DI > Ekonomi

Monday, 28 September, 07:27

DI - 08 aug 20 kl. 13:58

Rusning efter campingutrustningFriluftsutrustning säljer som smör i solsken när fler vill vara ute i naturen. Många butiker har sett ett kraftigt uppsving under pandemin. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rusningefter , campingutrustning
Trelleborgs Allehanda - 01 jul 11 kl. 07:15

Ingen rusning till läkarna

Foto: Manfred Rohde, Helmholtz-Zentrum
En person som sökt sig till akuten i Trelleborg med ehec-symptom har blivit inlagd på sjukhuset. Men det har inte varit någon rusning av oroliga människor.
Det var i samband med utbrottet i Tyskland som några personer sökte sig till Trelleborgs lasarett med misstanke om att de smittats av ehec.

BT - 16 mar 14 kl. 14:52

Rusning efter vatten i Örebrobutiker

Beskedet om att avloppsvatten kan ha läckt ut i dricksvattnet i Örebro har skapat en rusning efter vatten i stadens matbutiker. Befolkningen uppmanas att koka vattnet i flera minuter.Avloppsvatten har sipprat ned i reservoaren i vattentornet Svampen i Örebro.

YLE - 07 sep 16 kl. 18:17

Rusning på akuten i Vasa

Datanätet på Vasa centralsjukhus ligger nere och det är rusning på akuten och till akutens telefonservice. På Centralsjukhuset i Vasa har man just nu problem med datanätet. Situationen orsakar rusning på akuten och akutens telefonservice.

YLE - 17 jan 17 kl. 22:51

Rusning hos FPA - behandlingen av utkomststöd har stockat sig

Du som har ansökt om utkomststöd kan få vänta länge än vanligt. Behandlingen av ansökningarna har flyttat från kommunerna till FPA och systemet har stockat sig. Det har uppstått rusning främst i de stora städerna.

YLE - 17 mar 17 kl. 09:57

Diakonissor lappar på när FPA har rusning - bjuder hungriga på lunch

De som väntar på beslut för grundläggande utkomststöd vänder sig allt oftare till församlingarna för att få hjälp. Vid årsskiftet flyttades ansvaret för utkomststödet från kommunerna till FPA. Det har resulterat i rusning hos FPA och beslut om stöd har försenats med upp till flera veckor.

SVT - 03 jan 11 kl. 16:45

Rusning efter vaccin

Det är rusning efter influensavaccin. Efter dödsfallet i helsingborg i nyårshelgen är trycket på vårdcentralerna så stort att vaccinet inte räcker till. Medverkande: Olle Palm, reporter Gunilla Håkansson Susanne Didricksson, sjuksköterska Fågelbacken Malmö Karin Lindelöw, chef Vårdcentralen Fågelbacken Olof Tilly, fotograf och redigerare.

DI - 21 mar 11 kl. 13:46

Ny rusning väntar för guldet

Under våren väntar en ny rusning för det redan glödheta guldpriset, bedömer investmentbanken Goldman Sachs i en färsk rapport. Bilden förstärks av nya uppgifter att Iran och flera andra stater i Mellanöstern bygger upp guldreserverna för att minska sitt dollarberoende..

E24 - 22 mar 11 kl. 15:17

Rusning efter strålningsdetektorer

Kärnkraftsolyckorna i Japan har lett till rusning efter strålningsdetektorer..

NT - 11 apr 11 kl. 14:04

Rusning efter allergimedicin

Det våras - men inte för alla på ett behagligt sätt. Det har närmast varit rusning till apoteken för pollenallergikerna. Försäljningen av pollenläkemedel ökade med upp till 20 procent den gångna veckan..

Expressen - 19 apr 11 kl. 17:56

Rusning efter vattenflaskor

När parasitutbrottet i Skellefteå blev känt på tisdagen uppstod snabbt rusning till butikerna. .

Dalarnas tidningar - 22 apr 11 kl. 13:22

Rusning efter jordoch räfsor

[FALUN] Det var rusning efter trädgårdstillbehör i helgen. - Det har gått åt mängder jord, vi måste beställa hit två långtradare minst i veckan, säger Tomas Hillberg på Plantagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.