Cornucopia > Ekonomi

Sunday, 27 September, 16:34

Cornucopia - 09 aug 20 kl. 16:55

Ännu en positiv börsvecka avslutadBörsveckan som gick bjöd på ännu en positiv vecka och för ovanlighetens skull även en rätt stabil valutakurs, trots rekorden för guldpriset. Silverpriset var veckans vinnare.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
OMXSPI, Omxpsi, DAX, SEK

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ännuen , positiv, börsvecka, avslutad
Cornucopia - 02 feb 19 kl. 10:46

Ännu en positiv börsvecka avslutad

Så var ännu en börsvecka till ända, och återigen positiv med +1.50% på veckan för OMXSPI.Veckochart OMXSPI.

Cornucopia - 14 sep 20 kl. 07:32

Positiv börsvecka utom för USA avslutad - ny positiv vecka inledd i Asien

Veckan som gick var generellt en positiv börsvecka, utom för de amerikanska börserna. Den nyss påbörjade veckan inleder även den positivt i de asiatiska tidszonerna.Kära Bullen ...

Cornucopia - 31 maj 20 kl. 16:23

Ännu en positiv börsvecka - motstånd vid MA200

Ännu en positiv börsvecka har lagts till handlingarna, trots en rekyl under fredagen. Det verkar som det 200-dagar glidande medelvärdet utgör någon form av motstånd på uppsidan.Veckochart OMXSPI.

Cornucopia - 20 jun 20 kl. 13:24

Negativt avslut på positiv börsvecka på oron över amerikansk andra våg av Covid-19

En annars genomgående positiv börsvecka avslutades negativt under fredagens handel, på oro för en andra amerikansk våg av Covid-19. Bland annat stängde Apple ner sina butiker (igen) i flera amerikanska delstater. Man kan fundera på hur mycket denna andra våg är ett utfall av tidigare protester mot restriktioner på olika platser i USA, och om denna civila olydnad nu tar betalt i form av förnyade sjukdomsutbrott.

Cornucopia - 24 maj 20 kl. 16:20

Positiv avslutning på positiv börsvecka

Veckan som gick bjöd på ännu en börsuppgång efter den förra veckan, som var negativ. Börserna i USA slutade på plus under fredagen, även om handeln i Europa låg runt nollan.Veckochart S&P-500 och OMXSPI.

Cornucopia - 19 jul 20 kl. 14:12

Positiv avslutning på positiv börsvecka - Stockholmbörsen på plus sedan årsskiftet

Den positiva börsveckan stängde på plus och Stockholmsbörsens breda OMXSPI är nu på plus sedan årsskiftet efter veckans uppgång på +3.33%.Veckochart OMXSPI tillbaka til 2016.

Cornucopia - 08 mar 20 kl. 17:53

Negativ börsvecka avslutad - Stockholmsbörsen i stödområden

Börsen var för tredje veckan på raken negativ på veckobasis, även om veckans nedgångar i princip skedde på torsdagen och fredagen. Samtidigt befinner sig Stockholmsbörsen i stödområden, så det är sannolikt att nedgången fortsätter att vara relativt lugn.Dagschart OMXSPIBörsveckan slutade lite positivt i USA, med en återhämtning på de amerikanska börserna, som visserligen stängde negativt, men något högre än vid tidpunkten för stängning här i Europa.

Cornucopia - 31 aug 20 kl. 06:23

Uppåt i Asien efter positiv börsvecka

Efter förra veckans positiva börs är det generellt uppåt som gäller i Asien under morgonen. Dollarn är runt sin lägsta kurs mot kronan i år, men har ännu inte kraschat genom denna botten.Bladerunner Melbourne.

DI - 20 apr 18 kl. 16:53

Stigande kurser för småbolagen under positiv börsvecka

Kurserna på listorna för mindre bolag såsom Nasdaq First North, NGM och Aktietorget har överlag rört sig uppåt under en tämligen ljus börsvecka där fokus alltmer riktades mot den begynnande rapportsäsongen och mindre mot oro kring handelskonflikter och Nordkorea-spänningar..

Cornucopia - 15 jun 19 kl. 17:14

Positiv börsvecka slutade i moll - nytt rekordpris för guldet

En positiv vecka på börsen slutade i moll med en nedgång på 0.53% för OMXSPI. Samtidigt noterade guldet sitt högsta någonsin i svenska kronor under fredagen och var uppe på nästan 413:- SEK per gram.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.