Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 28 September, 00:51

Helsingborgs Dagblad - 10 aug 20 kl. 04:00

Gör pausen kreativ. Vad vill Malmöfestivalen?De evenemang som ställs in i coronans tid ska passa på att göra ett omtag..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Malmöfestivalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gör, pausen, kreativVad vill , Malmöfestivalen
Skånskan - 10 jan 20 kl. 19:00

Pride vill flytta på Malmöfestivalen

MALMÖ
Om World pride och Malmöfestivalen äger rum samtidigt nästa år kommer många deltagare i pridefestivalen att känna sig otrygga.
Det anser ansvariga inom Malmö pride som nu hoppas att Malmöfestivalen ska flyttas under 2021. Nästa år den 12-22 augusti är Malmö och Köpenhamn värdar för World pride.

Trelleborgs Allehanda - 16 aug 12 kl. 16:36

Full rulle på Malmöfestivalen

Foto: Tom Wall
Stickningen går som en röd tråd genom årets Malmöfestival. Där annars även älskare av konst, musik och cykling kommer att få sitt.
Hemslöjden firar 100 år i år, vilket fått Malmöfestivalen att lägga extra krut på handarbete.

Skånskan - 02 aug 19 kl. 05:00

Olle Jönsson viger par på Malmöfestivalen

MALMÖ Dansbandet Lasse Stefanz ska inte bara spela på Malmöfestivalen. Sångaren och frontfiguren Olle Jönsson ska dessutom viga två par på dansbanan på Posthusplatsen. En av de blivande makarna har inte en aning om att vigseln ska äga rum inför publik på festivalen.

Sydsvenskan - 15 aug 14 kl. 10:55

Malmöfestivalen i siffror – och modellera

Bild: Jenny Rydqvist 64 matstånd, 7 större serveringar och 5 musiktält som serverar mat finns det i år på festivalen.
65 marknadsstånd finns uppställda under hela festivalen. Under en dag finns ytterligare 14 som deltar i en Fair Trade- och ekologisk marknad på Baltzarsgatan.

Sydsvenskan - 14 aug 15 kl. 04:00

Kan inte alla få uppträda på Malmöfestivalen?

Jag är en Malmöbo som har sysslat med musik i 35 år i olika konstellationer. Jag har uppträtt på krogar i Sverige och Danmark. I dag sjunger jag covers på egen hand.

Skånskan - 05 apr 18 kl. 10:22

DJ-superstjärna till Malmöfestivalen

Swedish House Mafia tillhörde toppen av dj-scenen.
Nu kommer en tredjedel av den nyligen återförenade maffian, Steve Angello, till Malmöfestivalen.Angello kommer att avsluta hela festivalen, som går av stapeln mellan 10:e och 17:e augusti, med att försöka förvandla hela Stortorget till en danskluvv.

Skånskan - 09 jun 16 kl. 14:25

Kulturakterna till Malmöfestivalen

Kultur och Nöje Kultur
Jonas Hassen Khemiri pratar om kärlek och relationer, Cirkus Cirkör bjuder på hisnande akrobatik, Skådespelaren Stina Ekblad uppträder med Petri sångare och MSO och Kristoffer Jonzon håller i Grease-sing-along. Det är bara några av punkterna på Malmöfestivalens kulturprogram.– Målet har som vanligt varit att erbjuda ett så brett program som möjligt som passar alla åldrar, säger Isabella Posse Boquist, kulturbokare på Malmöfestivalen.

Skånskan - 23 jun 16 kl. 17:42

Operan flyttar ut på Malmöfestivalen igen

Kultur och Nöje Kultur
Även i år flyttar Malmö opera ut på Malmöfestivalen. Den stora konstgräsmattan rullas ut framför scenen på Stortorget och publiken får njuta av en konsertant version av Figaros bröllop och Rickard Söderberg med vänner som bjuder på sånger från kommande säsongs föreställningar.– Det blev en sådan succé förra året.

Skånskan - 05 maj 17 kl. 10:02

Nya artister klara för Malmöfestivalen

Festival Malmöfestivalen släpper fyra nya artister inför årets festival. ERWP.fif(0)Fyra stora svenska artister ur olika generationer är klara för Malmöfestivalen.

Skånskan - 28 jan 19 kl. 15:39

Malmöfestivalen satsar på säkerheten

Årets Malmöfestival kommer även i år att satsa på utökad kameraövervakning och säkerhet för att minska brotten under festivalen.Väghinder, flygförbud, utkikstorn, högtalarutrop och kameraövervakning i realtid över folkmassorna. Malmöfestivalen har i flera år satsat stort på säkerheten.

Skånskan - 06 jul 16 kl. 11:31

Ytterligare 18 artister klara för Malmöfestivalen

Kultur och Nöje En dryg månad innan Malmöfestivalen är nu större delen av programmet klart. Idag presenteras 18 nya artister.De nya artisterna: Ane Brun (NO)
Tillbaka med ny skiva och stort band.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.