DI > Ekonomi

Thursday, 24 September, 01:00

DI - 09 aug 20 kl. 15:20

Uppgifter: Twitter ger sig in i Tiktok-stridenNu ger sig även Twitter in i den intensiva Tiktok-matchen. Enligt Wall Street Journal och Reuters har källor uppgett att mikrobloggen är. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Tiktok, Twitter, Wall Street Journal, Reuters

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgifter, Twitterger sig in i , Tiktok-striden
Dagensanalys.se - 20 mar 17 kl. 09:31

Twitter tar upp kampen om livestreaming med Facebook

Rörlig bild och framför allt livestreaming har blivit det senaste slagfältet i striden om användarna på sociala medier. Facebook, YouTube och Snapchat krigar redan med varandra, och nu ger sig Twitter in i livestreaming-striden. Twitter väntas nu i veckan uppdatera sina gränssnitt för att mediebolag enklare ska kunna livestreama direkt i tjänsten.

DI - 18 aug 20 kl. 05:45

Oracle ger sig in i striden om Tiktok

Oracle har klivit in som intressent för att ta över den populära appen Tiktok, som står inför hotet om sanktioner..

Expressen - 07 sep 20 kl. 14:57

Tiktok engagerar unga i miljöfrågor

Unga tar upp striden för klimatet på sociala medier. Med hundratals miljoner likes och visningar, har filmerna som sprids på appen Tiktok skapat en ny global rörelse. – Jag ser det som att plantera frön.

Dagen - 23 feb 11 kl. 03:00

Nu utkämpas idéstriden om revolterna

Många vill lägga beslag på tolkningsföreträdet av revolterna i Nordafrika och Mellanöstern. Man kan läsa deras analyser som ett bidrag, en pusselbit av många, som ger oss bilden av vad som faktiskt har hänt. Eller som ett försök att vinna ideologiska och inrikespolitiska poäng.

BT - 15 jul 14 kl. 17:48

Boråsare fick fel uppgifter i folkbokföringen - blev tio år äldre

En boråsare som flydde från Pakistan uppger att hans uppgifter i folkbokföringen inte stämmer. I folkbokföringen står det att boråsaren är född 1959, men mannen hävdar själv att han i själva verket är är född 1969. Förutom att åldern inte stämde var även hans födelseland felaktigt registrerat och namnet felstavat i personuppgifterna.

Resume - 12 aug 15 kl. 11:42

Clinton och Bush i het kampanjfajt på Twitter

Realtidskampanjande på sociala medier gjorde intåg redan i det amerikanska presidentvalet 2012. Med ett år kvar tycks striden på Twitter mellan demokraternas kandidat Hillary Clinton och republikanernas Jeb Bush redan ha börjat..

DN - 22 jun 16 kl. 23:11

Striden om användarna – Instagram växer förbi Twitter


Kampen om de sociala medieanvändarna fortsätter när Instagram går om Twitter. På mindre än två år har Instagram, som ägs av Facebook, fördubblat sin användarbas som nu överstiger 500 miljoner aktiva konton..

SmålandsPosten - 18 jul 19 kl. 08:48

Man nekades uppgifter om läkares löner – vann i rätten

Kammarrätten i Jönköping ger en Växjöbo rätt i striden om att få ta del av offentliga handlingar. Region Kronoberg tvingas nu lämna ut uppgifter om läkares löner. .

Nyheter 24 - 24 okt 13 kl. 16:45

"Har ni glömt något?" ? Så hånas Damberg och Sjöstedt på Twitter

Trots att allt talade för motsatsen vann Alliansen torsdagens omröstning i riksdagen angående brytpunkt för statlig skatt. Jubel utbröt i plenisalen efter det oväntade resultatet.  Segern i omröstningen berodde enligt Dagens Nyheter på att Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt (V) och Socialdemokraternas gruppledare Mikael Damberg (S) var frånvarande och hade missat att kvitta ut sig.

DN - 03 apr 14 kl. 11:13

Striden om internet skärps i Turkiet

Internetstriden i Turkiet skärps, sedan en enhällig författningsdomstol gett regeringen order om att häva blockaden av Twitter. Men om regeringen tänker följa utslaget är oklart..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.