Expressen > Nyheter

Saturday, 26 September, 06:56

Expressen - 06 aug 20 kl. 20:35

Lärarens varning – efter trenden: ”Alarmerande”Coronasmittan bland unga ökar och höstens högskoleprov ställs in.Men gymnasieskolorna kan öppna som vanligt de kommande veckorna.– Det är ett stort steg och uppenbart också en stor risk man tar, säger gymnasieläraren Jörgen Olsson, 61..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Jörgen Olsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lärarens, varningefter , trenden, Alarmerande
NSD - 16 feb 19 kl. 11:00

Plogbilsförarens varning från fjällvärlden: "Mycket halt på vägarna"

Här är nästa varning från fjällvärlden: Svår halka råder på E10..

Expressen - 25 feb 16 kl. 21:28

Lärarens varning för appen Periscope

Pojkar dödshotas och flickor uppmanas att visa sig nakna. Läraren Linn Sørensen, 27, chockades av hur barn och ungdomar utsätts på appen Periscope. – Jag kände en frustration, jag ville bara stoppa det, säger hon..

GT - 22 jan 17 kl. 18:08

Lastbilsförarens varning: "Ta det lugnt i trafiken"

När lastbilsföraren Daniel Guldbrand, 34, var ute på vägarna var han med om en livsfarlig omkörning då en medtrafikant kastade sig ut i den tjocka snömodden bredvid honom.Daniel menar att många har en allt mer aggressiv körstil i dag – och nu vill han varna andra efter den otäcka händelsen.– Trots att det är snömodd kör folk som om vägarna är rena.

GT - 22 jan 17 kl. 18:08

Lastbilsförarens varning – för den nya körstilen

När lastbilsföraren Daniel Guldbrand, 34, var ute på vägarna var han med om en livsfarlig omkörning då en medtrafikant kastade sig ut i den tjocka snömodden bredvid honom.Daniel menar att många har en allt mer aggressiv körstil i dag – och nu vill han varna andra efter den otäcka händelsen.– Trots att det är snömodd kör folk som om vägarna är rena.

SmålandsPosten - 06 jul 13 kl. 08:15

Gymnasielärare får varning för kränkning

En gymnasielärare på en skola i Växjö sa kränkande saker om homosexuella. Eleverna klagade hos rektorn.
Nu har mannen fått en skriftlig varning, den andra varningen på fem år.

Expressen - 27 sep 14 kl. 08:52

Fler svenskar dopar sig: "Alarmerande"

Fyra svenska elitidrottare har testats positivt under 2014. Adil Bouafifs dopingfall förstärker nu trenden som Riksidrottsförbundets siffror redan pekar på: Dopingen inom svensk idrott ökar. - Det här är alarmerande, säger professor Arne Ljungqvist, vice ordförande på antidopingbyrån Wada..

YLE - 12 maj 15 kl. 19:31

Finland bryter mot EU:s regler – en varning på kommande

Enligt uppgifter till Yle får Finland en varning av EU-kommissionen för hur landets ekonomi sköts. Finland är tvungen att förklara sina skulder och kan hamna under hårdare bevakning av Kommissionen. EU-kommissionen träffas på onsdag för att besluta om sina ekonomiska rekommendationer.

GT - 26 jun 19 kl. 22:35

Lärare tejpade munnen på elev – får varning

En elev i lågstadieåldern betedde sig stökigt – då tejpade läraren för elevens mun med silvertejp. Nu får läraren en varning av Lärarnas ansvarsnämnd, skriver SVT Nyheter Väst. Ansvarsnämnden kommer fram till att lärarens agerande var omdömeslöst och att det var en kränkning för eleven.

SmålandsPosten - 11 sep 14 kl. 13:21

Lärarens skicklighet den viktigaste faktorn

Klasstorlek, läromedel och it-stöd är viktiga grundförutsättningar i skolan. Men forskningen visar att den avgörande faktorn för barnens inlärning är lärarens kompetens och förmåga att samspela med eleverna. – Det är inte så lätt som att mer resurser alltid leder till bättre resultat.

YLE - 16 nov 15 kl. 03:56

Åtta procent tar antidepressiva läkemedel - trenden har vänt nedåt

Antalet finländare som ordineras antidepressiva mediciner har ökat under en längre tid och är i dag cirka 40 procent högre än vid millennieskiftet. Att många tar sådan här medicin är både bra och dåligt, och har många orsaker. - Tidigare har depressioner varit underbehandlade och underdiagnostiserade.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.