ÖstersundsPosten > Nyheter

Saturday, 26 September, 01:17

ÖstersundsPosten - 06 aug 20 kl. 12:03

Minda har varit nattvandrare i 15 år: ”Att känna att man gör skillnad driver mig att fortsätta””I alla väder finns hon där för att stötta ungdomarna”. Så beskrivs nattvandraren Minda....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Minda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mindahar varit , nattvandrarei 15 , årAtt , känna, att man gör skillnad driver mig att fortsätta
Skånskan - 02 sep 16 kl. 21:39

Satsning på Nattvandrare på Bellevuegården

MALMÖ Oroligheterna på Bellevuegården i södra Malmö har fått Kulturella ungdomsföreningen att satsa på att nattvandra i området fem dagar i veckan.På fredagen ordnade man en värvningsträff för att få flera vuxna att följa med ut och vandra på kvällarna. Det bjöds på arabisk musik, magdans och goda pajer och kakor vid föreningens lokal på Stensjögatan, samtidigt som föreningsmedlemmarna informerade och försökte värva fler nattvandrare.

Skånskan - 27 nov 19 kl. 15:22

Nattvandrare på Rosengård ska minska otryggheten

MALMÖ För att öka tryggheten i Malmö gör stiftelsen Nattvandring. nu och Eon gemensam sak för att stödja en ny grupp nattvandrare på Ramels väg på Rosengård.– Vi vill bidra till att Malmöborna känner sig trygga i sin vardag.

Helsingborgs Dagblad - 25 feb 13 kl. 21:27

Nattvandrare prisades för civilkurage

Nästan alla helgkvällar och nätter är de ute och vandrar på gator och torg för att få andra att känna sig trygga..

YA - 10 okt 18 kl. 14:00

Polisen vill se fler vuxna på stan – nu söks nya nattvandrare

Det är viktigt för tryggheten att det finns vuxna ute och rör sig i samhället. Och nu hoppas polisen på att fler vill nattvandra för att lära känna ungdomarna och kanske förhindra brott. Och Angelica Larsson, som nattvandrat i Tomelilla i flera år, säger om verksamheten: – Vi har faktiskt supetrevligt!.

Skånskan - 07 nov 18 kl. 17:01

Nattvandrare tar paus efter attack

tomelilla Nattvandrarna tar nu en paus efter det att en av dem misshandlades av fyra ungdomar vid Kastanjeskolan på lördagskvällen. Det meddelar de på Facebook.Två dagar efter händelsen vandaliserades den misshandlade nattvandrarens bil.

YA - 12 feb 20 kl. 20:14

SD-motion: kommunalt arvode för nattvandrare

Nattvandrarna offrar sin fritid för att Tomelillaborna ska känna sig trygga. Det ska premieras med pengar tycker Sverigedemokraterna som nu har lämnat in en motion där man vill att kommunen inför ett arvode för att visa sin uppskattning och rekrytera fler..

DN - 08 feb 18 kl. 15:52

Tävlingsnerverna gör sig påminda i Scandinavium

Det brukar argumenteras att det inte går att tävla i musik men i Göteborg börjar Melodifestivalens deltagare att känna av tävlingsnerverna..

SVT Debatt - 29 maj 13 kl. 10:49

Med Veterandagen visar vi vår uppskattning

VETERANDAGEN Den som utsätter sig för risker för att hjälpa andra ska känna att de har samhällets stöd ? både under uppdraget och när de kommer hem. Därför har vi i Alliansregeringen tagit ett samlat grepp kring veteranpolitiken ?

YLE - 22 jul 17 kl. 07:30

Dubbla ömästaren tillbaka på sprintbanan efter sköldkörtelproblemen: ”Känns jättekul!”

Hanna Wiss har i år prioriterat det som känns roligt och ger energi. Det har visat sig vara sprinterlöpning. Nu har hon lärt känna sin kropp tillräckligt bra för att kunna hantera hälsobekymren.

Kristianstadsbladet - 01 apr 14 kl. 07:00

En särskild författare

Foto: Dan Hansson
Barbro Lindgrens ord och fantasier har funnits i författare Per Nilssons liv nästan hela tiden. Här skriver han en krönika om hennes författarskap, om vad som gör henne särskild.
Barbro Lindgren är som Skalle-Per, hon har funnits alltid.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.