Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Tuesday, 22 September, 14:02

Vestmanlands Läns Tidning - 06 aug 20 kl. 11:08

Insändare: Jag vill inte ha möglig efterrättÄr det riktigt att när man har hjälp av Attendo i Västerås, och även mat vissa dagar, ska behöva....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Attendo, Västerås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: InsändareJag vill inte ha , möglig, efterrätt
Vestmanlands Läns Tidning - 11 aug 20 kl. 15:34

Insändare: Oacceptabelt med möglig mat

Svar på insändaren "Jag vill inte ha möglig efterrätt", VLT den 6 augusti.Att få sin mat via....

DalaDemokraten - 23 dec 14 kl. 07:20

Insändare: Vilket år blir det fred?

Varje år ser man hur de små barnen går och längtar tills jultomten kommer med paket. Medan andra barn längtar tills Eid kommer man får äta godsaker och få öppna sina paket, och där de får små slantar, som de kan köpa godis för. En del längtar tills nyåret kommer så man får äta av de små delikata efterrätterna, medan många som lever på ständig flykt eller i misär tyvärr inte får en chans att uppleva julen, Eid eller Rosh hashana det judiska nyåret..

ÖstersundsPosten - 13 maj 20 kl. 08:10

Insändare: Det är dags att ge hjältarna en dräglig lön

Det är en historisk händelse. Veckor och månader som vi genomlider nu har aldrig upplevts innan....

LV - 17 aug 15 kl. 09:38

Var är efterrätten

Jag skrev en insändare för några veckor sedan och ifrågasatte varför de äldre på Granen, Solgläntan och Frödala inte får någon dessert..

HBL - 15 nov 12 kl. 06:54

Christa Lempinen går från val till val

Christa Lempinen ställde upp i kommunalvalet som Esbos yngsta SFP:are. Nu har nummer 309 bytts ut mot 9.Vad anser du om årets insamlingsmål, ofrivilligt ensamma äldre?

HBL - 12 nov 12 kl. 03:32

Nr 6: "Kärlek är något man alltid behöver"

Luciakandidat Elin Håkans från Korsholm brinner för sitt kall: att jobba med människor. Håkans är också något av en körveteran. Hon sjunger både i Pedavoces och Evangelicum.

SmålandsPosten - 08 okt 13 kl. 06:57

Rör inte våra barn och barnbarns pensionspengar

Kommentar till Inte många rätt om pensionerna , Nils Fransson av Bo Hjalmarsson den 30 september. När man läser Bo Hjalmarssons inlägg så undrar man hur många rätt han har i detta inlägg. När jag skrev min insändare om att den nu arbetande generationen borde på mycket stort allvar se upp med vad ledande socialdemokrater, tillsammans med fackliga företrädare och partiet närstående pensionärsorganisationer, säger och vad de tänker göra med PPM-systemet.

Vimmerby Tidning - 05 apr 16 kl. 13:45

Fortfarande ingen dessert på menyn

För något halvår sedan, skrev jag en insändare och ifrågasatte varför de äldre på Granen, Solgläntan och Frödala inte serverades någon efterrätt som de äldre för i andra kommuner..

Skånskan - 24 dec 16 kl. 01:00

Låt julmaten förena

ERWP.fif(0)Mat och måltider kan vara så otroligt mycket. Det kan vara möten med och mellan kulturer, möten med nya människor.

YA - 20 nov 18 kl. 12:27

Anmälan: Ung man lurades via sms

I ett textmeddelande uppmanades mannen att logga in på en sida med sitt BankId. Han lydde och insåg för sent att SMS:et hade en bedräglig avsändare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.