SVT > Utrikes

Sunday, 27 September, 14:14

SVT - 06 aug 20 kl. 21:59

Ökad spridning i Århus – fotbollsfirande kan ha bidragitDanska Århus har på kort tid sett en markant ökning av antalet smittade av coronaviruset. En stor andel av de smittade hör till den somaliska minoriteten i staden. Man misstänker dessutom att ett fotbollsfirande kan ha bidragit ytterligare till smittspridningen..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Århus

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ökad, spridningi , Århus, fotbollsfirandekan ha , bidragit
Nyheter 24 - 08 jun 12 kl. 23:19

Expert: EM kan innebära en ökad spridning av HIV


"Ukraina har förvandlats till en gigantisk bordell". KIEV. På fredagen spelades den första matchen i 2012:s fotbolls-EM som hålls i Ukraina.

SvD - 17 aug 14 kl. 19:04

Förnekelse av ebola bidrar till ökad spridning

En ebolaklinik i Liberia attackerades av män som hävdar att sjukdomen inte existerar. Statsepidemiolog Anders Tegnell har tidigare sagt till SvD att den bristande tilltron till myndigheterna och idén om ebola som konsirationsteri bidrar till sjukdomens omfattande spridning..

DI - 23 feb 20 kl. 18:21

Virusets framfart i helgen – dödsfall i Italien och ökad spridning i Sydkorea

Städer i Italien har stängts ner på grund av snabb spridning av coronaviruset. Landet hade på söndagen drabbats av två dödsfall, samtidigt….

Sydsvenskan - 28 maj 20 kl. 16:14

Skolöppning gav inte ökad spridning i Danmark

Beslutet att låta barn i Danmark återgå till sina skolor och förskolor har inte lett till en ökad virusspridning, enligt smittskyddsorganet Statens serum institut (SSI). Samma bedömning gör motsvarande myndigheter i Finland och läget där. – Man kan inte.

Aftonbladet - 28 maj 20 kl. 16:15

Skolöppning gav inte ökad spridning i Danmark

▸ Beslutet att låta barn i Danmark återgå till sina skolor och förskolor har inte lett till en ökad virusspridning, enligt….

Helsingborgs Dagblad - 28 maj 20 kl. 16:14

Skolöppning gav inte ökad spridning i Danmark

Beslutet att låta barn i Danmark återgå till sina skolor och förskolor har inte lett till en ökad virusspridning, enligt smittskyddsorganet Statens serum institut (SSI). Samma bedömning gör motsvarande myndigheter i Finland och läget där. – Man kan inte.

GöteborgsPosten - 28 maj 20 kl. 16:16

Skolöppning gav inte ökad spridning i Danmark

Beslutet att låta barn i Danmark återgå till sina skolor och förskolor har inte lett till en ökad virusspridning, enligt smittskyddsorganet Statens serum institut (SSI). Samma bedömning gör motsvarande myndigheter i Finland och läget där..

Expressen - 11 jul 20 kl. 06:07

Fruktan i sommar: Kan leda till ökad spridning

Ett ökat resande inom landet, turister och sommargäster kan ställa till det för coronahanteringen.Det fruktar Myndigheten för samhällsskydd och beredskap.”Det finns en oro för att resandet ska leda till ökad smittspridning”, skriver myndigheten i en färsk rapport..

Expressen - 13 sep 20 kl. 20:16

Överfulla stränder ingen källa till ökad spridning

Larmen om överfulla badstränder haglade i somras, men någon källa till en ökad smittspridning var det inte.Varningsflaggorna var dock befogade, anser statsepidemiolog Anders Tegnell.– Det var viktiga signaler som man skickade till alla om hur viktigt det är att hålla avstånd, säger han..

Kristianstadsbladet - 12 jan 14 kl. 13:53

Mårdhundar kan få spridning i landet


En mårdhund har nyligen hittats på den danska ön Fyn, något som väcker oro hos Länsstyrelsen i Skåne för att djuret ska få ökad spridning i Sverige. - Det är ett stort steg i fel riktning. Då har de spritt sig till öarna och då kommer de närmare Sverige, säger Nils Carlsson, rovdjurshandläggare på Länsstyrelsen i Skåne till P4 Kristianstad.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.