DI > Ekonomi

Tuesday, 29 September, 06:07

DI - 06 aug 20 kl. 15:57

Trump ska tvinga regeringen att köpa inhemsk medicinUSA:s President Donald Trump kommer skriva under en presidentorder som kräver att den amerikanska regeringen köper nödvändig medicin från. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, President Donald Trump

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trumpska , tvinga, regeringenatt , köpa, inhemsk, medicin
SVT - 13 okt 16 kl. 06:41

V vill tvinga regeringen att backa om assistansen

Vänsterpartiet hoppas nu kunna tvinga regeringen att backa i frågan om personlig assistans. I dagens möte med riksdagens socialutskott kommer de att försöka få en majoritet för att inte fler ska få sin assistans indragen..

SVT - 02 apr 19 kl. 22:12

Jan Björklund: Vi kommer tvinga regeringen att införa ordningsbetyg

En majoritet i riksdagen vill införa ordningsbetyg i skolan. Utbildningsminister Anna Ekström (S) totalsågar förslaget men Jan Björklund (L) vägrar att backa. – Vi kommer tvinga regeringen att genomföra detta, säger han i SVT:s Aktuellt..

DI - 14 maj 19 kl. 12:49

”Vi ger inte upp” – L vill tvinga regeringen att stoppa stängningen av Ringhals

Liberalerna ger inte upp striden om kärnkraften. I ett nytt förslag till näringsutskottet hoppas partiet få med sig Moderaterna och Kristdemokraterna om att tvinga regeringen att vidta åtgärder för att stoppa avvecklingen av Ringhals 1 och 2..

SvD - 19 jan 15 kl. 17:29

Majoritet vill tvinga regeringen återuppta AF-utredning

Den infekterade striden om förra regeringens stora översyn av Arbetsförmedlingen fördjupas. Nu vill riksdagsmajoriteten tvinga S- och MP-regeringen att återuppta utredningen..

DN - 13 okt 15 kl. 14:57

M försöker tvinga regeringen till förhandlingar


M-ledaren Anna Kinberg Batra vill tvinga Stefan Löfven att förhandla om regeringsbudgeten. Kortet hon spelar ut är strider i Riksdagens utskott. Det kan vara M-ledarens strategi med de senaste dagarnas kryptiska uttalanden, enligt Jonas Hinnfors, professor i statsvetenskap..

Expressen - 05 dec 19 kl. 19:50

Rätt att tvinga regeringen till reträtt - men fel metod

Jöken har fått sitt första allvarliga rivsår - och de lär bli fler. I sak är det bra att regeringen tvingas backa, men misstroendeförklaringar bör inte användas så lättvindigt..

SR - 24 mar 15 kl. 03:01

Alliansen vill tvinga finansministern till utredning

Allianspartierna lägger i dag fram ett förslag i riksdagens finansutskott, för att tvinga regeringen tillsätta en parlamentarisk utredning om överskottsmålet i statens finanser..

DI - 23 apr 20 kl. 12:15

SD synar M-utspelet – vill tvinga fram direktstöd genom riksdagen

Sverigedemokraterna kallar till extramöte i riksdagens finansutskott för att forma en majoritet som kan tvinga regeringen att ta fram….

Sydsvenskan - 08 apr 19 kl. 20:38

Regeringen kan tvingas byta fot om upphovsrätten

En majoritet i riksdagen vill tvinga regeringen att ändra sig om EU:s omtalade upphovsrättsdirektiv, rapporterar SVT Nyheter. EU-parlamentet röstade igenom direktivet förra månaden. Regeringen backar förslaget, men av 20 svenska EU-parlamentariker rösta.

SvD - 24 mar 15 kl. 16:16

Alliansen pressar regeringen om överskottsmål

Oppositionspartierna vill tvinga regeringen att tänka om kring sin utredning av överskottsmålet och i stället släppa in samtliga riksdagspartier i en större utredning. Finansminister Magdalena Andersson (S) anklagar dem för att vilja dra frågan i "parlamentarisk långbänk"..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.