Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Monday, 21 September, 16:50

Expressen Dina Pengar - 06 aug 20 kl. 11:10

H&M i blåsväder – mössa fick rasistiskt namnH&M:s varumärke  & Other stories är i blåsväder efter att ha använt ett rasistiskt tillmäle på en av sina mössor, rapporterar CNN. H&M-vd:n Helena Helmersson är kritisk till det inträffade och meddelar att de ansvariga arbetsbefriats medan bolaget utreder händelsen.  .
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
CNN, Helena Helmersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: H&Mi , blåsväder, mössafick , rasistiskt, namn
DI - 06 aug 20 kl. 07:05

H&M-bolag i blåsväder – mössa fick rasistiskt namn

H&M-bolaget & Other Stories är i blåsväder efter att ha använt ett rasistiskt namn på en mössa i interna dokument, skriver CNN..

Expressen - 25 apr 17 kl. 21:47

Lokala SD-toppen i blåsväder – har spridit rasistiskt material

Det är bara en månad sedan Susanne Larsen valdes till ny distriktsordförande för Sverigedemokraterna Halland. Nu är hon i blåsväder efter att det avslöjats att hon spridit islamofobiskt och rasistiskt material på sin Facebooksida. Hon kritiseras nu av sitt eget parti.

E24 - 11 aug 16 kl. 09:46

Snapchat åter i blåsväder för rasistiskt filter

Meddelandetjänsten Snapchat hamnade rejält i blåsväder i våras, efter att man släppt ett kontroversiellt Bob Marley-filter, som fick massiv kritik då det byggde på stereotyper och förutfattade meningar..

YLE - 24 jan 17 kl. 18:51

Arsenals supervärvning i blåsväder – uttryckte sig rasistiskt på flygplatsen

Londonklubbens schweiziska stjärnspelare Granit Xhaka misstänks för att ha verbalt attackerat en anställd på flygplatsen Heatrow, skriver tidningen The Telegraph. Granit Xhakas senaste dagar har varit fyllda av motgångar. På söndagen fick han ett direkt rött kort i hemmamatchen mot Burnley som Arsenal ändå lyckades vinna med 2–1.

Politikerbloggen - 16 nov 12 kl. 16:07

SD bekänner färg som rasistiskt parti

DEBATT. Vi i Grön Ungdom vägrar acceptera den sexism och rasism som Sverigedemokraternas politik innefattar, och kämpar för ett samhälle som avvisar rasistiska partier till historien. Det skriver Kitty Ehn (MP), språkrör Grön Ungdom SYD och Björn Lindgren (MP), språkrör Grön Ungdom, på TV4/Politikerbloggen.

YLE - 29 apr 17 kl. 12:54

Visst ska Runeberg få sin mössa i Jakobstad

Det såg ut som om Runeberg skulle få stå ensam utan mössa i Jakobstad på valborgsmässoafton. Men med förenade krafter blir det traditionell mösspåläggning i alla fall. Att Runeberg hotades få stå utan mössa på valborg väckte reaktion på sociala medier.

YLE - 27 sep 15 kl. 13:44

Ett barn glömmer inte föräldrarnas skilsmässa

I offentligheten framställs skilsmässor ofta som positiva – men tunga – förändringar i livet. Föräldrarna skiljer sig för barnens bästa, för bara en lycklig förälder kan vara en bra förälder. Forskningen talar däremot ett dystrare språk.

BT - 08 jan 14 kl. 18:00

SD-politiker i blåsväder

SD ska granska inlägg om islam och våldtäkter som en lokal SD-politiker gjort på Facebook. SD-ledarens stabschef Linus Bylund tycker inte att inlägget är rasistiskt och vidhåller att våldtäkt används som en muslimsk straffmetod. Viceordföranden för SD i Karlskrona, Michael Hess, har på Facebook skrivit att "det är djupt inrotat i Islams kultur att våldta och misshandla sådana kvinnor som inte rättar sig efter Islams lära", rapporterar Blekinge Läns Tidning, som gått igenom lokalpolitikerns Facebookinlägg.

Cornucopia - 26 dec 14 kl. 15:44

Sverigedemokraterna ÄR ett rasistiskt parti

Det står bortom allt tvivel att Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti. I deras principprogram finns direkt rasistiska formuleringar, där hela folkgrupper dras över en kant på grund av deras ursprung.
Skärmdump om uppdaterade 2014-02-24
Det handlar om principprogrammet (PDF) som klubbades på de sk landsdagarna 2011.

YLE - 30 apr 17 kl. 20:29

Dåligt väder lugnade ner valborgsfirandet

Det kyliga vädret har lett till att valborgsfirandet har gått lugnt till i hela landet. Till exempel i Uleåborg var det fyra grader varmt och det regnade, vilket ledde till att firarna var färre än vanligt. Också i Östra Finland lade det kyliga vädret sordin på festandet och polisen hade inte fler uppdrag än under ett normalt veckoslut.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.