DI > Ekonomi

Monday, 21 September, 18:39

DI - 09 aug 20 kl. 18:54

Nya våldsamma protester i Beirut: ”Krossa regeringen”Två ministrar har avgått – men i Libanon kokar vreden fortfarande. Utanför parlamentet i Beirut har demonstranter drabbat samman med. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Beirut, Libanon

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya våldsamma, protesteri , Beirut, Krossa, regeringen
BT - 14 sep 12 kl. 17:42

Våldsamma protester mot nidfilm

Attackerna mot amerikanska och västliga ambassader tilltar i styrka och omfattning.
Muslimska böneledare manade till lugna protester men på flera håll sattes ambassader i brand eller stormades.
Folkmassor med tusentals människor samlades till våldsamma protester i bland annat Egypten, Libanon, Malaysia, Pakistan och Tunisien.

Expressen - 30 jul 17 kl. 00:05

Våldsamma protester inför kontroversiellt val

Våldsamma protester väntas på söndagen när Venezuela går till val – som kan bli landets sista demokratiska val.Den socialistiske presidenten Nicolás Maduro vill skriva om grundlagen så att hans vänsterregim kan styra praktiskt taget oinskränkt.Oppositionen manar till bojkott av valet och våldsamma protester rasar..

Kristianstadsbladet - 25 jul 14 kl. 01:20

Tre döda under våldsamma protester

På Västbanken utbröt på torsdagskvällen våldsamma protester mot Israels Gazabombningar och minst tre palestinier dödades.Samtidigt rapporteras att antalet dödsoffer i Gaza överstiger 800.
Israels anfall mot mål i Gaza gick natten till fredagen in på det 18:e dygnet och en talesman för ambulanstjänsten sade till AFP att antalet döda passerat 800.

BT - 25 jul 14 kl. 01:20

Tre döda under våldsamma protester

På Västbanken utbröt på torsdagskvällen våldsamma protester mot Israels Gazabombningar och minst tre palestinier dödades. Samtidigt rapporteras att antalet dödsoffer i Gaza överstiger 800.Israels anfall mot mål i Gaza gick natten till fredagen in på det 18:e dygnet och en talesman för ambulanstjänsten sade till AFP att antalet döda passerat 800.

BT - 25 jul 14 kl. 03:03

En död vid våldsamma protester

På Västbanken utbröt på torsdagskvällen våldsamma protester mot Israels Gazabombningar och minst en palestinier dödades. Samtidigt rapporteras att antalet dödsoffer i Gaza överstiger 800.Israels anfall mot mål i Gaza gick natten till fredagen in på det 18:e dygnet och en talesman för ambulanstjänsten sade till AFP att antalet döda passerat 800.

DN - 18 apr 13 kl. 12:40

Våldsamma protester mot ökenrally

Årets formel?1 lopp i Bahrain överskuggas av våldsamma protester mot landets regim. Flera personer har arresterats, uppger människorättsorganisationer rapporterar Reuters..

DN - 18 apr 13 kl. 12:40

Våldsamma protester mot ökenlopp

Årets formel?1 lopp i Bahrain överskuggas av våldsamma protester mot landets regim. Flera personer har arresterats, uppger människorättsorganisationer..

NT - 23 apr 14 kl. 01:55

Våldsamma protester i Rio

Våldsamma protester bröt ut i Rio de Janeiros turistcentrum Copacabana och Ipanema på tisdagen, mindre än två månader innan avspark för fotbolls-VM i Brasilien. Oroligheterna startade sedan en dansare misshandlats till döds.(TT).

BT - 23 apr 14 kl. 01:55

Våldsamma protester i Rio

Våldsamma protester bröt ut i Rio de Janeiros turistcentrum Copacabana och Ipanema på tisdagen, mindre än två månader före avspark för fotbolls-VM i Brasilien. Demonstrationerna utlöstes sedan en ung dansare misshandlats till döds i en närliggande favela. Vänner till den döde 25-åringen Douglas Rafael da Silva Pereira anklagar militärpolisen för att ligga bakom.

SvD - 23 apr 14 kl. 01:55

Våldsamma protester i Rio

Våldsamma protester bröt ut i Rio de Janeiros turistcentrum Copacabana och Ipanema på tisdagen, mindre än två månader före avspark för fotbolls-VM i Brasilien. Demonstrationerna utlöstes sedan en ung dansare misshandlats till döds i en närliggande favela..

UNT - 23 apr 14 kl. 01:55

Våldsamma protester i Rio

Våldsamma protester bröt ut i Rio de Janeiros turistcentrum Copacabana och Ipanema på tisdagen, mindre än två månader innan avspark för fotbolls-VM i Brasilien. Oroligheterna startade sedan en dansare misshandlats till döds.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.