 jan 18 kl. 09:03

Jubel på Wall Street inför rapportfloden

Marknaden är på topphumör inför årets första rapportflod från Wall Streets storbolag. Sänkningen av USA:s bolagsskatt till den lägsta nivån sedan 1939 är en viktig faktor. Wall Street har inlett året med en serie rekord i vad som beskrivs som den starka.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.