DI > Ekonomi

Monday, 21 September, 17:18

DI - 09 aug 20 kl. 20:10

First North-bolag gör företrädesemission – vd:n får kapad lönPressade First North-bolaget Aino Health gör en företrädesemission på nästan 16 miljoner kronor, meddelar bolaget i ett pressmeddelande på. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
North, First North, Aino Health

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: First, North-bolag, gör, företrädesemission, vd:nfår , kapad, lön
DI - 19 feb 18 kl. 07:40

First North-bolag beslutar om företrädesemission

First North-bolaget Intervacc har beslutat om en företrädesemission som tillför högst cirka 61 miljoner kronor.  Det framgår av ett pressmeddelande den 18 februari..

Dagens PS - 04 dec 19 kl. 07:26

First North-bolag i blåsväder: ”Genuin okunskap”

Medicinteknikbolaget Brighter på First North vill ha in nästan 200 miljoner kronor från sina aktieägare i en ”förmånsemission”. Det unika med ”förmånsemissionen” är att det inte erbjuds handel med teckningsrätter. Brighter vill ge ut lika många nya aktier som det redan finns i bolaget, till en teckningskurs på 2 kronor.

GlobeNewswire - 21 jul 20 kl. 17:35

Cortus Energy slutför riktad emission av konvertibler till garanter i den övertecknade företrädesemissionen

Cortus Energy AB (”Cortus Energy” eller ”Bolaget”) har slutfört den riktade emissionen av konvertibler till garanterna i den tidigare (och sedermera övertecknade) företrädesemissionen som genomfördes i maj 2020 (den ”Riktade Emissionen” respektive ”Företrädesemissionen”). I den Riktade Emissionen, vilken beslutades på extra bolagstämma i Bolaget den 14 juli 2020 och omfattade utgivande av högst 66 302 608 nya konvertibler, har garanterna tecknat totalt 54 627 052 konvertibler. Därmed har lån i Bolaget om sammanlagt 27 313 526 kronor kvittas.

Dagens PS - 03 apr 19 kl. 07:43

Svenskt innovativt IoT-bolag förnyar industrin

Hans förra bolag hade 60 anställda när det såldes till Samsung 2012. Nu driver Pär Bergsten det First North-listade företaget vars plattform tar tillverkningsindustrin in i sin digitala era ”4.0”.

Cornucopia - 25 apr 16 kl. 12:27

Analyst Group: Potentiell mångdubblare i unikt cancerbolag

WntResearch är ett bolag som tar fram nya läkemedel för att bekämpa cancer. Det har stormat en del kring bolaget det senaste halvåret. Aktiekursen har backat med omkring 65 % sedan toppen under Q4 2015, detta trots mycket lovande in vivo- och in vitro-resultat samt en Fas 1-studie som fortlöpte utan problem.

Dagens PS - 26 apr 19 kl. 08:47

Efter konkursen – ny bransch ”näst på tur”

Igår lämnade butikskedjan JC in sin ansökan om konkurs. Nu slår Tobias Rönnberg på HUI Research larm om att hela branschen är i farozonen. Det skriver Svenska Dagbladet.

Dagens PS - 07 nov 19 kl. 07:52

Svenska krisbolagets vd lovar jobba utan lön

Tänker inte lyfta vare sig lön eller rörlig ersättning under hela nästa år. Det är den krisande bostadsutvecklaren Oscar Properties vd Oscar Engelbert som i ett pressmeddelande lämnar det drastiska beskedet att han tänker arbeta utan lön och rörlig ersättning under hela 2020. Tillsammans med ytterligare åtgärder är syftet att förbättra Oscar Properties prekära finansiella situation.

Dagens PS - 07 nov 19 kl. 07:52

Svenska krisbolagets vd måste jobba utan lön

Tänker inte lyfta vare sig lön eller rörlig ersättning under hela nästa år. Det är den krisande bostadsutvecklaren Oscar Properties vd Oscar Engelbert som i ett pressmeddelande lämnar det drastiska beskedet att han tänker arbeta utan lön och rörlig ersättning under hela 2020. Tillsammans med ytterligare åtgärder är syftet att förbättra Oscar Properties prekära finansiella situation.

Dagens PS - 07 nov 19 kl. 18:15

Så ska nischbolaget sprida sitt ljus globalt

Störningsfria LED-lampor som ger bättre miljöer för djur eller minskar kostnaderna för vägbelysning. Det är två av många tillämpningar i portföljen när tillväxtbolaget Meltron nu tar nästa steg i sin globala marknadsföring. Läs om varför just Oman kan ge ett genombrott.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.