Cornucopia > Ekonomi

Sunday, 27 September, 09:55

Cornucopia - 05 aug 20 kl. 20:43

De första kundleverransererna av Polestar 2 sker de närmaste två veckornaVolvos kinesiska elbil Polestar 2 har börjat få slutliga leverarnsdatum hos flera kunder rapporteras till bloggen. Elbilen börjar levereras de kommande två veckorna, och har kanske redan kommit ut till de första kunderna.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Polestar, Stockholm, PK, Biblioteksgatan, Volvos, Sverige, Göteborgsområdet, Volvo, Tesla Model, OTA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De första kundleverranserernaav , Polestar2 , skerde , närmaste, två veckorna
Cornucopia - 23 aug 19 kl. 10:11

Polestar 2 ser ut att bli en svensk elbilssuccé

Baserat på anekdoter från bekantskapskretsen ser Volvos första rena och riktiga elbil av senaste generationen Polestar 2 ut att bli en svensk elbilssuccé. Bokningsläget ser mycket gott ut i bekantskapskretsen och de som vill ha elbil, men ratat Tesla, verkar ha skrivit upp sig på PoleStar 2.Interiör Polestar.

Cornucopia - 16 aug 20 kl. 18:30

Teståkning Polestar 2 - snygg, kompetent, men energislukande och inte färdig

Bloggen har teståkt en av de första Polestar 2 i privat ägo i Sverige. Bilen är en snygg och kompetent elbil, men drar mycket mer energi än ens en Tesla Model S, och speciellt den närmaste konkurrenten Tesla Model 3. Och bilen är inte färdig, då det t ex inte ens finns någon app till bilen än.

VA - 04 jan 19 kl. 10:11

Volvo Cars elbilsmärke visar första bilden på Polestar 2 – som ska utmana Model 3

Helelektriska Polestar 2 kommer att avtäckas de närmaste veckorna. Men redan nu har Volvo Cars-bolaget skickat ut den första bilden på den nya modellen. .

Dagensanalys.se - 14 dec 17 kl. 12:47

Robotisering sker nu på allt fler företag och kan ersätta 52 procent

Intresset för robotisering och artificiell intelligens växer snabbt bland företag. I en ny undersökning från Deloitte svarar över hälften av bolagen att de påbörjat robotiseringsprojekt. I genomsnitt förväntar sig respondenterna att 20 procent av de befintliga medarbetarnas kapacitet kan ersättas av robotar.

Cornucopia - 16 aug 18 kl. 17:28

Någon slags semester närmaste dagarna

De närmaste dagarna har jag någon slags semester. Förhoppningsvis ska påverkan på blogginläggen vara begränsad. Jag ska promenera i lite backar tillsammans med min sambo Lena Padukova med sällskap i några dagar, utrustad med ryggsäck.

Sydsvenskan - 25 apr 14 kl. 05:30

Det händer mycket medan inget sker

”Det händer ju inget”, klagade en kompis efter premiäravsnittet av den nya ”Mad Men”-säsongen.Det är förvisso sant. Inte mycket händer i startavsnittet, som tar sin början 1969.

Sydöstran - 26 apr 18 kl. 06:00

Här sker framtidens skolsatsningar

De närmaste åren blir det en rad stora investeringar på skolor och förskolor. Mörrum är först ut med en ny F-6-skola samt en ny förskola..

YLE - 26 mar 17 kl. 13:32

Asylsökande cyklade över gränsen, vad hände sen?

Asylsökande cyklade över gränsen, vad hände sen? 7 000 asylsökande kom till Norge och Finland via Ryssland för drygt ett år sedan. Många av de här människorna smugglades in av kriminella ligor.

Dagens PS - 25 okt 16 kl. 13:41

Det måste bli sämre innan det blir bättre

Allting går i vågor. Konjunkturer, börsen, organisationer, länders och världens utveckling. Just nu är det flera olika skiften som sker samtidigt.

BT - 11 nov 13 kl. 08:27

Få skadas på busstorget

Varje dygn passerar upp till 15 000 människor Södra torget, och trängs med 1 100 bussar. Trots det sker bara ett fåtal påkörningsolyckor varje år. I november 2009 skrev BT om en kvinna som blev påkörd av en buss på Södra torget, och fördes till sjukhus med allvarliga skador.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.