Expressen > Nyheter

Saturday, 26 September, 07:00

Expressen - 06 aug 20 kl. 20:32

Sverige ger 4,8 miljoner i stöd efter katastrofenSida skickar 4,8 miljoner kronor i stöd till libanesiska Röda Korset för att underlätta arbetet efter explosionen i Beirut.– Det känns väldigt bra att kunna ge ett sådant besked snabbt, säger biståndsminister Peter Eriksson (MP).
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Röda Korset, Beirut, Peter Eriksson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverigeger , 4,8miljoner i , stödefter , katastrofen
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

I den här humanitära Balkan-katastrofen är vi bara en sak – enadeMer om Magda Vad kan du göra för att hjälpa?

Det har regnat kraftigt på Balkan den senaste veckan. De tre-fyra sista dagarna har det eskalerat och lett till stora översvämningar i norra och nordöstra Bosnien, på gränsen till Serbien – som också drabbats katastrofalt av översvämningarna.Vattennivåerna har stigit till fyra meter på sina ställen.

Dagen - 22 mar 11 kl. 03:00

Katastrofen i Japan trängde bort bandyfinalen

Jag hade tänkt skriva om bandyfinalen, denna institution på studenternas i Uppsala. Jag hade tänkt dra några slutsatser om hur vi svenskar börjar ledsna på absurda löner hos fotbollsspelare och på ekonomisk doping i hockeyns elitserie. Jag tänkte fundera kring hur bandyn står för det folkliga och för tankarna tillbaka till det trygga folkhemmet.

Sydsvenskan - 18 apr 11 kl. 06:30

Minnen av katastrofen

Foto: Johan Bävman
Yoshio Nakajima ligger på knä i den ljusa ateljén klädd i en blå Biltemaoverall. Han tar upp en lerklump, snittar en näsa och markerar två ögon.
Sedan lägger han ner den och tar sig an nästa.

YLE - 13 jun 16 kl. 20:46

Sverige totalsågas: Kan inte bli mer innehållslöst

Sverige hade inte ett enda skott på mål i EM-premiären. Efter den spelmässigt skrala insatsen kommer kritiken som ett brev på posten. ”En dryg halvlek utan ett enda strukturerat anfall, utan en enda vägvinnande passning, utan något annat än ett passivt inväntande av katastrofen.

Sydsvenskan - 27 jul 13 kl. 06:30

Hansson såg på Salberg. Hans blick bekräftade katastrofen. Det fanns inget bättre ord. En katastrof lika smärtsam som en rak höger i magen. Kommunisten Liedberg hade segrat med nästan trehundra röster. Det var obegripligt. Det var plågsamt. Det var

Jonnervik skakade regnet av hatten innan han steg in genom kopparporten. Han gick fram till vaktkuren och frågade efter konstapel Grimberg vid passpolisen och blev hänvisad till ett rum på första våningen.Grimberg var en smal man i hans egen ålder med brunt kortklippt hår och glugg mellan framtänderna.

HBL - 23 dec 14 kl. 02:25

Finsk kärnkraft förvånar i Sverige

Finländska kraftbolags tro på kärnkraften som framtida energikälla förvånar i Sverige. Frågan har debatterats sedan riksdagen i början av december beviljade Fennovoima ett kompletterat principtillstånd.Det finska beslutet att bygga en ny reaktor i Pyhäjoki är märkligt och knappast ett ekonomiskt vinnarspår.

BT - 04 okt 13 kl. 10:43

FN skyller katastrofen på EU:s migrantlinje

Sjökatastrofen vid Lampedusa, som befaras ha krävt över 300 liv, är ett resultat av EU:s skoningslösa migrantpolitik. Det säger François Crepeau, FN:s ansvarige för flyktingars rättigheter. ?

Sydsvenskan - 22 apr 15 kl. 16:34

Bara Sverige vill ha lagliga vägar in i EU

Sverige ska slåss för flera lagliga vägar in i EU, försäkrade statsminister Stefan Löfven i riksdagens EU-nämnd. Människor från Afrika och Mellanöstern ska inte behöva anlita skrupelfria flyktingsmugglare och ge sig ut på Medelhavet i livsfarliga farkoster för att få en chans att söka asyl. Löfvens löfte innebär att Socialdemokraterna kovänt.

Helsingborgs Dagblad - 22 apr 15 kl. 16:34

Bara Sverige vill ha lagliga vägar in i EU

Sverige ska slåss för flera lagliga vägar in i EU, försäkrade statsminister Stefan Löfven i riksdagens EU-nämnd. Människor från Afrika och Mellanöstern ska inte behöva anlita skrupelfria flyktingsmugglare och ge sig ut på Medelhavet i livsfarliga farkoster för att få en chans att söka asyl. Löfvens löfte innebär att Socialdemokraterna kovänt.

BT - 27 maj 14 kl. 09:24

Sverige blundar för katastrofen på Balkan

Det är inte många som vet att det har skett en naturkatastrof på Balkan, den värsta på över 120 år. Ett trettiotal personer beräknas ha avlidit och antalet skadade går inte ens att räkna. Många nära och kära har förlorat allt på grund av översvämningarna i Bosnien.

DN - 28 sep 14 kl. 16:35

Kungen: ”Estonia”-katastrofen sände en chockvåg genom Sverige

På söndagen har det gått 20 år sedan ”Estonia”-katastrofen. Under dagen hedrades de 852 människor som omkom. I Stockholm deltog kungen på en minnesceremoni för de döda.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.