Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 26 September, 00:36

Aftonbladet - 10 aug 20 kl. 04:14

Varning för rök efter brand▸ En maskinhall utanför Motala började brinna sent på söndagskvällen. Räddningstjänsten beslutade tidigt att låta. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Motala

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varningför , rökefter , brand
Expressen - 26 jul 19 kl. 06:41

MORGONENS NYHETER: Flera skott mot lägenhet i Nyköping • Kim Jong-Uns varning – efter missilerna • Brand rasar i avfallsanläggning

Flera skott har skjutits mot en lägenhet i Nyköping och en förundersökning gällande försök till mord är inledd. ■■■Kim Jong-Un varnar Sydkorea i natt efter torsdagens missiltest. ”De ska inte göra misstaget att ignorera denna varning”, säger diktatorn.

SvD - 20 aug 12 kl. 03:51

Varning borta Skara-brand

Räddningstjänsten i Skara tog tidigt i morse bort varningen till boende i stadens centrum..

Nyan - 20 jul 18 kl. 08:00

Extra varning för skogsbrand

Myndigheterna gick i går ut med en extra varning om risken för skogsbrand. Skogsbrandvarning råder fortfarande, vilket Ålands landskapsregering, Landskapsalarmcentralen och Ålands brand- och räddningsförbund påminner om i ett pressmeddelande. Det är med anledning av den senaste tidens värme i kombination med obefintlig nederbörd.

BT - 19 apr 19 kl. 11:25

JUST NU: Skarp varning från räddningstjänsten efter brand i Borås

Vid elvatiden inkom ett larm till SOS om en brand i Viskafors. En privatperson hade luntat på trädgården och branden spred sig. Räddningstjänsten framför nu en kraftig varning för eldning i marker.

Alingsås tidning - 16 sep 17 kl. 05:30

Varning: avfuktare kan ta eld

På kort tid har det i Alingsåstrakten utbrutit två bränder orsakade av avfuktare, vilka varit återkallade av tillverkaren Woods – nu uppmanar räddningstjänsten allmänheten att kontrollera sina avfuktare.
För en vecka sedan startade en brand i ett källarutrymme i ett hus i Kärtared. Tack vare brandvarnare uppmärksammades de boende snabbt på vad som hände och kunde larma räddningstjänsten.

Nyan - 18 apr 19 kl. 12:21

Varning för gräsbrand på Åland

Nu gäller varning för gräsbrand på flera håll i Finland och även på Åland, detta på grund av torkan i skog och mark. Varningen är utfärdad av Finlands Meteorologiska Institut. – Varning betyder för Ålands del en upplysning till allmänheten om att man bör vidta stor försiktighet i samband med att man hanterar öppen eld utomhus, skriver tf alarmmästare Johan Ehn i ett pressmeddelande från landskapsalarmcentralen.

SR - 22 aug 14 kl. 16:39

S vill smsa varning vid brand

Efter storbranden i Västmanland vill Socialdemokraterna se över möjligheterna att alla i ett drabbat område ska få en varning via sms..

Trelleborgs Allehanda - 22 maj 11 kl. 17:58

Kraftig brand i villa på Höllvikstrandsvägen

Det brinner kraftigt i ett hus på Höllvikstrandsvägen i Höllviken. Räddningstjänst är på platsen och försöker släcka branden.
- Just nu är det inga personskador vad vi vet, säger Annalena Göransson på SOS.

Helsingborgs Dagblad - 20 aug 12 kl. 03:53

Varning borta efter Skara-brand

Räddningstjänsten i Skara tog tidigt på måndagsmorgonen bort varningen till boende i stadens centrum. En brand i en billackeringsfirma spred tidigare kraftig rök i området, och invånarna fick rådet att stanna inomhus. De skulle även stänga dörrar, fönster och ventilation.

YLE - 30 apr 14 kl. 17:59

Stor brand i Tattarmossen

En stor brand bröt på valborgsmässoaftonen ut på Kopplingsvägen i Tattarmossen i Helsingfors. Det kom mycket rök från branden och en mörk rökpelare kunde ses på stora områden i östra Helsingfors.
En markbrand har brutit ut i Tattarmossen i Helsingfors Bild: Tomi Hakala
Enligt Helsingfors räddningsverk var det både skog och skrotbilar och husvagnar som brann.

BT - 09 okt 17 kl. 17:34

VMA-varning efter brand i sprängmattor

Boende i Öjaby strax utanför Växjö uppmanas att hålla sig inomhus med anledning av en brand i sprängmattor på en byggarbetsplats. Rökutvecklingen från de brinnande gummimattorna är kraftig.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.