DI > Ekonomi

Monday, 21 September, 18:10

DI - 06 aug 20 kl. 20:34

Sverige ger 4,8 miljoner i stöd till BeirutSida skickar 4,8 miljoner kronor i stöd till libanesiska Röda Korset för att underlätta arbetet efter explosionen i Beirut. ”Det känns. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Beirut, Röda Korset

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverigeger , 4,8miljoner i , stödtill , Beirut
Cornucopia - 05 aug 20 kl. 09:13

Finns risk för geopolitiska konsekvenser av detonationen i Beirut?

Katastrofen och tragedin med detonationen i Beiruts hamn igår riskerar att få geopolitiska konsekvenser. Det internationella samfundet bör antagligen skyndsamt ställa upp med massiv hjälp, både för att mildra en humanitär katastrof med okända spridningseffekter, och för att begränsa geopolitiska och på sikt ännu större konsekvenser. Tryckvågen från Beirut kan bildligt talat nå även Sverige om man bara tänker på sig själv.

BT - 09 jan 14 kl. 17:07

Frigivna svenskar landade i Sverige

De svenska journalisterna Magnus Falkehed och Niclas Hammarström, som under nästan sju veckor hållits fångna i Syrien, är hemma i Sverige skriver aftonbladet.se. Strax efter klockan 16 i dag landade de på Arlanda norr om Stockholm och klockan 19 hålls en pressträff på flygplatsen.

Expressen - 23 nov 13 kl. 06:24

Han dödade 27 i dådet - bodde i Sverige

BEIRUT. Skärholmenkillen, Mouin Abou Zahr, 21, är en av två självmordsbombare som ligger bakom terrordådet mot iranska ambassaden i Beirut i tisdags. Med hjälp av övervakningskameror och ett anonymt tips från Sverige lyckades libanesisk underrättelsetjänst att identifiera honom.

SVT - 05 aug 20 kl. 12:43

Utrikesminister Ann Linde: ”Sverige är redo att hjälpa Libanon”

Sverige står redo för att hjälpa Libanon efter explosionen i Beirut. Det skriver utrikesminister Ann Linde på Twitter. ”Sverige är redo att hjälpa Libanon efter explosionerna i Beirut och vi bad omedelbart EU att samordna eventuella insatser”..

DN - 18 apr 14 kl. 09:13

Kriget äter sig in i Beirut

Dubbla uppdrag. På förmiddagarna driver han ett daghem för syriska flyktingbarn. Resten av tiden jobbar han på en underjordisk nyhetsbyrå, med ett nät av korrespondenter inne i Syrien.

SVT - 06 aug 20 kl. 23:24

Sverige ger 4,8 miljoner i stöd till Beirut

Sida skickar 4,8 miljoner kronor i stöd till libanesiska Röda korset för att underlätta arbetet efter explosionen i Beirut. – Det känns väldigt bra att kunna ge ett sådant besked snabbt, säger biståndsminister Peter Eriksson (MP)..

NT - 06 aug 20 kl. 20:35

Sverige ger 4,8 miljoner i stöd till Beirut

Sida skickar 4,8 miljoner kronor i stöd till libanesiska Röda Korset för att underlätta arbetet efter explosionen i Beirut. –Det känns väldigt bra att kunna ge ett sådant besked snabbt, säger biståndsminister Peter Eriksson (MP).

GöteborgsPosten - 06 aug 20 kl. 21:23

Sverige ger 4,8 miljoner i stöd till Beirut

Sida skickar 4,8 miljoner kronor i stöd till libanesiska Röda Korset för att underlätta arbetet efter explosionen i Beirut..

Kristianstadsbladet - 23 nov 13 kl. 07:57

Självmordsbombare bodde i Sverige


En av självmordsbombarna som deltog i attackerna vid den iranska ambassaden i den libanesiska huvudstaden Beirut i tisdags uppges ha svensk koppling. Han identifierades med hjälp av övervakningskameror och ett anonymt tips från Sverige, skriver Expressen.Enligt tidningen är han född i Saida i södra Libanon, han ska ha kommit till Sverige 2011 för att jobba hos sina släktingar och fick uppehållstillstånd.

BT - 23 nov 13 kl. 07:59

Självmordsbombare bodde i Sverige

En av självmordsbombarna som deltog i attackerna vid den iranska ambassaden i den libanesiska huvudstaden Beirut i tisdags uppges ha svensk koppling. Han identifierades med hjälp av övervakningskameror och ett anonymt tips från Sverige, skriver Expressen. Enligt tidningen är han född i Saida i södra Libanon, han ska ha kommit till Sverige 2011 för att jobba hos sina släktingar och fick uppehållstillstånd.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.