DI > Ekonomi

Tuesday, 29 September, 05:17

DI - 08 aug 20 kl. 08:34

Danmark skjuter på öppning av samhället: ”Vi har börjat bli slappa”Smittspridningens utveckling i Danmark är så allvarlig att man måste skjuta på nästa fas av öppningen av samhället, säger statsminister. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Danmark

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Danmark, skjuter, öppningav , samhälletVi har , börjat, bli slappa
Sydsvenskan - 08 aug 20 kl. 08:17

Danmark skjuter på öppning av samhället

Smittspridningens utveckling i Danmark är så allvarlig att man måste skjuta på nästa fas av öppningen av samhället, säger statsminister Mette Frederiksen (S) i en intervju med Avisen Danmark. Antalet smittade i landet stiger och många börjar glömma bort.

NT - 08 aug 20 kl. 08:20

Danmark skjuter på öppning av samhället

Smittspridningens utveckling i Danmark är så allvarlig att man måste skjuta på nästa fas av öppningen av samhället, säger statsminister Mette Frederiksen (S) i en intervju med Avisen Danmark..

BT - 27 jun 14 kl. 08:26

Samhället är större än staten

I Sverige lever hos vissa villfarelsen att man via skattsedeln kan köpa sig fri från beroendet av andra människor. Men det är mötena mellan människor som skapar ömsesidig tillit i ett samhälle, menar Kristdemokraterna i Borås. I synen på samhället går en tydlig skiljelinje i svensk politik.

SR - 08 maj 20 kl. 09:58

Danmark förbereder ytterligare öppning av samhället

Den 8 juni kommer fas tre av öppningen av det danska samhället inledas, det meddelar landets regering nu på morgonen. Då kommer bland annat kulturinstitutioner få slå upp portarna och fler människor får samlas..

SVT - 08 aug 20 kl. 00:04

Mette Fredriksen: Stopp för öppning av samhället

Danmark kommer inte att genomföra nästa fas i återöppningen av samhället. Detta eftersom smittalen stiger och många danskar inte längre följer riktlinjerna som skall hindra spridningen av coronaviruset. Det säger statsminister Mette Fredriksen i en intervju med tidningen Avisen som DR refererar till..

YLE - 07 feb 16 kl. 09:23

Livet utanför samhället
Livet utanför samhället Bortglömda byggnader, förfallna tält i mörka skogshörn och övergivna båtar tjänar år efter år som tillfälliga hem åt hundratals östeuropeiska romer som befinner sig i Finland. Text: Jeanette Björkqvist Bilder: Karl Vilhjálmsson Det knastrar i de slitna tygstyckena, som är täckta av mögelfläckar efter månader utomhus i ett fuktigt höst- och vinterväder där ingenting någonsin hinner torka. Trots att de två tälten slagits upp i skydd av Centralparkens trädbestånd, så hittar den bitande vintervinden sin väg fram ända in under torra klädlager.

Kristianstadsbladet - 31 okt 13 kl. 16:06

Utanför familjen, utanför samhället

Foto: Morten Holtum
En 18-åring står för höstens litterära sensation i Danmark. Det är Yahya Hassan, från Århus, som i en självbiografisk diktsamling gör upp med sin problemfyllda uppväxt och föräldrageneration. Kulturjournalist Tomas Polvall har läst och följt debatten som boken väckt.

DN - 08 maj 15 kl. 09:51

Danmark kan bli första kontantlösa samhället


Danmark tar ett stort kliv mot att bli det första kontantlösa samhället i hela världen. Regeringen föreslår nämligen att handlare ska slippa ta emot mynt och sedlar..

SR - 07 maj 20 kl. 20:05

Danmark börjar öppna samhället

Danmark kommer börja öppna samhället mer redan från nästa vecka, det har de danska partiledarna kommit överens om ikväll. Från och med måndag får köpcenter öppna igen och det gäller även professionell idrott utan åskådare..

DN - 29 maj 20 kl. 22:23

Indien öppnar samhället när smittspridningen skjuter fart

Coronasmittan i Indien har börjat ta ordentlig fart, samtidigt som pressen ökar på regeringen att snabbt öppna samhället för att få fart på….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.