DI > Ekonomi

Tuesday, 22 September, 12:20

DI - 06 aug 20 kl. 10:36

Priser på livsmedel tyder på global återhämtningPrisutvecklingen för hela världens livsmedel steg med 1,2 procent i juli, vilket är den andra månaden i rad där en uppgång har noterats. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Priser på livsmedel, tyder, global, återhämtning
Opinionen.se - 25 apr 13 kl. 10:23

Eurozonen bromsar återhämtning

Olösta problem i eurozonen tynger, men Handelsbankens ekonomer ser fortsatta tecken på global återhämtning med draghjälp från tillväxtländerna i Asien och andra länder runt Stilla havet. Jämfört med återhämtningen efter krisen 2008?2009 är dock trenden uppåt inte lika stark.

Affärsvärlden - 12 feb 13 kl. 07:40

Moodys: Räknar med dämpad global återhämtning

Nedåtriskerna mot den globala ekonomiska återhämtningen har minskat sedan slutet av förra året, men den ekonomiska tillväxten väntas ändå bli trög i många ekonomier, skriver Moody´s Investor Service i en ny makroriskrapport..

Affärsvärlden - 28 aug 13 kl. 07:46

Moody's ser långsammare global återhämtning

Moody's ser en något långsammare global tillväxt än för tre månader sedan, det skriver de i en rapport om de makroekonomiska utsikterna..

Realtid - 03 jul 14 kl. 07:00

Stark global återhämtning väntas i år

Kapitalförvaltaren tror på en global tillväxt på över tre procent..

SvD - 13 okt 14 kl. 05:49

Imf: global ÅterhÄmtning, men nedÅtrisker har Ökat (oms)

Den globala återhämtningen fortsätter, men den är ojämn och svagare än väntat, och nedåtriskerna har ökat..

DI - 08 dec 14 kl. 11:53

Global återhämtning alltmer beroende av USA

Den globala tillväxten är ojämn, men kommer att stärkas under 2015 och 2016. Den amerikanska ekonomin är alltjämt motorn bakom den globala tillväxten, medan återhämtningen fortsätter att halta i euroområdet, Japan och flera stora tillväxtekonomier..

DI - 12 aug 20 kl. 07:53

Kortanvändningen tyder på återhämtning i konsumtionen

Korttransaktionerna i Sverige ökade under första veckan i augusti, vilket indikerar att konsumtionen nu till stor del har återhämtat sig….

PrivataAffärer - 26 aug 20 kl. 08:13

SHB-prognos: Återhämtning men stigande arbetslöshet

Sveriges BNP (kalenderkorrigerat) väntas minska med 4,6 procent i år och öka med 3,7 procent nästa år. I prognosen i april spåddes BNP minska med 6,9 procent i år och öka med 4,2 procent nästa år. Den mest intensiva fasen av covid-19-pandemin bedöms ha passerat och världen börjar öppna igen.

PrivataAffärer - 26 maj 20 kl. 10:51

Pareto: Köksbolagets återhämtning inte inprisad i kursen

”Under 2021 förväntar vi oss att en global ekonomisk återhämtning och en strategisk ‘push’ i de brittiska och nordiska retail-kanalerna ska ta bolaget tillbaka till tillväxt”, skriver Pareto. Analyshuset tror dock inte, trots vändningen, att Nobia är tillbaka till 2019-års försäljningsnivåer förrän 2022 och att marginalmålet om 10 procent rörelsemarginal ligger några år fram i tiden. Till skillnad från många andra aktier på Stockholmsbörsen har Nobia inte återhämtat kursrasen från starten på coronakrisen.

Sydsvenskan - 03 aug 20 kl. 16:07

Återhämtning har börjat – men kan vända snabbt

Den värsta konkursvågen har lagt sig och aktiviteten i industrin ökar. Samtidigt ökar försäljningen i både detalj- och bilhandeln. Mycket tyder på att Sveriges ekonomi gått från kris till återhämtning.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.