DI > Ekonomi

Monday, 21 September, 17:50

DI - 10 aug 20 kl. 21:44

Tusentals demonstrerar mot styret i ThailandÖver 3 000 studenter anslöt sig till regeringskritiska protester under måndagen för att kräva en demokratisering av samhället och den. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Thailand

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tusentals demonstrerarmot , styreti , Thailand
P3 - 25 nov 13 kl. 12:12

Tusentals demonstrerar i Thailand

Stora demonstrationer pågår just nu i Thailands huvudstad Bangkok med krav på premiärministerns avgång. Och i morse bröt sig flera demonstranter in i finansdepartementets lokaler..

Expressen - 4 timmar sedan

Greta: ”Demonstrerar på över 2 500 platser”

Nu på fredag kommer årets första globala klimatdemonstration att genomföras. Det blir den första fysiska klimatstrejken sedan coronapandemin slog till. ”Vi demonstrerar för klimatet på över 2500 platser runtom i världen”, skriver Greta Thunberg på sin Instagram.

Kristianstadsbladet - 20 maj 14 kl. 02:10

Undantagstillstånd utlyst i Thailand

Thailands armé har utlyst undantagstillstånd i hela landet. Enligt ett uttalande från militären rör det sig inte om en statskupp. Syftet är enligt den att återskapa ordning efter månader av protester mot regeringen.

BT - 20 maj 14 kl. 02:10

Undantagstillstånd utlyst i Thailand

Thailands armé har utlyst undantagstillstånd i hela landet. Enligt ett uttalande från militären rör det sig inte om en statskupp. Syftet är enligt den att återskapa ordning efter månader av protester mot regeringen.

DN - 11 dec 18 kl. 15:42

Militären banar väg för val i Thailand – men behåller stort inflytande

Det militära styret i Thailand lättar på förbudet mot politiska samlingar och banar väg för val 24 februari nästa år. Ändå talar mycket för att den mäktiga militären får fortsatt stort inflytande över politiken i Thailand framöver. .

P3 - 09 dec 13 kl. 11:47

Fortsatt oroligt i Thailand

Protesterna fortsätter i Thailands huvudstad Bangkok där över 150 000 personer demonstrerar på gatorna med krav på regeringens avgång. Elin Bjarnegård är statsvetare med inriktning på Thailand och i dag medverkar hon i P3 Nyheter med Kazmiersa..

SvD - 23 maj 15 kl. 20:27

Militärjuntans grepp hårdnar i Thailand

I fredags var det ett år sedan militären tog makten i Thailand. Juntan visar få tecken på att återföra demokratin. Rättsorganisationer kritiserar omvärlden för att inte ta tydligare avstånd från det allt mer diktatoriska styret..

P3 - 11 feb 19 kl. 16:19

Unga svensk-sudaneser demonstrerar mot presidenten

De nästan dagliga protesterna, av framförallt unga, i Sudan har börjat att skaka presidenten Omar al-Bashirs 30-åriga makt vid styret..

Skånskan - 01 mar 16 kl. 16:48

Styret överkört på motorvägsutbyggnad

Skåne Tre filer i vardera riktningen på motorvägen mellan Malmö och Helsingborg samt kring Lund.Det kravet fick Alliansen med stöd av Sverigedemokraterna igenom när regionstyrelsen beslutade om remissvaret till Trafikverket inför höstens riksdagsbeslut om infrastruktursatsningar.
Svaret är inte alls som styret hade tänkt sig.

YLE - 02 mar 17 kl. 15:53

Västnyländska asylsökande demonstrerar mot asylpolitiken

Också västnyländska asylsökande demonstrerar nu mot den finländska asylpolitiken. Asylsökande inledde en demonstration vid järnvägsstationen Hangö vid middagstid på torsdagen (2.3).

Skånskan - 11 apr 17 kl. 17:10

Chocksiffrorna som får styret att rodna

skåne Kostnaderna fortsätter öka kraftigt och Region Skåne närmar sig ett underskott på 800 miljoner kronor i år. Nu inför det rödgröna styret ett så kallat bemanningstak, vilket i praktiken betyder stopp för alla nyanställningar. ERWP.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.