Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 22 September, 14:19

Helsingborgs Dagblad - 06 aug 20 kl. 11:59

Lind: ”Besked till kultursektorn inom veckor”Kultur- och idrottsminister Amanda Lind (MP) har inga nya besked att ge till landets kultursektor – det framkom under förmiddagens pressträff. – Regeringen återkommer med besked inom kommande veckor, säger Lind till TT. Amanda Lind har den senaste tiden.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Amanda Lind, Lind, TT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lind, Beskedtill , kultursektorninom , veckor
Sydsvenskan - 06 aug 20 kl. 11:59

Lind: ”Besked till kultursektorn inom veckor”

Kultur- och idrottsminister Amanda Lind (MP) har inga nya besked att ge..

GöteborgsPosten - 06 aug 20 kl. 11:59

Lind: "Besked till kultursektorn inom veckor"

Kultur- och idrottsminister Amanda Lind (MP) har inga nya besked att ge till landets kultursektor – det framkom under förmiddagens pressträff..

SR - 04 aug 20 kl. 14:41

Kultursektorn väntar fortfarande på tydligt besked – som tar tid

Kulturminister Amanda Lind (MP) har fått hård kritik för bristen på besked om framtiden för kultur- och nöjesbranschen, i coronakrisens skugga..

SR - 06 aug 20 kl. 16:46

Fortfarande inget besked om stödpaket för kulturbranschen

I veckan har kulturminister Amanda Lind haft samtal med flera organisationer inom kultursektorn. Men fortfarande finns inga besked om ett nytt stödpaket på kulturområdet..

Barometern - 23 aug 14 kl. 12:05

Våldsam krasch stoppar inte Lind

Frakturer på två ryggkotor, kraftig hjärnskakning och en blödning i ögat. Robert Lind hade marginalerna på rätt sida: ”Jag är tacksam för att jag kan gå.” Motocrossföraren från Förlösa kraschade våldsamt under en tävling i USA för två veckor sedan.

Barometern - 23 aug 14 kl. 12:05

Våldsam krasch stoppar inte Lind

Frakturer på två ryggkotor, kraftig hjärnskakning och en blödning i ögat. Robert Lind hade marginalerna på rätt sida: ”Jag är tacksam för att jag kan gå.” Motocrossföraren från Förlösa kraschade våldsamt under en tävling i USA för två veckor sedan.

NT - 4 timmar sedan

124 kvadratmeter stort hus i Lindö, Norrköping sålt för 3 000 000 kronor

Fastigheten på adressen Kanotgatan 12 i Lindö, Norrköping har fått nya ägare..

Skånskan - 12 mar 17 kl. 19:28

Ännu ingen gripen för skjutning på Lindängen

Malmö Ännu har ingen misstänkt gripits för skjutningen mot en 27-årig man, som hittades allvarligt skadad i ett trapphus på Kantatgatan i Lindängen i lördags kväll. Det är ett av mer än tio mordförsök och fem mord som har inträffat i Malmö i år och polisen räknar med ännu fler. ERWP.

Helsingborgs Dagblad - 06 aug 20 kl. 10:29

Lind: ”Återkommer inom kommande veckor”

Fortfarande ingen publik på arenorna. Och besked om eventuella förändringar dröjer. – Regeringen kommer att återkomma inom kommande veckor, säger idrottsminister Amanda Lind (MP).

SVT - 15 apr 20 kl. 18:34

Regeringens krisstöd dröjer – stor oro inom kultursektorn

Nästan en månad har gått sedan kulturminister Amanda Lind (MP) lovade ett räddningspaket på en halv miljard till den av coronapandemin hårt drabbade kultursektorn. Men trots att Kulturdepartementet arbetar intensivt med att få stödet på plats har ännu inga pengar delats ut. – Vi behöver stödet nu.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.