Sydsvenskan > Kultur

Sunday, 27 September, 16:30

Sydsvenskan - 09 aug 20 kl. 21:52

Britton: Avvakta med lättnader till septemberVänta med att lätta på restriktionerna om fysisk distansering till mitten av september, föreslår professor Tom Britton..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Tom Britton

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Britton, Avvaktamed , lättnadertill , september
Helsingborgs Dagblad - 09 aug 20 kl. 21:52

Britton: Avvakta med lättnader till september

Vänta med att lätta på restriktionerna om fysisk distansering till mitten av september, föreslår professor Tom Britton..

NT - 09 aug 20 kl. 21:55

Britton: Avvakta med lättnader till september

Vänta med att lätta på restriktionerna om fysisk distansering till mitten av september. Prioritera då gruppen 70-plussare som fått göra stora uppoffringar i vår och sommar, föreslår professor Tom Britton..

GöteborgsPosten - 09 aug 20 kl. 22:30

Britton: Avvakta med lättnader till september

Vänta med att lätta på restriktionerna om fysisk distansering till mitten av september. Prioritera då gruppen 70-plussare som fått göra stora uppoffringar i vår och sommar, föreslår professor Tom Britton..

Aftonbladet - 09 aug 20 kl. 21:52

Britton: Avvakta med lättnader till september

▸ Vänta med att lätta på restriktionerna om fysisk distansering till mitten av september..

DI - 20 nov 13 kl. 13:32

Bank of Japan: Inga nya lättnader

Bank of Japan väntas avvakta med nya lättnader trots inbromsande tillväxt och osäkerhet om effekterna av den planerade momshöjningen..

SR - 10 aug 20 kl. 14:02

”Vänta med att lätta på restriktioner till september”

Forskaren Tom Britton skriver i dagens DN Debatt att han tycker att Sveriges coronastategi bör ändras..

Västerbottens Folkblad - 24 maj 12 kl. 01:29

Avvakta med ytterligare avregleringar

1 september 2010 avreglerades Luftfartsverkets monopol på flygtrafiktjänster i Sverige. Men nu sätter Trafikutskottet ned foten delvis efter en motion från Socialdemokraterna. Utskottsmajoriteten menar att [...

BT - 02 okt 13 kl. 09:59

ECB väntas avvakta med stimulanser

Trots trög tillväxt, låg inflation och hög arbetslöshet i valutaunionen väntas Europeiska centralbanken (ECB) lämna styrräntan oförändrad på rekordlåga 0,50 procent på dagens möte. Bedömare räknar med att ECB i stället för att sänka räntan, efter stresstester av banker 2014, pumpar ut en ny runda treåriga likviditetslån för att fylla banksystemet med billiga krediter som kan lånas ut till hushåll och företag.I december 2011 och februari 2012 lånade ECB ut cirka 1 000 miljarder euro i treåriga likviditetslån inom ramen för sitt så kallade LTRO-program.

PrivataAffärer - 22 okt 19 kl. 15:23

Analytikernas förväntningar inför onsdagens rapporter

Rapporter onsdag 23 okt: Swedbank (kl 6.30)
SEB (ca kl 6.45)
ABB (kl 7.

Dagens PS - 19 nov 18 kl. 07:10

Börsveckan bjuder på sex köptips

Börsveckan granskar elva konsultbolag i veckans utgåva av tidningen. Det resulterar i köpråd för Acando, Ework, Softronic, Knowit, Semcon och BTS samt rådet avvakta för Hiq, Tieto, Prevas, B3 Consulting och Addnode. Konsultbolaget Acando fortsätter att uppvisa en hög tillväxttakt men löneinflation och andra satsningar gör att lönsamheten inte riktigt hänger med.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.