DI > Ekonomi

Thursday, 24 September, 17:30

DI - 08 aug 20 kl. 15:05

Warren Buffett återköper aktier för rekordsummaInvesterargurun Warren Buffetts investmentbolag Berkshire Hathaway återköpte aktier för 5,1 miljarder dollar i det andra kvartalet, vilket. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Buffett, Warren Buffetts, Berkshire Hathaway

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Warren, Buffett, återköper, aktierför , rekordsumma
Realtid - 11 jun 12 kl. 09:18

Öresund och Traction återköper aktier

Investmentbolagen återköper aktier i egna bolagen..

DI - 05 feb 16 kl. 07:50

Warren Buffett köper på sig i oljebolaget

Warren Buffett fortsätter att bunkra aktier i olje- och gasbolaget Phillips 66. Under veckan har hans konglomerat Berkshire Hathaway köpt ytterligare 1,7 miljoner aktier till ett värde av nära 132 miljoner dollar..

IDG - 14 nov 11 kl. 16:41

Warren Buffett tankar IBM-aktier för 71 miljarder

Investmentbolaget Berkshire Hathaway, med vd Warren Buffett i spetsen, har köpt IBM-aktier för mostsvarande 71 miljarder kronor..

Affärsvärlden - 08 jun 16 kl. 13:08

Com Hem återköper aktier

 Styrelsen i Com Hem har beslutat att återköpa egna aktier för sammanlagt upp till 150 miljoner kronor fram till och med den 11 juli 2016, det framgår av ett pressmeddelande. Återköpta aktier kommer att användas för nedsättning av Com Hems aktiekapital genom en indragning av återköpa aktier..

Affärsvärlden - 20 jul 15 kl. 13:28

Warren Buffett köper grekisk ö

Miljardären tillika investerargurun Warren Buffett har tillsammans med den italienske miljonären Alessandro Proto köpt en grekisk ö..

DI - 01 jan 16 kl. 11:21

Warren Buffett köper tidningskoncern

Konglomeratet Berkshire Hathaway, som leds av investerargurun Warren Buffett, har slagit till och köpt en tidningskoncern..

Affärsvärlden - 17 feb 16 kl. 11:21

Warren Buffett köper in sig i oljeservicebolag

Investmentbolaget Berkshire Hathaway, som leds av finansmannen Warren Buffett, har köpt in sig i oljeservicebolaget Kinder Morgan..

DI - 26 jun 17 kl. 13:17

Warren Buffett köper i Store Capital

Warren Buffett och hans konglomerat Berkshire Hathaway köpte under dagen en aktiepost om 9,8 procent av fastighetsinvesteringsfonden Store Capital, rapporterar CNBC..

DI - 31 okt 17 kl. 14:23

Bilia återköper aktier

Bilia har beslutat att återköpa aktier, inom ramen för årsstämmans godkännande. Syftet med återköpen är att åstadkomma en anpassning av Bilias kapitalstruktur samt för det fall tillfälle ges, använda aktier som betalning vid framtida förvärv, skriver bolaget i i ett pressmeddelande..

DI - 17 feb 14 kl. 08:46

Lundin Petroleum återköper aktier

Oljebolaget Lundin Petroleums styrelse ger ledningen mandat att återköpa aktier..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.