DI > Ekonomi

Thursday, 24 September, 01:00

DI - 10 aug 20 kl. 19:03

Vaccinbolag tar in 2 miljarder kronor vid börsnoteringDet tyska bioteknikbolaget Curevac planerar att ta in 245 miljoner dollar, motsvarande 2,1 miljarder kronor, i samband med börsnoteringen. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Curevac

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vaccinbolag, tarin 2 , miljarderkronor vid , börsnotering
Dagens PS - 22 jul 19 kl. 10:09

Avengers passerar Avatar – dragit in 26 miljarder

Dagens techbrief handlar om NASA:s månlandare, en ny Netflix-utmanare samt det senaste i Marvel-världen. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. NASA:s nya månlandare är färdigbyggd TechCrunch rapporterar att NASA:s nya månlandare Orion är redo att testas och förberedas för resor till månen.

Dagens PS - 30 nov 17 kl. 09:41

Alibaba tar in 59 miljarder via företagsobligationer

Den kinesiska e-handelsgiganten Alibaba planerar nya företagsobligationer på  motsvarande 59 miljarder kronor. Det rapporterar Marketwatch. Obligationerna uppges vara fördelade på fem olika löptider med 5,5 år som den kortaste och 40 år som längsta.

Dagens PS - 15 maj 17 kl. 08:43

Spotifys börsnotering rycker allt närmare

Den svenska musiktjänsten bekräftar för Bloomberg News, skriver Nyhetsbyrån Direkt, att man anställt investmentbankerna Morgan Stanley, Goldman Sachs och Allen & Co som rådgivare för en börsnotering i New York. New York Times uppger dessutom, med hänvisning till källor, att Spotify överväger att notera aktien på New York-börsen utan att samtidigt göra någon nyemission. Det gör att Spotify – enligt uppgift – slipper ta in nya pengar och det blir då frågan om en direktnotering där befintliga ägare säljer ut delar av sina innehav till ”lockande alternativ”, skriver Direkt, som berättar att streamingbolaget hittills fått in drygt 15 miljarder dollar (runt 13 miljarder kronor) i riskkapital.

Dagens PS - 06 dec 19 kl. 07:27

Det här blir tidernas största börsnotering

När den statliga oljejätten Saudi Aramco gör börsentré är det nytt världsrekord. Spana in börsvärdet! Enligt Reuters innebär Saudi Aramcos kliv in på börsen tidernas största börsnotering då 25,6 miljarder dollar tas in.

Dagens PS - 03 maj 18 kl. 07:29

Xiaomi kan vara värt över 100 miljarder dollar

Kinesiska teknikbolaget Xiaomi har lämnat in en ansökan om börsnotering i Hongkong, rapporterar AFP. Listningen väntas bli en av de största i världen även om smartphonetillverkaren har avböjt att ge besked om hur mycket kapital man avser att ta in. Baserat på Bloomberg News källor ska Xiaomi sikta på att inbringa minst tio miljarder dollar, motsvarande 89 miljarder kronor.

Dagens PS - 15 maj 18 kl. 07:29

Geely kräver miljarder i Volvos börspremiär

Kinesiska Geely siktar på att nå en värdering på minst 30 miljarder dollar, motsvarande nästan 260 miljarder kronor, för att genomföra en börsnotering av Volvo Cars. Det rapporterar Financial Times med hänvisning till två personer med insyn i frågan. Enligt uppgifterna ska Geely ha sagt till bankerna att målet är att få till en värdering på mellan 30 och 40 miljarder dollar för biltillverkaren.

Dagens PS - 17 dec 19 kl. 07:36

Volvo Cars sikte på börsnotering kvarstår

Volvo Cars ger ut nya preferensaktier på fem miljarder kronor till institutionsjättarna AMF och Folksam. Liksom i emissionen av de tidigare kommer dessa med möjligheten till konvertering till stamaktier. Det gör att bolaget håller dörren öppen för en börsnotering, enligt Dagens Industri.

Dagens PS - 04 dec 17 kl. 10:35

Källor: Xiaomi till börsen – värdet 418 miljarder

Xiaomi för diskussioner med investmentbanker just nu, enligt uppgifter till Bloomberg News. Kinesiska teknikföretaget Xiaomi siktar på en värdering på minst 50 miljarder dollar, motsvarande minst 418 miljarder kronor, i samband med en potentiell börsnotering. Källorna uppger att Xiaomi överväger en börsintroduktion redan under nästa år och mest troligt kommer det att ske på Hongkongbörsen.

Dagens PS - 13 jun 19 kl. 11:03

Alibaba ansöker konfidentiellt om börsnotering

Kinesiska e-handelsjätten Alibaba har lämnat in en konfidentiell ansökan om börsnotering i Hongkong. Det rapporterar Bloomberg News med hänvisning till källor. Bolaget uppges ha valt China International Capital Corporation och Credit Suisse att sköta processen.

Dagens PS - 13 jun 19 kl. 10:59

Alibaba lämnar in hemlig ansökan om börsnotering

Kinesiska e-handelsjätten Alibaba har lämnat in en konfidentiell ansökan om börsnotering i Hongkong. Det rapporterar Bloomberg News med hänvisning till källor. Bolaget uppges ha valt China International Capital Corporation och Credit Suisse att sköta processen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.