Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Saturday, 26 September, 00:11

Länstidningen i Södertälje - 06 aug 20 kl. 11:14

Fortsatt smittfritt på nästan alla kommunens boendenAlla Södertälje kommuns boenden utom ett är fortsatt fria från coronasmitta meddelar....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje
Läs mer om:
Södertälje

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatt smittfrittpå nästan alla , kommunens, boenden
Sydöstran - 15 okt 18 kl. 06:00

Brister på kommunens boenden

Det finns en rad brister på kommunens äldre- och LSS-boenden. Det visar en rapport från revisionsbyrån KPMG.

Länstidningen i Jämtland - 16 feb 16 kl. 16:30

Chefen larmar om knivhot på kommunens boenden: "Vi ser allvarligt på detta"

– Händelserna har i ett par fall direkt koppling till våra boenden för ensamkommande barn och unga. Jag och förvaltningen, samt teamchefer inom området ser såklart allvarligt på detta, säger Helén Eurenius, chef för Socialförvaltningen i ett pressmeddelande..

Länstidningen i Jämtland - 16 feb 16 kl. 16:30

Chefen larmar om knivhot på kommunens boenden för unga: "Vi ser allvarligt på detta"

– Händelserna har i ett par fall direkt koppling till våra boenden för ensamkommande barn och unga. Jag och förvaltningen, samt teamchefer inom området ser såklart allvarligt på detta, säger Helén Eurenius, chef för Socialförvaltningen i ett pressmeddelande..

YA - 16 mar 20 kl. 12:39

Besöksförbud på på kommunens boenden

Uppmaningen att inte besöka kommunens äldreboende och LSS-boende går nu över till förbud. Från och med 16 mars klockan 15 gäller besöksförbud. .

Länstidningen i Södertälje - 09 jul 20 kl. 15:00

Minskad coronasmitta på kommunens boenden

Totalt fyra personer på kommunens vård och omsorgsboenden vårdas just nu för corona, det är färre....

Barometern - 27 aug 14 kl. 07:27

?Många rykten om boenden just nu?

Just nu finns 384 platser på Nybros två asylboenden, men det kan bli fler. Stora hotellet fick nyligen avslag på sin ansökan om att bli tillfälligt asylboende. Bolaget uppfyllde inte Migrationsverkets krav på ekonomisk ställning, enligt det senaste upphandlingsprotokollet från 7 augusti.

SmålandsPosten - 11 mar 18 kl. 19:59

Förslag: förse särskilda boenden med internetuppkoppling

Behovet av internet på kommunens boenden är akut. Det menar Centerpartiet i en motion och vill se att kommunens boenden och servicehus ska få en internetuppkoppling omgående..

Kristianstadsbladet - 04 apr 14 kl. 17:41

Dementa inlåsta på boenden i Nybro


När personal lämnar dementa personer på boenden i Nybro kommun i Kalmar län, för att ta tag i andra arbetsuppgifter, blir de boende inlåsta. Detta inträffar ett par gånger varje natt, rapporterar SVT:s Smålandsnytt.Inspektionen för vård och omsorg (IVO) har granskat några av kommunens boenden och slår fast att det är en allvarlig brist att låsa in dementa personer nattetid.

Helsingborgs Dagblad - 04 apr 14 kl. 17:43

Dementa inlåsta på boenden i Nybro

När personal lämnar dementa personer på boenden i Nybro kommun i Kalmar län, för att ta tag i andra arbetsuppgifter, blir de boende inlåsta. Detta inträffar ett par gånger varje natt, rapporterar SVT:s Smålandsnytt. Inspektionen för vård och omsorg (IVO) har granskat några av kommunens boenden och slår fast att det är en allvarlig brist att låsa in dementa personer nattetid..

BT - 04 apr 14 kl. 17:41

Dementa inlåsta på boenden i Nybro

När personal lämnar dementa personer på boenden i Nybro kommun i Kalmar län, för att ta tag i andra arbetsuppgifter, blir de boende inlåsta. Detta inträffar ett par gånger varje natt, rapporterar SVT:s Smålandsnytt. Inspektionen för vård och omsorg (IVO) har granskat några av kommunens boenden och slår fast att det är en allvarlig brist att låsa in dementa personer nattetid.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.