Realtid > Ekonomi

Sunday, 27 September, 21:02

Realtid - 06 aug 20 kl. 11:47

Gjensidiges ombud avfärdar Sturecompagniets kravGjensidige Forsikring anser inte att Sturecompagniets skada täcks av epedemibrottsförsäkringen.  .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Sturecompagniets, Forsikring

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gjensidiges, ombud, avfärdar, Sturecompagniets, krav
Kristianstadsbladet - 07 jul 14 kl. 08:52

Läkare avfärdar finalspel för Neymar

Brasiliens guldgosse Neymar hoppas på en blixtcomeback efter sin ryggskada, lagom till en eventuell VM-final. Men landslagsläkaren avfärdar tanken.
Enligt den brasilianska tidningen Globoesporte undersöker specialister stjärnans möjligheter att spela om Brasilien tar sig till final, skriver flera medier.

Trelleborgs Allehanda - 07 jul 14 kl. 08:52

Läkare avfärdar finalspel för Neymar

Brasiliens guldgosse Neymar hoppas på en blixtcomeback efter sin ryggskada, lagom till en eventuell VM-final. Men landslagsläkaren avfärdar tanken.
Enligt den brasilianska tidningen Globoesporte undersöker specialister stjärnans möjligheter att spela om Brasilien tar sig till final, skriver flera medier.

HBL - 07 apr 15 kl. 19:21

Tyskland avfärdar Greklands krav på krigsskadestånd

Tyskland avfärdar Greklands krav på mer än 278 miljarder euro i krigsskadestånd. Tysklands ekonomiminister kallar det "dumt" att blanda krav från andra världskriget med Greklands förhandlingar om mer hjälp.Tyskland avfärdar Greklands krav på mer än 278 miljarder euro i krigsskadestånd.

SR - 18 feb 19 kl. 09:40

Hamnarbetarförbundet avfärdar medlarnas bud

Hamnarbetarförbundet avfärdar medlarnas senaste bud i konflikten med arbetsgivaren Sveriges Hamnar. Det är en enig förbundsstyrelse som avfärdar medlarnas senaste ansträngning, säger förbundsledamoten Erik Helgeson till Ekot..

Expressen - 18 mar 16 kl. 09:41

Anmärkningsvärt att Agnes Wold avfärdar forskning

Agnes Wold avfärdar i sina "10 budord" anknytningsteorin. Anknytningsforskningen är viktig kunskap för barns välmående och ska inte avfärdas lättvindigt, skriver Madeleine Lidman..

Expressen - 19 jul 12 kl. 18:43

Säpo avfärdar rykte om misstänkt svensk

Det cirkulerar uppgifter i bulgariska medier om att bombattentatet mot en turistbuss i Bulgarien utfördes av en namngiven svensk. Det tillbakavisas av Säpo. ?

NSD - 14 aug 12 kl. 11:04

Iran avfärdar hot om "korkad" attack

Iran avfärdar Israels hot om ett angrepp på Irans kärnteknikanläggningar som "korkat". En sådan attack skulle, enligt Iran, få "väldigt allvarliga konsekvenser"..

SvD - 14 aug 12 kl. 11:04

Iran avfärdar hot om ?korkad? attack

Iran avfärdar Israels hot om ett angrepp på Irans kärnteknikanläggningar som ?korkat?..

UNT - 05 sep 12 kl. 14:12

Björklund avfärdar läxhjälpskritik

Utbildningsminister Jan Björklund avfärdar Skolverkets varningar för att ett rut-avdrag för läxhjälp kan öka skillnaderna i studieresultat ytterligare. "När man inför avdraget blir det tillgängligt för fler", säger han. (TT).

BT - 25 okt 12 kl. 08:31

Kinnevik avfärdar skattekrav

Skatteverket kräver att Kinnevik ska betala kupongskatt på 702 miljoner kronor efter förvärvet av Emesco 2009, skriver Kinnevik i ett pressmeddelande. Skatteverket anser att kupongskatt ska utgå på en koncernintern utdelning i Kinnevik i samband med köpet.
Kinnevik skriver att företaget med bestämdhet avfärdar Skatteverkets krav och kommer att överklaga Skatteverkets beslut och begära uppskov med betalning eftersom man anser att verkets tolkning av lagen är felaktig.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.