DI > Ekonomi

Monday, 21 September, 18:17

DI - 06 aug 20 kl. 18:58

Svenska storbolag kippar efter luft: ”Extremt tufft”Med ”lockdown” och stor smittspridning har näringslivet i Mexiko haft en tuff vår..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Mexiko

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenska storbolag, kipparefter , luft, Extremt, tufft
Kristianstadsbladet - 12 aug 19 kl. 23:03

Marcus Nilsson: ”KFC kippar efter luft – igen”

Mellan den 25 maj och den 29 juni vann Kristianstad FC fem matcher, spelade en oavgjord och förlorade en. Vändningen från vårens hopplösa jumboläge var ett faktum. Ett rakare anfallsspel och ett energigivande tränarbyte hade fått KFC att vakna upp ur de döda.

SVT - 04 dec 11 kl. 20:17

Extremt ren luft bra för astmatiker

En ny svensk uppfinning kan göra livet lättare för personer med svår allergisk astma. Det handlar om en helt ny behandlingsmetod med extremt ren luft..

SVT - 01 dec 11 kl. 15:22

Ren luft - rena medicinen

Att sova under ett flöde med extremt ren luft kan förbättra livet för personer med svår allergisk astma. Det visar en vetenskaplig studie av en svensk uppfinning..

YLE - 18 mar 17 kl. 14:00

Nytt företag säljer finsk luft på burk

En ny produkt ska göra att turister nu kan ta med sig den finska luften hem i en flaska. Jouni Aura och Rathan Kumar har grundat ett nytt företag för att ge en upplevelse av att andas finsk luft i resten av världen. - Det handlar inte om någon hälsoprodukt utan främst om en autentisk upplevelse, säger Jouni Aura, vd för Lively Air.

DI - 14 jan 19 kl. 13:18

Teknisk analys: Börsen repar mod – köp två storbolag i slagläge

Börsen har vänt upp efter en tid av svaghet, visar Investtechs tekniska analys. Dessutom verkar insynspersonerna vara extremt positiva, vilket tyder på att börsen är billig. Analysfirman pekar ut två storbolagsaktier du ska köpa – där trenden ser urstark ut.

Dagens PS - 04 jun 19 kl. 08:47

Borde svenska storbolag könskvotera?

DAGENS FRÅGA – tyck till om dagens snackis direkt här på Dagens PS. Vi lägger alltid upp resultatet från gårdagens fråga. Jämställdheten i svenska storbolag är fortsatt erbarmlig, visar ny studie.

Expressen - 06 apr 12 kl. 13:01

Experten om S: "Mycket luft i lyftet"

De rödgröna skulle ha egen majoritet i riksdagen om det var val i dag, enligt Expressen/Demoskops undersökning. Statsvetaren Jenny Madestam tillskriver nya S-ledaren Stefan Löfven en del av äran - men påtalar också effekterna av de interna slitningarna inom alliansen. ?

Sydsvenskan - 21 mar 18 kl. 06:33

Kall luft från norr försenar vårens ankomst

Den kalla luften från norr försenar vårens ankomst till Sverige – som hittills bara har kommit till Malmö och delar av Skåne, enligt SMHI. – Det är ju än så länge plusgrader på dagtid för stora delar av södra Sverige så det är inte extremt kallt. Men de.

Blekinge Läns tidning - 21 mar 18 kl. 06:33

Kall luft från norr försenar vårens ankomst

Den kalla luften från norr försenar vårens ankomst till Sverige - som hittills bara har kommit till Malmö och delar av Skåne, enligt SMHI. - Det är ju än så länge plusgrader på dagtid för stora delar av södra Sverige så det är inte extremt kallt.(TT).

BT - 21 mar 18 kl. 06:33

Kall luft från norr försenar vårens ankomst

Den kalla luften från norr försenar vårens ankomst till Sverige - som hittills bara har kommit till Malmö och delar av Skåne, enligt SMHI. - Det är ju än så länge plusgrader på dagtid för stora delar av södra Sverige så det är inte extremt kallt.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.