DN > Nyheter

Tuesday, 29 September, 09:25

DN - 06 aug 20 kl. 21:27

”Trumps tweet byggde på en fascistisk modell”Timothy Snyder: Texten om att skjuta upp valet var allt annat än en slump..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Snyder

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trumps, tweet, byggdepå en , fascistisk, modell
Expressen - 02 jan 18 kl. 17:44

Pakistan i krismöte efter Trumps tweet

Regeringen i Pakistan kallade under tisdagen till ett extrainsatt möte i säkerhetsrådet efter Donald Trumps senaste tweet, rapporterar CNN.I tweeten anklagade Trump Pakistan för att enbart "ge USA lögner och svek"..

SR - 27 maj 20 kl. 06:32

Twitter faktakollar Trumps tweet – presidenten missnöjd

Twitter har för första gången faktakollat Donald Trumps inlägg på plattformen. Under två av presidentens inlägg om poströstande har företaget lagt till länkar där Trumps ord beskrivs som "ogrundade påståenden". Trump anklagar i sin tur Twitter för att hota yttrandefriheten..

Expressen - 26 sep 17 kl. 21:05

Änkans stora ilska mot Trumps tweet

Storbråket mellan Donald Trump och idrotts-USA fortsätter. Nyligen retweetade presidenten en tweet där Pat Tillman, tidigare NFL-spelare som sköts till döds i Afghanistan, var med på bild. Nu rasar Tillmans änka, Marie Tillman, mot att presidenten använder hennes makes död i ett politiskt syfte.

Expressen - 12 jan 18 kl. 01:45

Kaos i Washington – efter Trumps tweet

Totalt kaos utbröt i den amerikanska kongressen på torsdagen efter en tweet från Donald Trump, rapporterar CNN.Regeringen och republikanerna i representanthuset var överens om att en förnyelse av FISA-lagen, som reglerar avlyssning, behövdes – tills presidentens meddelande gjorde alla osäkra..

DI - 06 maj 19 kl. 16:30

New York: Breda nedgångar efter Trumps tweet

Börserna i New York inledde veckan med tydliga nedgångar sedan en tweet av Donald Trump på söndagen ökat oron för ett handelskrig. .

DI - 02 aug 19 kl. 10:57

Stockholmsbörsens nota för Trumps tweet: 160 miljarder

Marknaden har tagit mycket hårt på president Donald Trumps nya hot om strängare tullar. Stockholmsbörsen rasade under fredagen vilket gjorde att marknadens totala börsvärde minskade med drygt 160 miljarder kronor. .

SVT - 14 aug 19 kl. 21:38

FOI-expert kritisk till Trumps tweet om ryska vapentester

Ett tjugotal personer har i sommar omkommit i olika ryska militära haverier, som uppges kopplade till utveckling av nya vapen. FOI:s expert Fredrik Westerlund säger att man ska vara försiktig med att dra slutsatser om vilka vapen det handlar om. Det blir inte enklare när USA:s president Donald Trumps tweetat påståenden som inte är korrekt fakta, anser Westerlund..

DN - 13 mar 17 kl. 13:01

Trumps rådgivare: Avlyssning möjlig med mikrovågsugn

Efter Donald Trumps tweet om att Obamaadministrationen skulle ha avlyssnat honom har till och med ledande republikaner krävt bevis för påståendet. Nu antyder Trumps topprådgivare Kellyanne Conway att avlyssning kan ha skett på en uppsjö olika sätt – bland annat genom ”mikrovågsugnar som görs till kameror”..

Expressen - 20 jul 19 kl. 11:12

UD:s strategi – för att hantera Trumps ord

UD har redan sin strategi klar för att hantera Donald Trumps utspel mot Stefan Löfven om ASAP Rocky.Nu finns tre skräckscenarion för svenska myndigheter, kan Expressen berätta.Att reta upp USA, att det skulle framstå som att regeringen lägger sig i processen – eller att det blir en ny ”Assange-situation”.

DI - 21 sep 18 kl. 08:27

Råvaror: Trump-tweet trycker oljepriset svagt uppåt

Det var små rörelser i oljepriserna med dragning åt plus på fredagsmorgonen efter USA:s president Donald Trumps tweet på torsdagen, om att Opec måste få ned oljepriserna, pressade oljan.  .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.