DI > Ekonomi

Sunday, 27 September, 10:09

DI - 05 aug 20 kl. 23:02

Attefallshus och bastur säljer som aldrig förr: "Viss coronaeffekt"För ett halvår sedan köpte Sorselestugan grannföretaget och blev därmed en av kommunens största arbetsgivare..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sorselestugan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Attefallshusoch , bastur, säljersom , aldrig, förr, Viss, coronaeffekt
YLE - 29 jun 17 kl. 17:35

Finland vill ha undantagslov för basturökt skinka

Finland ansöker om permanent undantagslov för basturökt skinka. Det hela handlar om att EU skärper gränsvärdena för de skadeämnen som basturökning ger upphov till. Vid rökningen bildas PAH-föreningar som kan orsaka cancer.

Cornucopia - 29 jun 20 kl. 15:40

Friggebod, Attefallshus, Bolundare och nu Bohlinare

En ovanlig frihet i Sverige är möjligheten att uppföra mindre komplementbyggnader utan bygglov. De har fått sina namn efter de drivande politikerna genom åren och från den första juli uppnås nya friheter med den moderata Bohlinaren.15 m2-stommen från Byggmax rest 2009.

ÖstersundsPosten - 02 sep 20 kl. 11:20

Östersundshem säljer ut sina attefallshus – 65 spekulanter på visning i Valla

Försäljningen av Östersundshems attefallshus är nu i full gång och till visningen i Valla hade 65....

YLE - 01 sep 15 kl. 14:03

Bland bastur och björnar

Såhär kan det se ut när Helsingfors universitet festar loss. Vetenskapsfestivalen Thinkfest inleddes i måndags samtidigt som universitetsåret började och nya studerande välkomnades. Här några bilder ur vimlet.

Barometern - 02 aug 18 kl. 21:03

Omstridda attefallshus såldes för vrakpris: ”Ganska bra pris”

Attefallshusen kom aldrig på plats på Jonas backe. Efter två år i kommunens ägo har de sålts för 190 000 kronor styck. Inköpspriset var 390 000 kronor per stuga..

UT - 02 sep 14 kl. 06:24

Minister på besök i Paradiset

Civil- och bostadsminister Stefan Attefall (KD) besökte Ulricehamn i måndags, för att se exempel på hur den nya lagen gällande så kallade Attefallshus kan tillämpas. På plats i kvarteret Paradiset i södra Ulricehamn väntade representanter för byggbolaget Bergton Bygg AB samt Lars-Göran Ängarp, som ritat huset. Det är på en hörntomt i kvarteret som ett parhus håller på att byggas.

Skånskan - 03 mar 16 kl. 16:30

Vårkänning på Malmömässan

Malmö Vårplantor som tål ett frostnyp, eller kanske en braskamin som värmer inomhus. På Malmömässan kan man få inspiration både som odlare och husägare.
Och så lite vårkänning.

HBL - 27 jul 14 kl. 14:58

Rysk historia längs 4 km

Bomarsunds intressanta historia och dramatiska natur serveras i samma paket längs en ny vandringsled. Här får man bland annat veta mer om den 500 meter långa kasernbyggnad som planerades.Fästningsområdet i Bomarsund är en av Ålands mest besökta sevärdheter.

Skånskan - 28 jan 16 kl. 14:00

Snickeri i Onslunda ger lågprisvaruhusen en match

Ystad ONSLUNDA
Visst kan en liten stugtillverkare klara konkurrensen från stora lågprisvaruhus. Det gör Göranssons stugtillverkning i Onslunda.
Vid årsskiften tog sonen Peter Göransson med hustrun Susanne över familjeföretaget med två snickare, han själv och en trotjänare – och de har fullt upp med jobb.

Skånskan - 15 okt 16 kl. 11:00

Lissmark: ”Man bör tänka sig för”

höör Kommunalrådet Stefan Lissmark (S) är något tveksam till Höörs kommuns initiativ att få allmänheten att hyra ut bostäder till nyanlända.
– Jag har aldrig haft en inneboende, säger han.Stefan Lissmark är tudelad när Höörs kommun ställer frågan till sina invånare om det finns lediga bostäder att kunna hyra.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.