DI > Ekonomi

Monday, 21 September, 17:14

DI - 06 aug 20 kl. 11:11

Kina och Ryssland samarbetar för att minska beroendet av dollarnKina och Rysslands samarbete för att minska beroendet av dollarn har nu börjat materialiseras på riktigt i handelstransaktionerna mellan. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ryssland, Rysslands

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kinaoch , Ryssland, samarbetarför att , minska, beroendetav , dollarn
SVT - 18 sep 19 kl. 11:02

Mer pengar till forskning om Kina, Ryssland och kärnvapen

Regeringen vill satsa mer pengar på forskning om Kina, Ryssland och om kärnvapenfrågan. Ett kompetenscenter för Kinastudier ska öppnas och man vill även anslå pengar för ett stärka kunskapen om Ryssland och Östeuropa..

DN - 14 apr 14 kl. 00:05

Sipri: Kina, Ryssland och Saudiarabien rustar upp

Väst rustar ned – öst rustar upp. På tio år har Kina, Ryssland och Saudiarabien mer än fördubblat sina militära utgifter medan USA fortsätter att banta försvaret. Det visar ny statistik över världens militärutgifter 2013 från Sipri..

E24 - 03 apr 12 kl. 06:12

Kina: mÅl gradvis minska inflationen - zhou

Kinas mål är att gradvis minska inflationen och att landet använder styrräntor kombinerat med andra åtgärder för att uppnå en mjuklandning. Kina prioriterar att öka den inhemska efterfrågan och ett minskat handelsöverskott är en del av landets strategiska plan..

Affärsvärlden - 22 apr 14 kl. 13:39

Ryssland vill minska importer

Ryssland kommer inte att ändra sin ekonomiska tillväxtstrategi med anledning av sanktioner från västvärlden men man kommer att försöka minska importberoendet..

SvD - 12 nov 14 kl. 05:55

Usa: Överens med kina om att minska utslÄpp av vÄxthusgaser

USA och Kina är överens om att minska utsläppen av växthusgaser och för första gången sätta upp ett mål för koldioxidutsläppen..

Expressen - 22 okt 19 kl. 09:49

”Fritt fram för Kina, Ryssland och USA”

Inför nästa säsong förbjuds de populära fluorvallorna som innehåller C8.Men bara i EU.Nationer som Ryssland, Kina och USA kan därmed få en fördel.

Helsingborgs Dagblad - 03 apr 20 kl. 22:51

Putin: Ryssland redo minska oljeproduktion

Ryssland är redo att samarbeta med Saudiarabien och USA gällande minskning av oljeproduktion, enligt president Vladimir Putin. Presidenten säger enligt ett uttalande från Kreml att han "tror att det är nödvändigt att göra gemensam sak för att nå en bala.

DN - 03 apr 20 kl. 23:14

Putin: Ryssland redo minska oljeproduktion

Ryssland är redo att samarbeta med Saudiarabien och USA gällande minskning av oljeproduktion, enligt president Vladimir Putin..

GöteborgsPosten - 03 apr 20 kl. 22:52

Putin: Ryssland redo minska oljeproduktion

Ryssland är redo att samarbeta med Saudiarabien och USA gällande minskning av oljeproduktion, enligt president Vladimir Putin..

Kristianstadsbladet - 01 sep 14 kl. 08:49

Kina och Ryssland bygger gasledning


Kina och Ryssland inleder nu byggandet av en gasledning i östra Sibirien som ska leverera gas till Kina, skriver nyhetsbyrån Nya Kina.Kinas vice premiärminister Zhang Gaoli flög i helgen till ryska staden Yakutsk för att delta i en ceremoni för att fira byggstarten, efter att ett mångårigt gasavtal tecknades mellan de båda länderna i maj. Samarbetet med Kina ses bland annat som ett sätt för Ryssland att minska sitt beroende av gasexport till Europa.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.