DI > Ekonomi

Friday, 25 September, 16:49

DI - 09 aug 20 kl. 09:00

”Där går det att hitta fynd” – förvaltaren krossar indexMed en uppgång på nästan 25 procent i år har Spiltans småbolagsfond med råge krossat sitt jämförelseindex. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Spiltans

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Där gårdet att , hitta, fynd, förvaltaren, krossar, index
PrivataAffärer - 02 sep 20 kl. 14:02

Förvaltaren: Dometic ett bolag i världsklass

Dometic har fått stöd av coronapandemin då fler semestrat hemma istället för att åka utomlands, vilket gynnat marknaden för husvagnar och husbilar, konstaterar förvaltaren. ”Bland de mindre europeiska företagen kan man hitta bolag i världsklass med stora tillväxtmöjligheter. För en stor del av bolagen kommer intäkterna från länder utanför Europa, de är således globala företag som råkar fokusera på relativt nischade marknader”, sade Mark Heslop.

DI - 01 dec 18 kl. 10:34

Hedgefondförvaltaren: Undvik aktien – trots nedgång på 70 procent

Snap är fortfarande inget fynd trots nedgång på 70 procent, enligt forna hedgefondförvaltaren Jim Cramer, som pekar på att avtagande intäktstillväxt och en minskning av dagliga aktiva användare indikerar svåra tider framåt för företaget  Det rapporterar CNBC..

GöteborgsPosten - 26 okt 18 kl. 04:00

Konkursförvaltaren vill sälja M2 intakt

Inom en månad hoppas konkursförvaltaren hitta en aktör som vill köpa hela eller delar av M2 Retail Solutions.
– Min ambition är att försöka sälja verksamheten intakt, säger konkursförvaltaren Peter Öfverman..

NSD - 12 maj 17 kl. 12:12

Konkursförvaltaren: Vi jobbar för att lösa skulder och hitta intressenter

Konkursförvaltaren Hans Andersson, Kaiding advokatbyrå, bekräftar Bergenudds Byggs bild av den uppkomna konkursen..

PrivataAffärer - 12 sep 19 kl. 04:00

Förvaltaren: Tre spännande småbolag

Carnegie Fonders Carnegie Micro Cap backade 0,2 procent i augusti, vilket var bättre än Stockholmsbörsen som helhet. Förvaltaren Viktor Henriksson håller fram tre av favoritaktierna i sin senaste månadsrapport. Alla tre innehaven visar på uppgångar runt 20 procent under månaden.

Alingsås tidning - 02 okt 19 kl. 14:57

Vill hitta lösning innan veckans slut

Det pågår just nu ett intensivt arbete för att hitta en ny aktör som kan ta över och driva Alingsås Tidning vidare. Intresse för verksamheten finns från flera håll.
– Min arbetshypotes och förhoppning är att vi ska ha hittat en lösning innan veckan är slut och därefter får vi se när en köpare kan köra igång med verksamhet fullt ut, säger konkursförvaltaren Marek Zrojewski från Advokatfirman Glimstedt.

Kristianstadsbladet - 14 aug 13 kl. 10:30

Konkursförvaltaren vill hitta ny ägare till macken

Foto: Tommy Svensson
Förhoppningen är att hitta en ny ägare till macken i Broby.
Som Kristianstadsbladet skrev igår försattes Centrummacken i Broby AB i konkurs vid Kristianstads tingsrätt i slutet på förra veckan. Obetalda skatter på drygt 400 000 kronor är den direkta orsaken.

YLE - 05 jul 17 kl. 17:17

Småbåtsregistreringen förlängdes i Hangö: Att hitta båtarna var jobbigare än vi trodde

Tiden för att registrera roddbåtarna i Hangö har förlängts. Tjänstemännen i Hangö blev överraskade att jobbet att hitta alla småbåtar var så pass krävande. Dessutom har inte alla småbåtsägare kunnat ta del av uppmaningen att båten ska registreras.

BT - 15 maj 18 kl. 10:50

JUST NU: Anrika Boråsmärket i konkurs – hoppas hitta köpare

Bolaget bakom det anrika modevarumärket Prêt har gått i konkurs. Åtta anställda berörs, men konkursförvaltaren hoppas kunna hitta en köpare. .

PrivataAffärer - 23 nov 18 kl. 11:00

Hårt pressad tillväxtmarknad fynd för långsiktiga

Generellt var proppen ur under förra månaden, specifikt för tillväxt- och frontiermarknaderna, menar Mattias Martinsson, förvaltningschef på Tundra Fonder, som bland annat förvaltar fonden Tundra Vietnam. – Oktober var en tuff månad. Flera av frontiermarknaderna har devalverat valutorna och det har varit nervöst i tillväxtmarknadsländerna som påverkas starkt av läget i USA men även av vad som händer i Europa, säger han.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.