Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Sunday, 27 September, 09:30

Länstidningen i Jämtland - 10 aug 20 kl. 02:18

Två personer misstänkta för narkotikabrottPolisen stoppade på söndagskvällen en bil på Stuguvägen i Östersund och fattade misstanke om att....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
Stuguvägen, Östersund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tvåpersoner , misstänktaför , narkotikabrott
Alingsås tidning - 07 sep 19 kl. 11:10

Flertalet misstänkta narkotikabrott

Under fredagskvällen och natten till lördag har det anmälts flera misstänkta narkotikabrott i Alingsås. Vid klockan sju på fredagskvällen anträffar en polispatrull en synbart påverkad man på Stationsgatan i Alingsås. Mannen får följa med polisen för kroppsvisitering och då hittar man även misstänkt narkotika på mannen.

ÖstersundsPosten - 24 nov 19 kl. 02:04

Flera misstänkta narkotikabrott i Östersund under lördagskvällen – polisen tog körkortet från bilist

På lördagskvällen upprättade polisen flera anmälningar om misstänkta narkotikabrott runtom i....

Länstidningen i Jämtland - 24 nov 19 kl. 02:04

Flera misstänkta narkotikabrott i Östersund under lördagskvällen – polisen tog körkortet från bilist

På lördagskvällen upprättade polisen flera anmälningar om misstänkta narkotikabrott runtom i....

Alingsås tidning - 20 okt 18 kl. 08:04

Misstänkta narkotikabrott

Två män är misstänkta för narkotikabrott, respektive ringa narkotikabrott. Det var vid midnatt, natten mot lördagen, som polisen anträffade en person på Noltorp. Mannen som är i 60-årsåldern är misstänkt för narkotikabrott, då han ska ha uppträtt påverkad och haft misstänkt narkotika på sig.

Alingsås tidning - 31 okt 15 kl. 20:02

Misstänkta narkotikabrott i Noltorp

Två män i 20-årsåldern är misstänkta för ringa narkotikabrott, sedan de uppträtt påverkade i Noltorp under lördagen. Polisen påträffade den förste mannen vid 13-tiden. Förutom att han uppträdde påverkad hittade även polisen en mindre mängd misstänkt narkotika.

Alingsås tidning - 22 maj 16 kl. 08:29

Misstänkta narkotikabrott

Tre män i 30-årsåldern är misstänkta för narkotikabrott, eget bruk, efter de ertappats av polisen under natten mot söndagen. Två av männen ertappades på Gamla Bolltorpsvägen, och en av dem är också misstänkt för innehav. I det tredje fallet är mannen, som ertappades i centrala Alingsås, också misstänkt för brott mot knivlagen, då han, enligt polisen, ska haft en batong på sig..

Alingsås tidning - 25 nov 16 kl. 08:15

Två misstänkta narkotikabrott

Strax efter midnatt, natten till fredagen, kontrollerade polis en bil på Noltorpsgatan. I fordonet färdades två män i 25-årsåldern vilka båda misstänktes vara narkotikapåverkade. Mindre mängder narkotika hittades också i samband med kontrollen av bilen.

Västerbottens Folkblad - 16 jan 16 kl. 08:23

Flera misstänkta narkotikabrott i natt

Polisen har natten till lördagen tagit flera personer i länet misstänkta för ringa narkotikabrott. Polispatruller i Vännäs anträffade under fredagskvällen flera ungdomar i åldrarna 16 till 18 år. Polisen misstänker att ungdomarna har använt narkotika.

Alingsås tidning - 15 maj 16 kl. 15:08

Flera misstänkta narkotikabrott

Sammanlagt fem personer är misstänkta för ringa narkotikabrott eget bruk, efter kontroller av polisen under natten mot söndag. .

Västerbottens Folkblad - 27 okt 18 kl. 10:15

Flera misstänkta narkotikabrott

Efter att ha stött på polisen under natten mot lördag misstänks flera män för narkotikabrott. Vid 01-tiden misstänktes först en man i Umeå för ringa narkotikabrott, samt narkotikabrott eget bruk. Ungefär en halvtimme senare blev en man omhändertagen på Ålidhem och fördes till polisstationen för tillnyktring.

Alingsås tidning - 22 sep 19 kl. 09:01

Fler misstänkta narkotikabrott

I Vårgårda blev en man i 20-årsåldern medtagen av polis för kroppsbesiktning, natten till söndag. Mannen misstänks för narkotikabrott eget bruk. Även i Alingsås blev en man medtagen för kroppsbesiktning under natten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.