DI > Ekonomi

Monday, 21 September, 17:27

DI - 06 aug 20 kl. 19:30

Trump om borttagna coronainlägg: ”Perfekta”Både Facebook och Twitter har blockerat inlägg av Donald Trump som de anser innehöll vilseledande information om coronaviruset..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Facebook, Twitter, Donald Trump

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trumpom , borttagna, coronainlägg, Perfekta
GöteborgsPosten - 06 aug 20 kl. 19:31

Trump om borttagna coronainlägg: "Perfekta"

Både Facebook och Twitter har blockerat inlägg av Donald Trump som de anser innehöll vilseledande information om coronaviruset. Men USA:s president avfärdar anklagelserna..

Expressen - 25 feb 17 kl. 23:28

Kina vill marknadsföra med Ivanka Trump

Kineserna älskar Ivanka Trump. Företagen står i kö för att sälja allt från massagemaskiner och kläder till bantningspiller och öl – i presidentdotterns namn. Ett företag går så långt som att plastikoperera kinesiska kvinnor för att likna Ivanka Trump.

DN - 27 jan 17 kl. 14:47

Greta Thurfjell: Om jag var Melania Trump skulle jag ha blinkat för länge sedan

Hon är så lätt att förminska. Den perfekta troféhustrun. Hon verkar betraktas som lite blåst.

DI - 27 feb 17 kl. 09:14

Johan Rockström: Trump skapar en kapitalbomb

Håller Donald Trump på att skapa den perfekta stormen? Mitt i den ytliga bataljen mellan hans lögner och omvärldens fakta, rör sig två oroväckande strömningar, likt ormen Basilisk i Hogwarts källare, i bestämt och oundvikligt mak mot undergången..

DN - 05 maj 18 kl. 17:00

Trumps perfekta Iranavtal är en hägring

Det internationella kärnteknikavtalet med Iran ligger på sitt yttersta. Om Trump river det är alla alternativ värre..

Nyheter 24 - 13 mar 14 kl. 13:43

Här är klädkedjans stora retuschmissRetuscherades av proffs

USA. Den amerikanska klädkedjan Target gör reklam för sina bikinis med högst onaturligt retuscherade bilder.Kollektionen som riktar sig unga kvinnor marknadsförs med modeller vars skrev har blivit hårt retuscherat – allt för att skapa ett brett, fyrkantigt gap mellan modellernas lår, skriver Jezebel.

Nerikes Allehanda - 22 jun 16 kl. 16:21

En dårskapens international!

I dag folkomröstar Storbritannien om sitt medlemskap i EU. Britterna har all rätt att bestämma om de vill vara med i EU eller inte. Men folkomröstningen är en del av en våg av inskränkt nationalism.

Sydsvenskan - 10 maj 13 kl. 06:30

Gatsby-feber i USA

Den perfekta romanen, har den kallats. ?The central fable of America?

Sydsvenskan - 02 mar 16 kl. 08:39

En dansk i New York

Den danska antiflyktingmininistern Inger Støjberg kan nu glädja sig åt att vara känd också i den amerikanska intelligentian. I senaste numret av New York Review of Books återpubliceras den karikatyr från danska Politiken där Støjberg tänder ljus i en julgran prydd med danska flaggor och en hängd flykting.Karikatyren illustrerar en längre essä om det ”liberala, hårdföra Danmark", Liberal, Harsh Denmark.

Skånskan - 10 nov 16 kl. 18:45

Världen jag trots allt vill leva i

Krönika ERWP.fif(0)”När tankarna är som mest cyniska ser jag döden som en befrielse” skrev journalisten och musikern Kristian Gidlund 2013. Med de orden inledde han en krönika, eller snarare betraktelse, över den samtid han var på väg att lämna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.