SVT > Ekonomi

Thursday, 24 September, 01:51

SVT - 07 aug 20 kl. 20:07

Ving kan sparka alla svensk kabinpersonalFörhandlingarna mellan facket och Vings flygbolag Sunclass Airlines har avslutats i oenighet. Nu riskerar all svensk kabinpersonal att förlora sina jobb..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Vings, Sunclass Airlines

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vingkan , sparkaalla svensk , kabinpersonal
Helsingborgs Dagblad - 07 aug 20 kl. 16:20

Ving kan sparka all svensk kabinpersonal

All svensk kabinpersonal på Vings flygbolag Sunclass Airlines riskerar att förlora sina jobb. Detta efter att förhandlingar om lönesänkningar har brutits. Sunclass Airlines, som ingår i Ving-koncernen, är i ekonomisk kris.

NT - 07 aug 20 kl. 17:55

Ving kan sparka all svensk kabinpersonal

All svensk kabinpersonal på Vings flygbolag Sunclass Airlines riskerar att förlora sina jobb. Detta efter att förhandlingar om lönesänkningar har avbrutits..

Skånskan - 20 jun 16 kl. 16:47

Full försökte sparka in cockpitdörr – slipper fängelse

YSTAD/STURUP Den 42-åring som försökte sparka sig in i cockpit och orsakade en nödlandning på Sturup i november slipper ett fängelsestraff i drygt 1,5 år.
Det har hovrätten slagit fast.Det var under en flygning med Wizz air mellan Bukarest och norska Sandefjord som en 42-årig man blev hotfull och aggressiv.

YLE - 27 mar 14 kl. 12:35

Finnair kan komma att sparka 680 anställda

Finnair inleder nya samarbetsförhandlingar med personalen. Förhandlingarna gäller både kontorspersonal, stödfunktioner och kabinpersonal. Sammanlagt 680 personer kan komma att sägas upp, om parterna inte lyckas förhandla fram andra sätt att spara.

GöteborgsPosten - 02 mar 15 kl. 02:46

SAS hotar sparka personalen som strejkar

Strejken hos SAS danska kabinpersonal går in på sin fjärde dag. Klockan tolv måste personalen återvända till jobbet - eller få sparken..

Expressen - 25 aug 20 kl. 06:30

SAS krisplan: sparka de egna piloterna

SAS-ledningen hotar ta till storsläggan om inte piloterna går med på företagets besparingsplaner.Det framgår av ett internt mejl i kölvattnet av det kärva läget i samtalen mellan företagsledningen och pilotfacken.I kryptiska ordalag skriver SAS i mejlet att det kan bli ”omfördelning av produktionen” om inte den tänkta sparplanen går igenom.

HBL - 06 mar 15 kl. 13:45

Tjänstemän på Krim ville konfiskera Hartwalls vingård

För en vecka sedan nåddes industrisläkten Hartwall av beskedet att tjänstemännen i Sevastopol tänker lägga beslag på deras vinodling på Krim. Vingården finns med på en lista över 35 privatägda bolag som myndigheterna skulle konfiskera. Men lokalpolitikerna skar ner i antalet bolag som skulle beslagtas och Hartwalls uppfattning är nu att vingården fortfarande är i släktens händer.

Skånskan - 13 apr 16 kl. 08:30

Ving: ”Bedömt enligt praxis”

Skivarp Ving har erbjudit Skivarpsfamiljen 7 800 kronor eller 9 000 kronor i resecheckar som kompensation för resan.
– Vår handläggare har gjort en bedömning enligt praxis, säger Barbro Holmgren, pressinformatör på Ving. Men det är förstås oerhört tråkigt att familjen upplevt resan så här.

PrivataAffärer - 23 sep 19 kl. 06:35

Resejätten Thomas Cook kollapsar – Ving ställer in flygningar

Så många svenskar drabbas på måndagen: Utresor: 1706 (3146 Norden)
Hemresor: 1554 (3375 Norden)
Antal kunder på destinationerna: 16 956 (34 460 Norden)
Antalet avgångar totalt: 20 (31 Norden) Under helgen har Thomas Cook arbetat med att säkra den finansiering som var nödvändig för att den anrika resejätten skulle överleva. Men försöken misslyckades och natten

Kristianstadsbladet - 22 jun 11 kl. 23:23

Kabinpersonal sa ja till avtal

British Airways (BA) kabinpersonal backar upp det avtal som BA och fackförbundet Unite kom överens om i maj, meddelade facket i dag.
Därmed sätts punkt för en 1,5 år lång konflikt som kostat BA 150 miljoner pund. Flygbolaget British Airways (BA) kabinpersonal godtar det avtal som BA och fackförbundet Unite kom överens om i maj, meddelade facket på onsdagen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.